86 video,755.821.722 görüntüleme,10.944.543 abone ingilizcesi iyi olanlar hadi konuya ;)

YildirimHiko97

Yasaklanmış
ingilizcesi iyi olan ama yt-da ne yapacagini bilmiyen arkadaslar icin actim konuyu.
https://www.youtube.com/user/HolaSoyGerman bu kanali buldum az once boyle kanaldan yt-da baya cok ve yabancilar cok seviyo boyle kanallari :) konuyu acmakta maksadim forumdan ingilizcesi cok iyi olan arkadaslardan bisi ile boyle bir is yapa biliriz en azindan denemis oluruz kim isterse pm ata bilir :)

Ne yapmışta bunun izlenimleri böyle tüm fransamı izliyo. Bizim sanatçıların müzikleri bile bu kadar hit almıyo adamın her videosu 10 milyonun üstünde

Suan telefondan giriyorum foruma,nedir inceleyemedim ama eve gecince goruselim

Adam yakışıklılığıyla 1-0 Önde başlamış,Diksyonu ile durumu 2-0 yapmış :)

Bu arkadaşlar gerçekten yetenekli ve güldürebiliyor , yaratıcı ve özgün çalışıyorlar. Artık stand uplarda dizilerde herşey sosyal medyadan dönüyor. TVde alacağı parayi internetten aliyor helali hoş olsun. Bizde o özgüven yok açıkcası

Adam Ispanca Konusyor Fransizca bow qaliba onuda ben yapacam )))))))))

1000 kanal acmaqdansa bidene bele sey duzeltmek omurluk corekdi ))

İtibar paradan daha deperlidir benim için :) İngilizce ve almancam baya iyidir ama bu tür seylere bulaşmam :)

hay masallah. adam isini ciddiye bile almıyo baksanıza kanl banner bile yok youtube un kendi banner rnı kullanıyo =)

İstatistiklerine baktım adamın gelir ortalamaları şu şekilde verilmiş:

günlük gelir: $779 - $9.4K
yıllık gelir: $284.5K - $3.4M

Sanırım tahmini gelir olduğu için böyle aralık vermişler. Ama adam yılda 250 bin ila 3.4 milyon dolar arası kazanıyor. Müthiş :)

bizdede kadir kirişçi var youtube yazın görürsünüz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri