8.82 TH/s Güce Sahip Hashflare hesabı Satılık

krake

Kayıtlı Üye
Web sitesi
mcn.vidoe.tv
Güncelleme;

Cuma gününe kadar fiyatı 4.000 tl'ye çekiyorum. 10 gün içinde alt ödeme limiti 0.05 btc'ye ulaşmış olacak, usd olarak yaklaşık 4-500$'a denk geliyor. şu anki btc kuruna göre yıllık 2800$ gelir öngörüsü var, btc'nin artması halinde yatrımın 3-4 katını alma potansiyeli var. alım haricinde konu içerisinde tartışma yapılmamasını rica ediyorum. konu detayları ve iletişim bilgileri alta mevcuttur.

Merhabalar, 8.82 th/s kazım gücüne sahip hashflare hesabımı satıyorum, kazım gücünün bir miltarını Th/s 150$ iken, bir kısmını 220$ iken satın aldım, toplam 1305$ yatırımla birlikte, 3-4 defa re-invest yaparak toplamda 8.82 th/s kazım gücü mevcut, çeşitli havuz kombinasyonları denedim, en son AP havuzu seçiliydi, son 2-3 gün önce düşünce değiştirdim, hesaptan hiç ödeme alınmadı, yaklaşık 0.038btc mevcut, yaklaşık 13-15 gün içinde mevcut kazım gücüyle ik ödemenizi alabilirsiniz, şu anda 8.82 th/s kazım gücü 1940$ yapmakta, ben sadece yatırım yaptığım miktar karşılığı satmaktayım, satış fiyatı 5.000 tl,, binance, bittrex, poloniex borsaları üzerinden herhangi bir coin ile fee size ait olmakla birlikte ödeme kabul etmekteyim, diğer ödeme yöntemleri; enpara, akbank, ing, vakıfbank

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri