8 senelik kanalımı buldum

engineerysn

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. 8 sene önce bir video yüklemek için hotmail hesabımla açtığım kanalıma erişim sağladım. Çok eski bir kanal olmasının bir avantajı var mıdır ? Nasıl değerlendirebilirim kanalı. İçinde bir video vardı ve toplamda 8K izlenmiş.

Bence daha hizli index ve daha ust siralara cikmana yarar...

eski kanal iyidir ama fazla artısı yok forumda 5-6 yıllık kanal satanlar vardı kapanınca oda kapanıyor bazen dün açtığın kanal 1 sene dayanıyor 1 yıllık kanal 2 günde kapanıyor

bende 2010da gmail açtığım hesabı buldum hiç bir avantajını görmedim.

Bende buldum ama google bana vermiyor. Maili iptal olmuş ama kanal hala duruyor :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnternette her zaman eski hesaplar değerlidir. Ama kullanmasını bilene. Tutup spam yaparsan youtube gözünün yaşına bakmaz. :)

Eski hesap iyidir ama kullanmasını bilmen lazım .. Spam için kullanma guncel videolar için kullan işe yarar

İndex alma ve diğer kanallarla rekabette çok işeyarıyor.(videoları manuel ve kendin editleyerek yüklüyorsan) Tecrübeyle sabittir ;)

Bence daha hizli index ve daha ust siralara cikmana yarar...

İndex alma ve diğer kanallarla rekabette çok işeyarıyor.(videoları manuel ve kendin editleyerek yüklüyorsan) Tecrübeyle sabittir ;)

Başlık altına yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Güncel sayılabilecek iki video attım. Mobil telefonumdan, başka bir arkadaşın bilgisayarından arama yaptım. İlk sayfa 2. sırada çıktı aramalarım(index alma diye buna mı diyorlar, çok tecrübeli olmadığım için bilmiyorum). Bu avantajı değerlendirmem lazım.

ne zaman böyle bir başlık görsem aklıma facebookta ebemi buldum şarkısı geliyo :D benimde eski bir kanal vardı 2004 tarihli bir bakayım ben de :)

bende aynı şekilde 2008'de açtığım gmaili buldum.daha değerlendiremedim.

Ben bu işlerde yeni olduğum için hemen kanalı harcamak istemiyorum. Derin bir araştırma yaptıktan sonra kullanmak daha mantıklı. Düşünün attığım güncel videodan bi sürü var ama benim attığım 2 sırada çıktı.

Başlık altına yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Güncel sayılabilecek iki video attım. Mobil telefonumdan, başka bir arkadaşın bilgisayarından arama yaptım. İlk sayfa 2. sırada çıktı aramalarım(index alma diye buna mı diyorlar, çok tecrübeli olmadığım için bilmiyorum). Bu avantajı değerlendirmem lazım.

Hocam baska bir gelisme olursa bildirirmisin konuda?
Bi 2006 hesapta bende var :) ona gree degerlendirelim....

satmayı düşünürsen talibim kanalına :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri