87k Aboneli Özgün Kanalım Kapatıldı

Feritings

Yasaklanmış
Merhabalar, 87k aboneli özgün Minecraft oyun kanalım kapatıldı. Partnerliği vardı ve bir marka hesabıydı. Lakin bağlı olduğu e-postada Google tarafından silindi hiçbir erişimim yok. Partnerliktende attılar. Parasında değilimde içinde manevi değeri olan videolar vardı ya. Bir form vardı oradan da yollamayı denedim yok hiçbirşey olmuyor. Şansım var mıdır sizce daha nereden yollayabilirim? :( Bide partnerlik tarafından bana sağlanan Epidemic Sound üyeliği vardı compilation kanalıma müzik sağlıyordum, oda gitti. Bilgisayar üzerinden hiçbir zaman spamla uğraşmadım. Adsense hesabım bile yoktu tek e-postam vardı.

Son düzenleme:
Bugünlere kıyım var galiba bazı kanallarım şu 3 gün içinde durduk yere kapandı.

Geçmiş olsun çok üzüldüm :( benim de bugün açtığım yeni kanalım spamla alakam olmamasına rağmen uyarı olmadan kapatılmış. Neler oluyor anlamıyorum

Merhabalar, 87k aboneli özgün Minecraft oyun kanalım kapatıldı. Partnerliği vardı ve bir marka hesabıydı. Lakin bağlı olduğu e-postada Google tarafından silindi hiçbir erişimim yok. Partnerliktende attılar. Parasında değilimde içinde manevi değeri olan videolar vardı ya. Bir form vardı oradan da yollamayı denedim yok hiçbirşey olmuyor. Şansım var mıdır sizce daha nereden yollayabilirim? :( Bide partnerlik tarafından bana sağlanan Epidemic Sound üyeliği vardı compilation kanalıma müzik sağlıyordum, oda gitti. Bilgisayar üzerinden hiçbir zaman spamla uğraşmadım. Adsense hesabım bile yoktu tek e-postam vardı.

kanalını geri alabildin mi?

geçmiş olsun. ÖZGÜN kanalında bir sıkıntı yoksa neden kapatıldı onu anlamadım. Epostanda bir sıkıntı olabilir mi?

Kapanmanin bircok nedeni olabilir hocam. Kurallari tamamen bilip onlara uymak gerekli. Kapanma bildiriminde tam anlamiyla neden kapandigini belirtmiyorlar. Benim 8 senelik Facebook hesabim kapandi 3 hafta önce itiraz ettim kurallari karsilamiyor yaziyordu tek. Kurallari inceleyin diye link koymuslar 100 sayfa belki oku da hatani bul :)

Önce bir itiraz maili atin acilmaz ise partnerle iletisime gecin yine bir sonuc cikmazsa. 15 gün arayla itiraz etmeye devam edebilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri