7170 Bitcoin Çalındı

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bitcoin
D

daralll

Guest
Altcoin ve Bitcoin exchange sitesi Bter.com’dan 7170 Bitcoin (yaklaşık 1.7 milyon dolar değerinde) çalındığı duyuruldu.

Çalınan Bitcoin’lerin Bter’in cold wallet cüzdanı üzerinde olduğu belirtiliyor. Ayrıca şu an için Bter üzerindeki tüm hesaplar kapatıldı ve para çekme işlemleri ileri bir tarihe ertelendi.

Ayrıca bir kaç gündür yükselişte olan ve 265 dolar seviyesine kadar çıkan Bitcoin, bu haberin duyulmasıyla birlikte 237 dolara kadar geriledi ve şu anda 241’den işlem görüyor.
Bter’in cold wallet adresi:​

Son düzenleme:
Böyle bir şey olamaz.Daha dün bterdeki paramı çeksem mi diye düşünüyordum.İşe bak arkadaş ya.

valla bir anda satışa geçti millet.bitcoin düşer.cointellect bunun altından kalkamayıp kaçar gider.hepimize geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Dün btc de fiyat 580 lerdeyken bter de 250 dolardı , btc den oraya aktardım , dogeye cevirdim coini ,%8 gibi bir Kazanç Yaptım , geri bitcoine çevirdim yükselişle beraber %15 bir kazançım oldu , ben çalındığına inanmıyorum . Tokatlandım gibi hissediyorum, Allahtan miktar ufak ,

bitcoin işini gerçekten özetleyebilecek birisi var mi arkadaşlar? Çok kafama takiliyor o tarz birşeylere bulaşmak istiyorum :D

Bence herşey oyun düzen...

Sizinki ile hiçbir alakası yok bilenler bilir zamanında profitclicking vardı :)

Bu bitcoin nasıl çalınıyor sitedenmi çalıyorlar yoksa resmiyette bir yerdenmi çalınmış?

bunlar hep america nın oyunu. Arkasında kim var?

Arkadaşlar , makara konusu değil burası , paramız çalınmış siz gırgır şamata yapıyorsunuz , ayıp gerçekten .... Inşallah başınıza böle bir şey gelmez ,

parası yanan arkadaşlara geçmiş olsun.

Birde btc hakkında bir sorum olucak. yurt dışından btc ile alışveriş yapacağım. 1500 lira kadar birşey tutuyor ödemem. ama ödemeyi btc olarak yapacağım. şimdi ödemeyi sağlama alma şansım varmı ben ödemeyi gönderdim adam bana ürünü göndermezse btc"mi geri alabilirmiyim. yada sağlama alma şansım varmı. bilen varsa alıntılayarak cevap verirse çok sevinirim.

Birde btc hakkında bir sorum olucak. yurt dışından btc ile alışveriş yapacağım. 1500 lira kadar birşey tutuyor ödemem. ama ödemeyi btc olarak yapacağım. şimdi ödemeyi sağlama alma şansım varmı ben ödemeyi gönderdim adam bana ürünü göndermezse btc"mi geri alabilirmiyim. yada sağlama alma şansım varmı. bilen varsa alıntılayarak cevap verirse çok sevinirim.

Hiçbir şekilde geri alamassın.

Anlamadımki cüzdan açtım 5darkcoin gönderdim denemek için sorun çıkmasa çekecektim bterden, hata verdi 5darc gitti silindi bi şekilde cüzdan güvenemedim bterden çekmedim coinleri bugunde patladı ben geri gelecegini hiç sanmıyorum bterde battı gittii.

bitcoin işlemleri geri döndürülemez adama direk göndermekten kaçın,aracı şirket varsa ebay gibi o şekilde yap

BTC 400 lira seviyelerine geriler tekrar, BTCTurk den başkası güven vermiyor ondada yönetim sahibi insanın ekranlar karşısına geçmesinden kaynaklı yanlız şu var hiç bir kurum tarafından yapılan yatırımınız sigortalı değil BTC de adam kapattım dükkanı dese o biçim kala kalıyor insanlar, geçmiş olsun parası kalanların..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri