9 Aydır Verdiğim Savaşaı Kazandım ve Parayı Creative'den Aldım

• Kullanıcı garbiyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

garbiyar

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar youtube işini bırakalı tam 7 ay oldu ama creative de kapanmayan bir hesabım vardı 9 ay önce kazandığım paraların peşini bırakmayarak bu gün almayı başardım. Bazı arkadaşlarımız iyi bilir creative partner kanallarda Mart ayından itibaren ödemelerde sorunlar olmuştu. Bunların en garibi de banka hesabına gelmiş gibi görünen fakat ödenmeyen paralardı.

İşte bende Şubat ve Mart ayında kazandığım 1.250 dolar civarında parayı bu gün tamamen almış bulunuyorum.

Yoğun yazışmalar ve ticketler sonucunda Mart ayı kazancımı geçen ay, Şubat ay kazancımı da bu gün havale ettirdim.

Vazgeçen umudunu kesen arkadaşlar için yazıyorum kesinlikle vazgeçmeyin, adamların kafasını ağrıtın ama vazgeçmeyin, sonuçta gülen siz olacaksınız :)

EDİT: Arkadaşlar kanal BLOKE değildi, sadece para yatmış gibi görünüyordu fakat yatırmamışlardı.

Eğer başınıza böyle bir durum geldiyse ''[email protected]'' mail adresine mail atın.
Ödeme yapılmayan ayın detaylarını ve ödemenin paypal adresine yapılmasını isteyin. Mesaja paypal adresinizide yazın.
Saygılarımla.

Son olarak Şubat ayı için gönderdiğim mail:

Hi .. I have requested support you before, but we did not get results.

My 732.26 Dollars for the month of February wasn't pained.

But although it seems your paid on the dashboard did not come charge my bank account.

If you are sure you have done your payment, please you send to us your reference number or your receipt of the payment have done.

Channal: http://www.youtube.com/kanal ismi
User: creative kullanıcı adı

Son düzenleme:
helal olsun hocam sonunda insafa gelmişler

hayırlı olsun. bende amansız bir hastalıktan kurtuldun zannettim :D Allah kimseye yaşatmasın tabi böyle bir şey

Hocam başlığı okurken korktum bi an hastalık falan sandım allah korusun.. Hayırlı olsun.. =)

Biraz bilgi verirmisin hocam benimde 1 k euro banka yatmamisti ama odendi olarak gozukuyordu

Hayırlı olsun hocam henüz hiç bir partnerden ödeme almadım ama inşallah başıma böyle birşey gelmez sadece quiz kanallarım var

Hayirli olsun. Kanal icerigi neydi? Benimde 15k nin üstüne yattilarda.

Biraz bilgi verirmisin hocam benimde 1 k euro banka yatmamisti ama odendi olarak gozukuyordu

EDİT: Arkadaşlar kanal BLOKE değildi, sadece para yatmış gibi görünüyordu fakat yatırmamışlardı.

Eğer başınıza böyle bir durum geldiyse ''[email protected]'' mail adresine mail atın.
Ödeme yapılmayan ayın detaylarını ve ödemenin paypal adresine yapılmasını isteyin. Mesaja paypal adresinizide yazın.
Saygılarımla.

Saygılarımla.

Sadece odeme yapilmadigini soylemem yeterli mi hocam benimde senin gibi 2 aylik banka odemesi var sonradan paypal yaptigim icin gelmisti ama banka kayitli oldugu zaman 2 ay odeme alamadim ve odendi olarak gosterdiler

ayni durum su an bendede var nisan ayinin parasi 780 dolar western union ile odeme yapildi gozukuyo ama odemeyi almam icin gerekli bilgiler izleme numarasi filan yok.ticketime banka mudurumuz ile iletisim kurun diye cevap geldi ama bende oyle super ingilizce bilmediyim icin cok ustunde dusmedim maalesef :(

ayni durum su an bendede var nisan ayinin parasi 780 dolar western union ile odeme yapildi gozukuyo ama odemeyi almam icin gerekli bilgiler izleme numarasi filan yok.ticketime banka mudurumuz ile iletisim kurun diye cevap geldi ama bende oyle super ingilizce bilmediyim icin cok ustunde dusmedim maalesef :(

Yazdığım mesajı gönderin paranızı alırsiniz. Bir kaç arkadaş benim söylediğim yöntemle aldılar parasını.

Cep telefonu ile gönderildi, yazım hataları için özür dilerim.

Yazdığım mesajı gönderin paranızı alırsiniz. Bir kaç arkadaş benim söylediğim yöntemle aldılar parasını.

Cep telefonu ile gönderildi, yazım hataları için özür dilerim.
Senin adına sevindim arkadaşım...Hatırlıyormusun bilmem ama mart ayında seninle bu konuda bu forumda yazışmamız olmuştu...Benimde bankaya ödendi görünen 317 USD civarı bir param vardı...Mesajı aynen kendi kanal bilgilerimizle atmamız yeterli sanıyorum...Birde mesajdan yaklaşık olarak ne kadar süre sonra ödeme alabildiniz acaba...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri