86.400 Dolar

drdvll

Kayıtlı Üye
Her sabah hesabınıza 86400 Dolar yatıran bir banka düşünün.

Gün boyu istediğiniz kadar parayı harcamakta veya harcamamakta serbestsiniz. Parayı istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.
Oyunun sadece tek bir koşulu var: harcamayı başaramadığınız meblağ ertesi güne devretmez ve akşam hesabınızdan geri çekilir.
Ve bu paranın hiçbir bölümünü ne sebeble olursa olsun saklayamazsınız.
Bir önceki günün tutarının tamamını harcamış veya hiçbir bölümünü harcamamış da olsanız ertesi sabah hesabınızda yine 86,400 dolar bulacaksınız.
Nasıl keyifli değil mi?

Farkında olsanız da olmasanız da aslında, hepimizin böyle bir bankası var.
Adı ZAMAN.

Her sabah 86.400 sn hesabınıza yatıyor ve o gün daha fazlasını asla harcayamıyorsunuz.
Kullanamadığınız kısım ise akıp gidiyor ve hesabınızdan siliniyor..
Hiç devretmiyor.
Her gün size yeni bir hesap açılıyor.
Her akşam günün bakiyesi siliniyor.

Eğer günlük hesabınızı kullanmadıysanız, bu zarar sizindir.
Geriye dönüş yok, Yarından avans çekmek yok.
Bugünü, bugünkü hesaptan yaşamalısınız.
Ona yatırım yapın ki, size sağlık, mutluluk ve başarı olarak geri dönsün.
Zaman akıp gidiyor gününüzü gün etmeye bakın!

BIR SENE'nin değerini anlayabilmek için sınıfta kalan bir öğrenciye sorun.
BIR AY'ın değerini anlayabilmek için, prematüre bir bebeği dünyaya getiren anneye sorun.
BIR HAFTA'nın değerini anlayabilmek için, haftalık derginin aditörüne sorun.
BIR DAKIKA'nın değerini anlayabilmek için, treni henüz kaçırmış bir kişiye sorun.
BIR SANIYE'nin değerini anlayabilmek için, bir kazayı kılpayı atlatmış bir kişiye sorun.
BIR MILISANIYE'nin değerini anlayabilmek için, olimpiyatlarda gümüş madalya kazanan kişiye sorun.

Şunu unutmayın ki zaman hiç kimseyi beklemez.

Dün artık mazi oldu.
Yarın ise muamma.
Bugün ise avuçlarımızın içinde bize sunulmuş bir armağandır. ​

sanırım 3 ,4 seneye internet çöplük olacak her zaman aynı paylaşımlar kısa anlatıları ezber sadece

direkt baslıgı gorunce aklıma youtube'den 86.400 Dolar kazandı bir günde bir videodan onun resmini felan gostericen zannettim :D

Evet zaman çok önemlidir.Youtube bakarsak bu işte cidden para var.Bu işte en önemli olay zamandır.Zamanın paylaşılan video size çok iyi paralar kazandırır.
Vakit nakittir.

86400 Saniye Harcıyoruz Her Gün Bunun 30000 uykuya 30000 işe kalanı boş işe :)

Kalan 26400 Saniyemizi Yt Ye Versek Yt Bize Ne Verir Acaba :)

Şunu hiçbir zaman unutmayın!!!!

Hayat aldığınız nefeslerin toplamı değil!!!!! Nefesinizi kesen anların toplamıdır!!!!

Bu zamandan uyku zamanını düşmek lazım. Günde 7 saat uyku zamanını düşsen 61.200 kalır.

İş güç çalıştığını yada çalışmak zorunda olduğunu düşün. Günümüz Türkiye'sinde 10 -12 saat ortalaması var. Düşelim bunu da. 11 Saat olarak hesaplayalım. Kaldı mı 21.600

Kaldı 6 saat. 2 saat yeme içme özel ihtiyaç. Kaldı 4 saat.

Arkadaşlar bu 4 saat için size kopyalama yapmanızı önermem. Youtube de yapılabilecek özgün o kadar kaynak var ki. Tabi bunu düzenli yaparsanız 7-8 ay sonra para kazanmaya başlıyorsunuz. Düzenli video yüklemek ve sabır bu işte temel.

Spam yaparsanızda olur ama youtube sistemi devamlı değiştiriyor ve özgün şeyler istiyor. Yani bu para kazanma kapatılma olayında bir çok kişi parasını alamadı bunlardan biri de benim. O yüzden düzgün video hazırlamaya başladım öyle diyim.

Bu guzel bir anlatim olmus anlamayanlar yada daha iyi anlamak icin Zamanin Kiyymetini asagidaki verdigim filmi izlesinler.

Zamana Karşı (IN TIME) Justin Timberlake filmi.Inanilmaz cok ilginc senaryo surukleyici ve super aksiyonlu hareketli bir film.Zamanin ne kadar kiymetli oldugunu filmden sonra anlarsiniz.Benim Youtube ile de aramda ayni filmdeki gibi bir iliski var. :):)

Bunu ilk internet bağlattığımız vakitlerde okumuştum,yıl 2005 falan işte.

Bu guzel bir anlatim olmus anlamayanlar yada daha iyi anlamak icin Zamanin Kiyymetini asagidaki verdigim filmi izlesinler.

Zamana Karşı (IN TIME) Justin Timberlake filmi.Inanilmaz cok ilginc senaryo surukleyici ve super aksiyonlu hareketli bir film.Zamanin ne kadar kiymetli oldugunu filmden sonra anlarsiniz.Benim Youtube ile de aramda ayni filmdeki gibi bir iliski var. :):)

Evet Serkan Abi bende o filmi izledim gerçekten güzel bir film.Youtube işin zaman çok önemli burda arkadaşlarada diyorum.Bu işte günlük 2.000 dolar alan adamda aynı senin gibi pc var seninde ama o aklını daha iyi kullanıyor doğal olarak kazanıyor.Benim diğer işlerim olmasa süper olucakta herşeyin hayırlısı:)

Bir özlü sözde ben yazayım.
Hayat bir sudur, iç iç kudur.
:cool:

evet abi sen o zamanı çok iyi kullanıyorsun gece 5 6 ya kadar :D sen zamanları alt üst etmişsin biraz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri