9 Yaşındaki Çocukla Hayat, Evren ve Bilim Hakkında Bir Sohbet

uzayda yaşam oldunu zaten biliyoruz bunu gelde kabul etmeyen cahil beyinlere anlat :D

uzayda yaşam oldunu zaten biliyoruz bunu gelde kabul etmeyen cahil beyinlere anlat :D

bende uzayda yaşam olduğuna inanıyorum ama inanmayanlarada cahil demek yanlış henüz var yada yok diyebileceğimiz kesin bi kanıt yok diye biliyorum

Ben kabul etmiyorum uzayda yaşam olduğunu. Kanıtın var mı?

:D allah bize beynimizi düşünelim araştıralım diye verdi sen milyarlarca yıldız içinde tek oldumuzu düşünüyorsan ben birşey diyemem iyi forumlar.

uzaylı olduğuna inanmıyorum ama eskiden yaşam olduğu ve helaka uğradıklarını varsayıyorum, bizim de sonumuz cinler gibi olmaz umarım.

:D allah bize beynimizi düşünelim araştıralım diye verdi sen milyarlarca yıldız içinde tek oldumuzu düşünüyorsan ben birşey diyemem iyi forumlar.

Konuya kilit geliyor desene. :D Şu konu altında bile tartışıldığını gördüm ya bu forumda helal be. :D

bulsunlar sonra konuşalım, bi evrim yaşıyoruz ne hikmetse tuvalet idrar gibi abuk sabuk şeylerle evrimleşiyoruz olum olmaz niye dışkı ediyoruz biz bi yanlışlık var :D

Uzaylılara bende inanmıyorum fakat uzayda yaşam yoktur demek doğru olmaz. Neden mi uzayda belki bizim için bir yaşam olmayabilir fakat o ortama ait varlıklar yaşıyor olabilir. 18 bin alemden söz ediliyor her alemde kendine has varlıklar olabilir. Herşeyi insansı bir varlık olarak düşünmeyin. Hayal edemediğimiz varlıklar olamaz mı? Hatta bir yerden duyduğuma göre kelimelerin, renklerin, seslerin olduğu alemlerden bahsediliyordu ne kadar doğru bilemem ama mantıken düşünecek olursak her alemin kendine has varlıkları olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri