8 Kanalım Patladı :)

NoFuture

Kayıtlı Üye
Bugün 8 Kanal'ıma girdiğimde telefon doğrulaması istedi , Bunu youtube'den Video çekmeye başladiğimda yaptı . Tavsiyem Youtube'den video çekmeyin..

hocam aynı sorun bendede oldu :( benim tüm kanallarım patladı sadece 1 kanal hariç oda adsense başvurusu yaptıgım kanal anlamadım gitti

Bu ay youtube zaten cok buyuk bir temizlik yapti normal arkadaslar bu tur seylere alisalim benim bile uzun bir aradan sonra 150 ye yakin ucmus.Saglik olsun deyip isimize gucumuze bakacaz.

Yt to yt'den kaynaklandığını sanmıyorum tesadüf denk gelmiştir, yani çoğu kişi yt'den çekip yapıyor zaten. Hatta Serkan abi bile yt to yt çalıştığı kanalları vardı yanlış hatırlamıyorsam. Geçmiş olsun bu arada.

kanalların nasıl açıldığını sorabilir miyim?

Kanalların hepsi telefon onaylı yabancı değil. ve 2 gün arayla açildi.

Bu ay youtube zaten cok buyuk bir temizlik yapti normal arkadaslar bu tur seylere alisalim benim bile uzun bir aradan sonra 150 ye yakin ucmus.Saglik olsun deyip isimize gucumuze bakacaz.

Aynen öyle abi Durmak yok yola devam:)

Yt to yt'den kaynaklandığını sanmıyorum tesadüf denk gelmiştir, yani çoğu kişi yt'den çekip yapıyor zaten. Hatta Serkan abi bile yt to yt çalıştığı kanalları vardı yanlış hatırlamıyorsam. Geçmiş olsun bu arada.

Teşekkürler.

Yt to Yt den kaynakli degi lzaten genel bir temizlik oldu bu ay bence.Yt to Yt ile acilmis kanallar kapatilsa idi sanirim bugun Turkiyede bu isi yapan bu isle kazanan kisilerin 100/80'i yakmisti ortaligi :)

youtube yeni strateji geliştirmiş demek.bu youtubeden video çekenler için benim de son 1 haftada açtım kanalların hepsi kapandı. sebep de spam.
Adammlar mükkemmel bir yazılım yapmış ki artık hemen farkediyorlar. illa orginale yönlendiriyorlar. Ne yapalım ben bir haftada denicem. sonra bende yeni stratejiler denicem

youtube yeni strateji geliştirmiş demek.bu youtubeden video çekenler için benim de son 1 haftada açtım kanalların hepsi kapandı. sebep de spam.
Adammlar mükkemmel bir yazılım yapmış ki artık hemen farkediyorlar. illa orginale yönlendiriyorlar. Ne yapalım ben bir haftada denicem. sonra bende yeni stratejiler denicem
Bence hic oyle birsey yok.Cunki 1 hafta icerisinde ben spam kanal actim 10 adet ve biraz riskli icerikden halen ayakdalar ve izlenimleride gayet normal.Bu youtube ve adsensenin yaptigi bir genel temizlik oldu sistemlerinde daha onceki aylardada oluyordu ama bu kadar genis capli degil,ucu ta Muyap'a kadar dokundu dusunun artik.

Bence hic oyle birsey yok.Cunki 1 hafta icerisinde ben spam kanal actim 10 adet ve biraz riskli icerikden halen ayakdalar ve izlenimleride gayet normal.Bu youtube ve adsensenin yaptigi bir genel temizlik oldu sistemlerinde daha onceki aylardada oluyordu ama bu kadar genis capli degil,ucu ta Muyap'a kadar dokundu dusunun artik.
Hocam inşallah dediğin gibidir. Değilse insansanda heves meves kalmıyor.o kadar emek harcıyorsun 2 gün sonra kanal kapanıyor. Ben kanallarıma tek tek etiket giriyorum ve genelce uzun videolar yüklüyorum.
Günde 50 dolar veren kanalda telifden dolayı kapandı. günlük kazanç yerlere vurdu. moral falan kalmadı.
Kapanan kanalların videolarını tekrar toparmamaya çalıştım. her açtığım kanal 2 güne varmadan kapanıyor. nasıl iş anlamadım.
Bu muyap dediğin nedir ben bilmiyorum onu.

benim de kanallarım kapatıldı :) hepimize geçmiş olsun, tekrar başa sardık anlaşılan

bendede bu ay açtığım 3 kanal gitmiş biraz önce hayret aceba neden gider oldu bu kanallar? hepsi orjinal kanallardı biri kendi çektiğim videolar diğer 2 si başka sitelerden aldığım videolar yani yt to yt la alakası yok daha başka bi sebebi olmalı bunun botla yüklendiğinden olabilir diycem ama botla yüklemediğim kanalda var. telefon numarasından olabilir diyecem telefon numarası orjinal olan kanal var. anlamadım bi türlü

2002 krizi yaşayan Türkiye gibi krizi sizlerden çok önce geçirip (mayıs sonu 70 kanalım gitti) katı önlemler almıştım.

Artık beni spamdan kimse banlayamaz. Hiçkimse kim olduğumu göremez diyordum. Ona rağmen 30 kanalım spamdan gitti. Bu kadar katı olmasam belki 150 kanalım gidecekti. Bu sıkı temizliği umarım bir defaya mahsus yapmıştır.
Bir de telefon numaralarının önemi var mı acaba diye düşünmüyor değilim. Ama elimde kesin veri olmadığı için bir şey diyemiyorum.

yeni açtığım adsense hesabı (boş gmaile bağladım tabiki) son 1 haftada adsensenin bağlı olduğu hesap 2 kez patladı ve şuan adsensede uçmuş durumda son 1 haftada açtığım tüm kanallar patladı çok büyük bir temizlik var yada kullandığımız vdsler spamlı kara listeye alınmış durumda ay sonunda vdsleri değiştirmekte fayda var arkadaşlar şuan kazançlar dipte eski kanallar kazandırmasa 1 ay ekmek olmazdı ne varsa eskilerde var zaten :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri