750 izlenmeye 1 tl Kazandıran sistem .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kubmarley

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.coinskop.com
Merhabalar , bir kaç kişi paylaşmış ama yeterli bilgi vermemişler ben açıklayayım 26 temmuzdan beri sitedeyim ve hala deniyorum sistem iyi.

" Videotuneli " Paylaş kazan sistemi üzerine kurulmuş bir video paylaşım sitesidir . Sitede günlük 20 30 tane izlenebilecek videolar paylaşılıyor , bu paylaşılan videolara sistem her hesaba kendine özgü bir link veriyor . Bu linklerden gelen hitler sizin kazancınızı oluşturuyor . 750 izlenim başına 1tl para alıyorsunuz . Bu sektörde tecrübeniz olduğu için ve sistem yeni kurulduğu için ilk zamanlarda püf noktalardan güzel paralar kazanabılırsınız şuanda 2 3 sistem uyguluyorum isteyen varsa atabılırım . Aktif facebook , grup , twit , ıns falan sosyal medya sayfaları olanlar günlük 150 200 tl yi geçebilecek kapasitede bir kazanç sistemi . Ödememi daha istemedim ama alan arkadaşlarım etrafımda tanıdıklarımda var . Ben ödeme aldığımda bu konu altında fotografını paylaşacağım .
Siteye üye olun ve oradaki açıklamalar sorunuza cevap olur eğer olmazsa konu altından yardımcı olurum hayırlı forumlar . Sistem daha yeni açıldı .

Kayıt ol : Kayıt Ol ve Kazanmaya Başla | VideoTüneli.Net

Refsiz : Refsiz

Son düzenleme:
Bugun 3.kere açılıyor aynı konu hocam

İlk satırı okusaydın bari dostum ?

---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 20:20 ----------

Arkadaşım sıkıntınızmı var ? Sistemden bilgisi olmayan arkadaşlar açmış evet ben 1.5 haftadır deneme sürecindeyim ve bilgi sahibiyim sorusu ve takıntısı olanlar buradan ulaşsın diye açtım biliyorum açıldığını ilk satırdada belirttim zaten

Para çoğaldıkça bi okadar almak zorlaşır gibi duruyo parayı seven milletiz biraz yaygınlaşsın biraz ödemeleri çoğalsın ertesi gün şikayet edecek yer ararız bu ve bu gibi sistemle çalışanları :D

not: site hakkında hiç bir bilgim yoktur sadece kendi düşüncemdir

Son düzenleme:
Para çoğaldıkça bi okadar almak zorlaşır gibi duruyo parayı seven milletiz biraz yaygınlaşsın biraz ödemeleri çoğalsın ertesi gün şikayet edecek yer ararız bu ve bu gibi sistemle çalışanları :D

not: site hakkında hiç bir bilgim yoktur sadece kendi düşüncemdir

Ahhh özkan ah :) para gittikçe değerleniyor daha fazla değerlenmeden yeteri kadar zulalamamız lazım :)

hocam nasıl videoyu izlettirmeye başlıcam? bana özel link felan verilcekmi göremedimde

Site adsense reklamı ile dolu. Affedersiniz ama ödeme yapabileceklerini sanmıyorum hiç. Şahsi görüşümdür.

Niye durmadan açılıyor bu siteyle ilgili konu

Niye durmadan aynı şeyler yazılıyor bı konu hakkında ??? Ben senın soruna zaten 3 defa cevap vermiş oluyorum neden ben devamlı bu soruya cevap vermek zorunda kalıyorum neden bu soruya cevap vermek zorunda bırakıyorsunuz ? 1. SATIRI OKUYUN ARKADASIM 1. SATIRI !!!

---------- Spam Engelliyici 20:36 ---------- Önceki Mesaj 20:36 ----------

Site adsense reklamı ile dolu. Affedersiniz ama ödeme yapabileceklerini sanmıyorum hiç. Şahsi görüşümdür.

Sanırım baştaki ödenecek paraların bedelini karşılamak için adsense reklamı almışlar benım fıkrım bu ödeme alanlar var . Bende yarın almayı dusunuyorum bakalım paylaşıcam dedıgım gıbı ama kazanma şekli çok daha kolay :)

Reklam Engelleme Programı Tespit Edildi

Lütfen tarayıcındaki reklam engelleme programını bu site için devre dışı bırakıp alttaki "Sayfayı Yenile" butonuna tıkla.

Gördüm ve çıktım. Emeklerinizin boşa gitmemesi dileğiyle.

Niye durmadan aynı şeyler yazılıyor bı konu hakkında ??? Ben senın soruna zaten 3 defa cevap vermiş oluyorum neden ben devamlı bu soruya cevap vermek zorunda kalıyorum neden bu soruya cevap vermek zorunda bırakıyorsunuz ? 1. SATIRI OKUYUN ARKADASIM 1. SATIRI !!!

---------- Spam Engelliyici 20:36 ---------- Önceki Mesaj 20:36 ----------

Sanırım baştaki ödenecek paraların bedelini karşılamak için adsense reklamı almışlar benım fıkrım bu ödeme alanlar var . Bende yarın almayı dusunuyorum bakalım paylaşıcam dedıgım gıbı ama kazanma şekli çok daha kolay :)

Aha buraya yazıyorum bu siteden bir şey olmaz ayrıca okudum reklam kokusu alıyorum kaç defa sildiler konuları siz tekrar tekrar açıyorsunuz

Reklam Engelleme Programı Tespit Edildi

Lütfen tarayıcındaki reklam engelleme programını bu site için devre dışı bırakıp alttaki "Sayfayı Yenile" butonuna tıkla.

Gördüm ve çıktım. Emeklerinizin boşa gitmemesi dileğiyle.

Evet bunu yapmaları şart çünkü partnerlik verdiği kişilere reklam gelirinden pay veriyorlar :) . Kullanıma başlayan arkadaşlar var kendi facebook sayfalarında paylaşımında 5 dk ıcınde 250 izlenım alan var . Videolar gayet çekiçi ve merak ettirici içerikler olduğu için tıklatması kolay oluyor :) Ödeme alınca dedıgım gibi paylaşacagım alamıyacagımı sanmıyorum çünkü site yetkilileri gayet ilgili kişiler aynı zamanda Siteden , faceden ve skypeden anlık destek veriyorlar .

4 saatte 7 lira oldu ve bu her 4 saat için sabit olacak rakam.6*7=42*30=1260 1 Ayda bana ödemesi gereken rakam şimdi bu rakamı ödeyecekmi bana? Bence ödemeyecek :)

konuda refsiz link olması gerekiyor bence.

İyi akşamlar

Hatırlattıgın ıcın tesekkur ederım

---------- Spam Engelliyici 20:50 ---------- Önceki Mesaj 20:49 ----------

4 saatte 7 lira oldu ve bu her 4 saat için sabit olacak rakam.6*7=42*30=1260 1 Ayda bana ödemesi gereken rakam şimdi bu rakamı ödeyecekmi bana? Bence ödemeyecek :)

Deneyip görmek gerekiyor min ödeme 50 tl çok bir emek harcamana gerek yok

googledan başka aylık bu parayı verecek sistem olacağını sanmıyorum

Valla buraya baktım bende video yüklemiyorsun olan videoları paylaşıp izlettirme başına para alıyorsın 750 izlettirme 1 tl diyo genelde komik videolar. Pek içaçıcı gelmedi ama komediye yönelik büyük face sayfaları olan varsa tam onlara ideal hem konu sıkıntısı çekmezler hemde para kazanırlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri