737K aboneli para kazanması açık kanalın satış fiyatı ne olmalı ?

ergunarat

Kayıtlı Üye
Merhaba ,

Bazı özel nedenlerden dolayı 737K(737.000) aboneli para kazanması hali hazırda açık kanalımın satışını düşünüyorum.Son 48 saat ortalama 45000 civarlarında en son 14 Nisan 2020 tarihinde video yükledim.Son 1,5 senedir içerik yüklememe rağmen ortalama 1,5 ila 2k geliri var.

Sizlere sormak istediğim bu kanalım ortalama satışı ne kadar olmalı.

Kanalım genelde çocuklara özgü günlük vlog ve skeçlerden oluşmaktadır.
Değerli görüşlerinizi almak isterim.

Hocam, web siteleri satıyorum, alıyorum. Adsense gelirin ortalama 10 aylık ile 2 seneye yakın bir gelirine satılıyor.
Ağırlık olarak 1 senelik gelirine satıyorlar.
tekrar ediyorum : Web siteleri için"

Merhaba ,

Bazı özel nedenlerden dolayı 737K(737.000) aboneli para kazanması hali hazırda açık kanalımın satışını düşünüyorum.Son 48 saat ortalama 45000 civarlarında en son 14 Nisan 2020 tarihinde video yükledim.Son 1,5 senedir içerik yüklememe rağmen ortalama 1,5 ila 2k geliri var.

Sizlere sormak istediğim bu kanalım ortalama satışı ne kadar olmalı.

Kanalım genelde çocuklara özgü günlük vlog ve skeçlerden oluşmaktadır.
Değerli görüşlerinizi almak isterim.

bu kanalın ederi kişiye göre değişir. ama şahsen ben hiç para vermem. para kazanması açık bu büyüklükteki bir kanalın 1,5k kazandığını varsayarsak ve bu kanalın ederinin 20+k lira olduğunu varsayarsak saatli bomba bu kanal. içerik atmasan 1 yılda paranı alacaksın. ki bu garanti değil. içerik atarak bu kanalı büyütme yoluna gidelim desek google ın saçma sapan bir politikası yüzünden pk kapanıp paranın çöp olması içten değil. ama sorunuza cevap verecek olursak; önceki postu atan arkadaşa katılıyorum. bu kanalın mevcut gelirinin 10 katı kadar para eder bu kanal. oda 15-20k civarı

40K altına satma hocam

Pasif gelir mi bu yok 1 sene yok 2 senede amorti edermiş

Son düzenleme:
kanalınız çocuk kanalı olarak işaretli mi ?

Kardeşim atacağın videoya göre değişkenlik gösteriyor.YT yaptığı incelemede içerikte ağırlıklı çocuğa hitap eden metaryel gördüğünde çocuklara özel olarak otomatik ayarlıyor.Ancak yetişkin içerik koyduğunda sorun çıkmadı.

özgünse helal olsun güzel kanal.. video atmadan ayda 1.5k bırakıyorsa..
ıyı abone

Kanal topluluk ve bitiş ekranı aktif mi ? (Kanal komple çocuk kanalı olarak işaretlediler mi? )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri