92. Ölüm Yıldönümünde Enver Paşayı Saygı İle Anıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qcrrs22

Kayıtlı Üye
Şehit edilişinin 92. yıldönümünde Şehid-i Ala,Gazi-i Namdar Enver Paşa'yı saygıyla anıyorum.

Ruhun şad olsun!

10345567_323378151172332_5573834071447914862_n.jpg

Son düzenleme:
osmanlıyı 1. dünya savaşına sokup parçalanmasını sağlayan paşaya selamlar.mekanı cehennem olsun .

osmanlıyı 1. dünya savaşına sokup parçalanmasını sağlayan paşaya selamlar.mekanı cehennem olsun .

Osmanlının ne zaferi varmış 1800'lerden sonra da bir tek kişiye bunu söyleyebiliyorsun. Kendi cehaletini başkalarına hakaret ederek gizleyemezsin.

Konunun saçma sapan bir tartışmaya kayacağı aşikar. Açılması bile gereksiz bence... Yakında kilit yer zaten.

Osmanlı da yıkılır Türkiye'de yıkılır... Birlik olmak lazımken ne gerek var tartışmaya.

1. dünya savaşına kadar osmanlı mı kalmıştı be:) ülkeden padişahlar bile kaçıyordu.

1. dünya savaşına kadar osmanlı mı kalmıştı be:) ülkeden padişahlar bile kaçıyordu.

kaçmıyorlardı, zorla yurt dışına gönderilmiştir,osmanlı ailesi neyse bu yaşdan sonra kime neyi ögretecen herkes kendi kafasına göre düzen tutturmuş,(gerçek tarihde böyle geçmekte)

Ör: Mehmet Akif Ersoy sürgün edilmiştir......

terbiyesizlik yapmayın 1. dünya savaşına kadar osmanlı mı kalmış mış

Abdülhamit'i nereye koyuyosun

yoktan varolmaya çalışmakla geçti ömrü

siz neyin kafasını yaşıosunuz

bu konunun amacı ne

sen şimdi bunu buraya yazdın noldu

Enver paşa nın ne oldugu zaten belli

Varya okadar boş muhabbet peşindesiniizki

Şunları yazmaya utanıyorum

ECDADIMA hakaret ettirmem

Sen naptında bu lafları söyleyebiliyorsun

Ne olursa olsun Osmanlı geçmişimiz ile de Cumhuriyet geçmişimiz ile de övünmeliyiz abartıya kaçmadan tabii..
Ben öyle karaktersizler gördüm yabancı milletten birinin yanında Kanuni'yi kötülüyo yine aynı şekilde Atatürk'ü kötüleyen var geçmiş tarihimiz ayrışmamalı bir olmalıyız ve sorunları içimizde çözmeliyiz :)

Osmanlının ne zaferi varmış 1800'lerden sonra da bir tek kişiye bunu söyleyebiliyorsun. Kendi cehaletini başkalarına hakaret ederek gizleyemezsin.

cahil diye senin gibilere derler. önce adam gibi konusmayı öğren. konuyuda başka yerlere çekmeye çalısma. almanyanın savaşıyla osmanlının ne alakası var.din dil ırk toprak herşeyeri ayrı. osmanlı zafer kazanamıyo diye toprakları parçalanacaksa türkiyeyide parçalayın o zaman. ben hiç zafer kazandığını görmedim bu ülkenin.

cahil diye senin gibilere derler. önce adam gibi konusmayı öğren. konuyuda başka yerlere çekmeye çalısma. almanyanın savaşıyla osmanlının ne alakası var.din dil ırk toprak herşeyeri ayrı. osmanlı zafer kazanamıyo diye toprakları parçalanacaksa türkiyeyide parçalayın o zaman. ben hiç zafer kazandığını görmedim bu ülkenin.

zaferi sadece savaş olarak algılamışsın galiba dostum.

Osmanlı da bizim, Türkiye Cumhuriyeti de bunu kabullenemeyenlerin Enver Paşa düşmanlığını görmek zor değil. Enver Bey, Atatürk ile hiç yıldızı barışmamış biri ama Atatürk bile arkasından Enver Paşayı sorduklarında ''Enver Paşa bir güneş ihtişamıyla doğmuş, bir gurup ihtişamıyla batmıştır. Arasını tarihe bırakalım.'' demiştir.

Ayrıca tarihte 150'den fazla devlet kurmuş bir milletiz. Devletler gelip geçicidir, önemli olan millettir. Bunu hâlâ kavrayamadıysanız vah bizim halimize.

Ömründe hiç İttihat ve Terakki'yi adamakıllı araştırmadığın buradan belli oluyor. Sadece sağdan soldan duyduğun söylentiler senin kendine göre ''tek doğrun''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri