8600 Aboneli, Zoomintv ye bağlı, Gelirli Satılık Kanal

• Kullanıcı ghalacli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

ghalacli

Kayıtlı Üye
9500 Aboneli, Zoomintv ye bağlı, Gelirli Satılık Kanal

Kanal Adi : Satıcıya
Kanal Kategorisi : Aşağıda belirtilmiştir.
Kanal Dili : Türkçe
Abone Sayisi : 8600 (Hergün 100-200 arası abone gelmektedir.)
izlenim Sayisi : 1.600.000
Kanalinizda UYARI Varmi :Aşağıda belirtilmiştir.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Resimler ektedir.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :http://s20.postimg.org/yrwu5xlvh/kanaldurumu.jpg
Kanal Satis Fiyatiniz : En yüksek teklif verene satılacaktır.

Kanal bilgileri:
-Kanal Türkçe içeriktir, 102 video vardır.
-8600 abone izlenme sayısından anlaşılabileceği gibi organiktir.
-Telifsiz ve kıymetli bir kategoridir bu yüzden lütfen kategori ile ilgili daha fazla soru sormayın.
-Kanal 19 ekimde açılmıştır, 1 tane bile video 3. taraf, dünya geneli engeli, telif, topluluk ihlali vs felan almamıştır.
-Videoları ben oluşturup logo ve outro basıp, youtube a öyle attım. Kanalı alan kişiye video bulacağı kaynağı, nasıl video yapıldığı anlatılacaktır.Kolayca herkezin çalışabileceği bir kategoridir.
-Kasım 21'de etc network (zoomintvye) girilmiştir.
-2 kere ödeme alınmıştır (%80).
-Kanalı satış nedenim kanalla ilgilenememdir. 9 k ya yakın aboneli büyük potansiylelli bir kanaldır, atılan videolar direk ilk sayfada çıkar.
-En son aralık ayında 6 video atılmıştır.
-Nerdeyse 2 aydır video atmamama rağmen izlenme ve kazançlar hala sürekli yükseliştedir.
-Videoların ortalama uzunluğu 5-40dk arasıdır.
-BGBM Türkçe içerik olduğu için malesef düşüktür. Video ortası reklamlar aktif değildir, açılırsa kazançlar artabilir.
-Kanalın önü açıktır, abone sayısı ve kaynak video çokluğu sayesinde kazançlar çok kolaylıkla artırılabilir.

Kanal Resimleri:

zet.jpg

analystics.jpg

Son Attığım Videolar:

son_videolar.jpg

En çok izlenen videolar:

image.jpg

Aralık ayı ödemesi bugün aldım:

deme.jpg

-Fiyat konusunda teklifleri bekliyorum, şuan günlük kazancın 20 $ a yakın olduğunu ve 300 $ a yakın birikmiş para olduğunu göz önüne alarak tekliflerinizi yapın lütfen.

Son istatistikler:

screenshot_702.jpg

screenshot_703.jpg

teklifim 1.000 tl'dir. uygun olursa dönüş yaparsınız, teşekkürler..

harbi sağlam kanal network da iyi alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun

çok iyi görünüyor ama kazandırdığı az gibi, 300 içinde var 100 de ödeme almışsınız, 1 milyon izlenime 400 dolar çok az bence. Yanlış bir bilgim varsa düzeltin ona göre teklif verebilirim.

çok iyi görünüyor ama kazandırdığı az gibi, 300 içinde var 100 de ödeme almışsınız, 1 milyon izlenime 400 dolar çok az bence. Yanlış bir bilgim varsa düzeltin ona göre teklif verebilirim.

Bu kategorideki TBM lerin düşük olması, ocak ayındaki reklamların çıkmaması sorunu kazancın düşük olmasının en büyük etkenidir.Ayrıca video içi reklamlar aktif değildir.

Benim bildiğim zaten Türkçe içerikte dizi, film kategorisi haric 1$ ve üstü bgbm yakalamak çok zor.

Son 4-5 gündür 40 bin izlenime ortalama 18$ felan bırakmış, bence Türkçe içerik için normal bir rakam.

outonbail.jpg

işe yeni giren için vakti olan ugrasmayı seven arkadaslar için cok mantıklı bi kanal.hayırlı satıslar.

İçindeki miktar 350 $ a yükselmiştir, abone sayısı 9000 i geçmiştir.

Şuana kadarki en yüksek teklif 1200 TL. 1600 TL verene satılacaktır kanal.

Güncel istatistikler:

g_ncelhesap_zet.jpg

g_ncelanalistics.jpg

Abonesi bukdar yüksek bir kanalın 1 ayda 200lü $ alması şahsım adına sölüyorum sanki biraz az. hayırlı satışlar..

Abonesi bukdar yüksek bir kanalın 1 ayda 200lü $ alması şahsım adına sölüyorum sanki biraz az. hayırlı satışlar..

Kazanç az doğrudur, abone bi işe yaramadı çünkü 2 aydır video yüklemedim, şuan 1 video atıldığında 3-4 saat içinde 301 e takılır.

Kanalın son istatistikleri aşağıdaki gibidir, elimi sürmeme rağmen kazanç sürekli artıyor gördüğünüz gibi, içindeki miktar 421 $ olmuştur. Şuana kadar gelen en yüksek teklif 1200 liraydı (içinde 290$ varken), 1600 lira verene veriyorum kanalı. [MENTION=1687]Nihat[/MENTION] [MENTION=5139]synergy[/MENTION]

screenshot_702.jpg

screenshot_703.jpg

3 gün önce günlük geliri 40-50 tl olan kanal grubu aldığım için şuanda alamam, alsaydım eminim ki güzel yerlere gidebilecek bir kanaldı ama ne diyelim, alacak arkadaşa hayırlı olsun ve başarılar dilerim :)

3 gün önce günlük geliri 40-50 tl olan kanal grubu aldığım için şuanda alamam, alsaydım eminim ki güzel yerlere gidebilecek bir kanaldı ama ne diyelim, alacak arkadaşa hayırlı olsun ve başarılar dilerim :)

Aynen öyle o kategoride belkide en çok abonesi olan kanaldır. Büyük potansiyelli.

Alacak arkadaşa hayırlı olsun şimdiden nakiti olan düşünmesin derim bence...

Son aldığım teklif 1500 lira, son yarım saat, daha yüksek teklif gelmesse kanalı arkadaşa satıyorum, hayırlı olsun.

Param olsaydı hemen alırdım. :)

Alacak arkadaşa hayırlı olsun. :)

Kanal [MENTION=1687]Nihat[/MENTION] beye satılmıştır, ödeme alınmıştır, hayırlı olsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri