838.779 görüntüleme kanal+facebook satlık

T
  • Kullanıcı TheArk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

TheArk

Guest
Bu kanal ve face sayfası var gördüğünüz gibi orda kanalda ikisi beraber satlık beyler tekliflerinizi bekliyorum

kanalın para kazanması gitmişti g+ ile tekrar açtım 4 gün önce hiçbir problemi yok şuanda kazandıkları yansıyor uyarı telif vs hiçbirşey yoktur aboneler full organiktir asla hile kullanılmamıştır facedekiler %100 gerçek kişilerdir fake hesap açıp yaptım

biliyorum konu şablonu var ama ben burda direk kanalı gösteriyorum o yüzden gerek yok diye düşündüm eğer illa koymam gerekiyorsa uyarı yeterli buyrun linki

Banu Alıcı - YouTube

vp78q.jpg

---------- Mesaj saat 14:51:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:49:37 civarında gönderildi. ----------

hayırlı satışlar,videolar güzelmiş :)
bayan profilide kurnazca olmuş :)

teşekkür

beyler para kazanması gitti dedikde yanlış anlaşılmasın başka bir kanalın parası gitti bununda aynı adsense de olduğundan gitmişti sonradan açtım açalı çok olmuyor önceki kazançları toplamı 191 dolar vine olduğundan işte oda

kanal 1 milyon oldumu kimse tutamaz bu kanalı :)

hocam bgbg ne kadar?
alcağımdan değil benim kanalla karşılaştırmak istedim kıytırık bi türkçe kanalım var 5 bin gösterime saolsun 1 $ veriyor :)

hocam günlük izlenim hakkında bilgi verebilir misin?

Kanalın tartışma bölümüne bir girin ve kahkaha atmaya başlayın dönüp bu yazımı tekrar okuyup ve tekrar gülün. :D Nasıl bir fantezi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri