Adsense'ı keşfettiğimde 2 kanalım vardı birisinin içi boş, diğerinin doluydu. İkisini de hemen bağladım hiç düşünmeden. Dolu olanın içinde eski bir klip var 8 milyon izlenme alan, reklam çıkmıyor müzik olduğu için. Başka klipler ve videolar da var ama aylık 1000 izlenimi geçmiyor onlar. Bu yüzden onların para kazanmalarını devre dışı bıraktım, açık değil ama ana adsense hesabıma bağlı.
Diğer boş youtube hesabıma eklediğim videolar patladı, her gün bir miktar para birikiyor. Güzel gidiyor. Ama dolu olan kanalımın içindeki riskli videolardan korkuyorum, adsense ilişkisini de kaldıramıyorum. Para kazanmaları devre dışı bırakmış olmama rağmen sorun teşkil ediyor mu sizce adsense için? Kanalı silmeli miyim?
Diğer boş youtube hesabıma eklediğim videolar patladı, her gün bir miktar para birikiyor. Güzel gidiyor. Ama dolu olan kanalımın içindeki riskli videolardan korkuyorum, adsense ilişkisini de kaldıramıyorum. Para kazanmaları devre dışı bırakmış olmama rağmen sorun teşkil ediyor mu sizce adsense için? Kanalı silmeli miyim?