Merhaba arkadaşlar youtube işini bırakalı tam 7 ay oldu ama creative de kapanmayan bir hesabım vardı 9 ay önce kazandığım paraların peşini bırakmayarak bu gün almayı başardım. Bazı arkadaşlarımız iyi bilir creative partner kanallarda Mart ayından itibaren ödemelerde sorunlar olmuştu. Bunların en garibi de banka hesabına gelmiş gibi görünen fakat ödenmeyen paralardı.
İşte bende Şubat ve Mart ayında kazandığım 1.250 dolar civarında parayı bu gün tamamen almış bulunuyorum.
Yoğun yazışmalar ve ticketler sonucunda Mart ayı kazancımı geçen ay, Şubat ay kazancımı da bu gün havale ettirdim.
Vazgeçen umudunu kesen arkadaşlar için yazıyorum kesinlikle vazgeçmeyin, adamların kafasını ağrıtın ama vazgeçmeyin, sonuçta gülen siz olacaksınız
EDİT: Arkadaşlar kanal BLOKE değildi, sadece para yatmış gibi görünüyordu fakat yatırmamışlardı.
Eğer başınıza böyle bir durum geldiyse ''[email protected]'' mail adresine mail atın.
Ödeme yapılmayan ayın detaylarını ve ödemenin paypal adresine yapılmasını isteyin. Mesaja paypal adresinizide yazın.
Saygılarımla.
Son olarak Şubat ayı için gönderdiğim mail:
Hi .. I have requested support you before, but we did not get results.
My 732.26 Dollars for the month of February wasn't pained.
But although it seems your paid on the dashboard did not come charge my bank account.
If you are sure you have done your payment, please you send to us your reference number or your receipt of the payment have done.
Channal: http://www.youtube.com/kanal ismi
User: creative kullanıcı adı
İşte bende Şubat ve Mart ayında kazandığım 1.250 dolar civarında parayı bu gün tamamen almış bulunuyorum.
Yoğun yazışmalar ve ticketler sonucunda Mart ayı kazancımı geçen ay, Şubat ay kazancımı da bu gün havale ettirdim.
Vazgeçen umudunu kesen arkadaşlar için yazıyorum kesinlikle vazgeçmeyin, adamların kafasını ağrıtın ama vazgeçmeyin, sonuçta gülen siz olacaksınız
EDİT: Arkadaşlar kanal BLOKE değildi, sadece para yatmış gibi görünüyordu fakat yatırmamışlardı.
Eğer başınıza böyle bir durum geldiyse ''[email protected]'' mail adresine mail atın.
Ödeme yapılmayan ayın detaylarını ve ödemenin paypal adresine yapılmasını isteyin. Mesaja paypal adresinizide yazın.
Saygılarımla.
Son olarak Şubat ayı için gönderdiğim mail:
Hi .. I have requested support you before, but we did not get results.
My 732.26 Dollars for the month of February wasn't pained.
But although it seems your paid on the dashboard did not come charge my bank account.
If you are sure you have done your payment, please you send to us your reference number or your receipt of the payment have done.
Channal: http://www.youtube.com/kanal ismi
User: creative kullanıcı adı
Son düzenleme: