80 Tl BÜTÇEM VAR VDS-VPS ÖNERİLERİNİZ NELERDİR

erdinc03

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar düşündüm de vds vps siz bu iş olmayacak.Ttnetin hızına Bakın abilerim

http://www.speedtest.net/my-result/3074034737

Şimdi vds vps alacağım fakat vds vps hakkıda bildiğim tek şey hızlı down/up ettiği. Google da araştırmasını yaptım fakat pek açıklayıcı bilgiler bulamadım sanal sunucu olması dışında. Bu vds vps sistemleri nasıl çalışır , ne kadar bilgisayar bilmk gerekir , vds vps yi nasıl kullanabilirim açıklayıcı yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

peki adminim vds mi youtube down/up da işime yarayacak vps bunu gweçwktwn çözemedim henüz. Bazı arkadaşlar öyle bir anltmış komple kafamı karıştırdı
vds al üstadım. vpste performans kaybı yaşarsın.
en mantıklısı vdstir

Arkadaşlar düşündüm de vds vps siz bu iş olmayacak.Ttnetin hızına Bakın abilerim

Speedtest.net by Ookla - My Results

Şimdi vds vps alacağım fakat vds vps hakkıda bildiğim tek şey hızlı down/up ettiği. Google da araştırmasını yaptım fakat pek açıklayıcı bilgiler bulamadım sanal sunucu olması dışında. Bu vds vps sistemleri nasıl çalışır , ne kadar bilgisayar bilmk gerekir , vds vps yi nasıl kullanabilirim açıklayıcı yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

ytpara da reklamı var zaten vdspower gayen uygun fiyatları tavsiye ederim vds aynı bir bilgisayar sadece uzak masa üstü bağlantısı yapıyorsun o bilgisayar karşın da oluyor istediğini yapabiliyorsun ama sana tavsiyem ram 1 gb den aşağa olmasın kasılmalar oluyor

Öneri : Ana sayfa - VdsPower.NET Vds_pro1 pakedini tavsiye ederim

ytpara da reklamı var zaten vdspower gayen uygun fiyatları tavsiye ederim vds aynı bir bilgisayar sadece uzak masa üstü bağlantısı yapıyorsun o bilgisayar karşın da oluyor istediğini yapabiliyorsun ama sana tavsiyem ram 1 gb den aşağa olmasın kasılmalar oluyor

Öneri : Ana sayfa - VdsPower.NET Vds_pro1 pakedini tavsiye ederim

aynısını aldım öneririm

çok bi şey bilmene gerek yok zaten onlar kurup veriyorlar sana sen sadece uzak masaüstünle bağlanıyorsun ve artık tamammen karşı tarafın internetiyle işlem yapıyorsun bu kadar basit :)

Vdspower.net'ten aldığım ve bir ay kullandığım ve sonunda tüm kanallarımın kapanması ile ( firmayı kötüleme amacıyla söylemiyorum) sonuçlanan süreçte dikkatimi çeken en önemli şey, google hesaplarında ayarlar kısmını incelediğinizde son oturum açılan yerlerden birinin "İRAN" gibi yasaklı ülke olarak gözükmesi. İngiltere lokasyonlu VDS'nin neden İran olarak göründüğünü biri açıklayabilirse çok müteşekkir olurum. Kanallarımın kapanmasının bir sebebi olarak da bunu görüyorum.

Vdspower.net'ten aldığım ve bir ay kullandığım ve sonunda tüm kanallarımın kapanması ile ( firmayı kötüleme amacıyla söylemiyorum) sonuçlanan süreçte dikkatimi çeken en önemli şey, google hesaplarında ayarlar kısmını incelediğinizde son oturum açılan yerlerden birinin "İRAN" gibi yasaklı ülke olarak gözükmesi. İngiltere lokasyonlu VDS'nin neden İran olarak göründüğünü biri açıklayabilirse çok müteşekkir olurum. Kanallarımın kapanmasının bir sebebi olarak da bunu görüyorum.

hadi ya ben daha bugün sipariş ettim.harbiden iran ne alaka şimdi?

farklı kanallara video yüklerken proxy yazılımı kullanmışsanız gayet normal iran olarak görünmesi.

herhangi bir yazılım kullanmadım. Sadece bana verilen sunucu bilgileriyle VDS'yi kullandım hepsi bu.

---------- Mesaj saat 04:58:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:56:25 civarında gönderildi. ----------

hadi ya ben daha bugün sipariş ettim.harbiden iran ne alaka şimdi?

Video yüklerken sıkıntı çekiyorum ama sırf bu yüzden yeniden VDS almaya çekiniyorum. Bu süreçte bir kaç hafta daha geçseydi Ekim sonunda çok yüksek olasılıkla 1000 $ civarına ulaşacağım kanalım gitti !!

herhangi bir yazılım kullanmadım. Sadece bana verilen sunucu bilgileriyle VDS'yi kullandım hepsi bu.

---------- Mesaj saat 04:58:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:56:25 civarında gönderildi. ----------

Video yüklerken sıkıntı çekiyorum ama sırf bu yüzden yeniden VDS almaya çekiniyorum. Bu süreçte bir kaç hafta daha geçseydi Ekim sonunda çok yüksek olasılıkla 1000 $ civarına ulaşacağım kanalım gitti !!

desenize vdspower sıkıntılı ozaman

Arkadaslar ipnizin Iran olarak gozukmesinin sebebi Google'in bir sacmaligidir.Ingiltere iplerinde zaman zaman bu hatayi almaniz artik normal bir durumdur.Bu durumla karsilasirsaniz,vds saglayiciniza Ip'nizi degistirmesini rica edin.Geregini yapacaklardir.

Arkadaslar ipnizin Iran olarak gozukmesinin sebebi Google'in bir sacmaligidir.Ingiltere iplerinde zaman zaman bu hatayi almaniz artik normal bir durumdur.Bu durumla karsilasirsaniz,vds saglayiciniza Ip'nizi degistirmesini rica edin.Geregini yapacaklardir.

ozaman aklıma şöyle bi şey geldi.speddtest yada başka bi siteden yt yada gmail vsye girmeden lokasyon testi yapmak ve girmek gerekiyor.ytden çıkarkende sayfayı kapatmadan ziyade çıkış yapmak ve çerezleri temizlemek gerekiyor.

son oturum açılan yerlerin iran olarak gözükmesinin sebebi kullanılan adresin spamdan veya başka bir neden den dolayı google tarafından tehdit olarak algılanmasıdır diye biliyorum.geçen ay ilk defa vds aldım ve sağlam olan olmayan kazandıran kazandırmayan tüm kanallarım gitti.satıcı firmayla görüştüm ip ler temiz dedi.durumu anlattım yeni ipler verdi onlarda iran çıktı.sonra farkettik ki bu vds leri bize sunanlar değilde bize sunanlara satanlar kullanılmış ip leri veriyor.ve benim gibi vds konusunda tecrübesiz kişilerin tüm çalışmaları gümlüyor.

son oturum açılan yerlerin iran olarak gözükmesinin sebebi kullanılan adresin spamdan veya başka bir neden den dolayı google tarafından tehdit olarak algılanmasıdır diye biliyorum.geçen ay ilk defa vds aldım ve sağlam olan olmayan kazandıran kazandırmayan tüm kanallarım gitti.satıcı firmayla görüştüm ip ler temiz dedi.durumu anlattım yeni ipler verdi onlarda iran çıktı.sonra farkettik ki bu vds leri bize sunanlar değilde bize sunanlara satanlar kullanılmış ip leri veriyor.ve benim gibi vds konusunda tecrübesiz kişilerin tüm çalışmaları gümlüyor.

iyide temiz ip olup olmadığını anlama şansımız yokki hiç bi firmanın

iyide temiz ip olup olmadığını anlama şansımız yokki hiç bi firmanın

ben şu şekilde farkettiğimi düşünüyorum.vds den bağlandığımda google ye kayıt ol diyorum ve aşağıda otomatik olarak seçilmiş ülkeye bakıyordum.ve vds aldığım firmaya durumu anlattığımda kendileri bu şekilde deneyerek ingiltere bayrağının otomatik olarak geldiği ip adresini daha sonradan vermişti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri