Annemizden zar zor izin koparıp evimizin yanındaki boş arsada misket,mors oynayan masum çocuklardık biz,bazen aşağı bazende yukarı mahalle çocuklarıyla mahalle maçları yapardık,her bir mahalle maçı milli maç özelliği taşırdı,saygılıydık yinede..ne olursa olsun..bayramlarda çatapat ,torpil patlatırdık şişelerde-..Marketten aldığımız turbo sakızlardan çıkan kağıtlarla bir nevi kumar oynardık )) Tv lerde susam sokağı izler..He-Man ile gölgelerin gücüne kavuşup masum kedimizi kaplana çevirirdik...ne çabuk büyüdük..ne çabuk masumiyetimiz bitti ....ergenliğimize kavuşup orhan-ferdi-müslüm ile ilk aşkımıza gözyaşı döktüğümüzü ne çabuk unuttuk arkadaş..........ne zaman kendimizi..ne zaman yaşadığımızı unuttuk...kavgayı ,kızgınlığı bırakalım arkadaşlarım..bu memleket bu kültür hepimizin...oyunlara gelmeyelim,birlik ve beraberliğimiz bizim herşeyimiz...Ben sevgi ve Saygıyla herşeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum....Dinin ırkın..görüşün..ne olursa olsun..Saygı göster herkesin görüşüne..Bizi bizden başkası anlayamaz....bu yazı sadece 5 dakika önce kendim tarafımdan yazılmıştır...Saygılar... jakabvo...