Bugün 8 Kanal'ıma girdiğimde telefon doğrulaması istedi , Bunu youtube'den Video çekmeye başladiğimda yaptı . Tavsiyem Youtube'den video çekmeyin..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçmiş olsun hocam. Pek üzgün değil gibisin. Yoksa şokta mısın halen![]()
hocam aynı sorun bendede oldubenim tüm kanallarım patladı sadece 1 kanal hariç oda adsense başvurusu yaptıgım kanal anlamadım gitti
kanalların nasıl açıldığını sorabilir miyim?
Bu ay youtube zaten cok buyuk bir temizlik yapti normal arkadaslar bu tur seylere alisalim benim bile uzun bir aradan sonra 150 ye yakin ucmus.Saglik olsun deyip isimize gucumuze bakacaz.
Yt to yt'den kaynaklandığını sanmıyorum tesadüf denk gelmiştir, yani çoğu kişi yt'den çekip yapıyor zaten. Hatta Serkan abi bile yt to yt çalıştığı kanalları vardı yanlış hatırlamıyorsam. Geçmiş olsun bu arada.
Yt to Yt den kaynakli degi lzaten genel bir temizlik oldu bu ay bence.Yt to Yt ile acilmis kanallar kapatilsa idi sanirim bugun Turkiyede bu isi yapan bu isle kazanan kisilerin 100/80'i yakmisti ortaligiYt to yt'den kaynaklandığını sanmıyorum tesadüf denk gelmiştir, yani çoğu kişi yt'den çekip yapıyor zaten. Hatta Serkan abi bile yt to yt çalıştığı kanalları vardı yanlış hatırlamıyorsam. Geçmiş olsun bu arada.
Bence hic oyle birsey yok.Cunki 1 hafta icerisinde ben spam kanal actim 10 adet ve biraz riskli icerikden halen ayakdalar ve izlenimleride gayet normal.Bu youtube ve adsensenin yaptigi bir genel temizlik oldu sistemlerinde daha onceki aylardada oluyordu ama bu kadar genis capli degil,ucu ta Muyap'a kadar dokundu dusunun artik.youtube yeni strateji geliştirmiş demek.bu youtubeden video çekenler için benim de son 1 haftada açtım kanalların hepsi kapandı. sebep de spam.
Adammlar mükkemmel bir yazılım yapmış ki artık hemen farkediyorlar. illa orginale yönlendiriyorlar. Ne yapalım ben bir haftada denicem. sonra bende yeni stratejiler denicem
Hocam inşallah dediğin gibidir. Değilse insansanda heves meves kalmıyor.o kadar emek harcıyorsun 2 gün sonra kanal kapanıyor. Ben kanallarıma tek tek etiket giriyorum ve genelce uzun videolar yüklüyorum.Bence hic oyle birsey yok.Cunki 1 hafta icerisinde ben spam kanal actim 10 adet ve biraz riskli icerikden halen ayakdalar ve izlenimleride gayet normal.Bu youtube ve adsensenin yaptigi bir genel temizlik oldu sistemlerinde daha onceki aylardada oluyordu ama bu kadar genis capli degil,ucu ta Muyap'a kadar dokundu dusunun artik.
Arkadaşlar Bizim kazançlari öderlermi Acaba![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.