8 mart 2017 ban

• Kullanıcı VenomS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban

VenomS

Kayıtlı Üye
Youtube kanalını kapamayıp, sadece adsenseyi banlamışlar :) ilginç bir adsense olayı daha.

adsense banlanan var mı olacak başlık yanlış yazmışsın

Muhalif olunda türü, içeriği önemli değil.

Başlığı açan arkadaşa da geçmiş olsun diliyorum. İnşallah kıyım tarzı bir durum değil de sizin yaptığınız bir hatadan kaynaklıdır.

bari detay yazaydın türk mü diye, ayrıca çözüm bulalım ne demek :D 3 yıldır ban atılıyor çözüm bulunamadı.

Muhalif olunda türü, içeriği önemli değil.

Başlığı açan arkadaşa da geçmiş olsun diliyorum. İnşallah kıyım tarzı bir durum değil de sizin yaptığınız bir hatadan kaynaklıdır.
hatasını görmesine yardımcı oluyorumda sana ne oluyor??

Way be daha neler duyucaz, görücez...

sizce neden ban olabilir ? kanal içerik telifli dünya engellimi, yada günlük getiri yüksek, veya izlenme çokmu fazla ? bir fikriniz. Adsense ye test ödeme almışmıydınız ?

Way be daha neler duyucaz, görücez...

sizce neden ban olabilir ? kanal içerik telifli dünya engellimi, yada günlük getiri yüksek, veya izlenme çokmu fazla ? bir fikriniz. Adsense ye test ödeme almışmıydınız ?

Tıklamada biraz oransızlık vardı, muhtemelen ondan. Genelde kanalı kapıyolardı şimdi kanalı bırakmışlar adsenseyi kapamışlar. Hiç telif gelmedi şimdiye kadar. otomatik tıklama limitine takılmış sanırım.

Tıklamada biraz oransızlık vardı, muhtemelen ondan. Genelde kanalı kapıyolardı şimdi kanalı bırakmışlar adsenseyi kapamışlar. Hiç telif gelmedi şimdiye kadar. otomatik tıklama limitine takılmış sanırım.

kendi reklamınıza tıkladınız diye işlem yapmışlar ozamansa. izlenme süresi az ama tıkla çok ise olabilir diye düşünüyorum. itiraz edebilirsiniz açıması için. Hakem kararı gibi geri adım atmazlar ama bi deneyin şansınızı

Benımde bu adsense ye bağlı kanal kapanmaları başladığında günlük x.xxx tl kazandıran adsenseyı kanalları ile birlikte banlamıslardı 3 hane kazanadıran adsenselerın ise sadece kanallarını Sizin kazanç yuksekmıydı ?

Benımde bu adsense ye bağlı kanal kapanmaları başladığında günlük x.xxx tl kazandıran adsenseyı kanalları ile birlikte banlamıslardı 3 hane kazanadıran adsenselerın ise sadece kanallarını Sizin kazanç yuksekmıydı ?
Kazanc düşüktü hocam 15-20.

kendi reklamınıza tıkladınız diye işlem yapmışlar ozamansa. izlenme süresi az ama tıkla çok ise olabilir diye düşünüyorum. itiraz edebilirsiniz açıması için. Hakem kararı gibi geri adım atmazlar ama bi deneyin şansınızı

Öncede 3 ay sonra açmışlardı, uzun sürüyor ama açıyolar bazen. şimdi baktım izlenmesi süresi düşük muhtemel sebebi o gözüküyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri