93/4 Youtube Bekler Vatan Beklemez..

dreamblack

Kayıtlı Üye
Evet arkadaslar abiler kardesler sonunda beklenen an geldi askere gidiyoz darısı bekleyenlerin basına :)

acemilik ISPARTA MERKEZ usta birligini Allah bilir.
bu gece 22:00 yola çıkıyorum yarın teslim

Tam youtube dan kazanma teknigini ögrendik askere gidiyoz bizde sans yok :) ama sorun deyil vatan saolsun biz yine kazanırız.

basta serkan abi olmak üzere forumda faydalı konu açıpta bi baskasının faydalanmasını saglayan ve üzerimde emegi olan herkese tşkrlerimi iletiyorum, egerki yanlıslıkla kalbini kırdıgım biri varsa özür dilerim forumdaki herkese hakkım helal olsun.

İnsallah hepiniz hakkettiginiz kazanca kavusursunuz.

Ne Mutlu Türküm Diyene

Hayırlı Tezkereler.
4 Tertip en sorunlu tertip 2 sene görüyorDun önceden ama Askerlik Yılbaşı itibariyle 12 ay olacağı için seneye bu vakitlerde kısmetse evdesin.

Hayirlisi olsun hocam kismet.Tez zamanda gider gelirsin insallah sag salim :-)

Hayırlı tezkereler kardeşim, inşallah seneye bu zamanlar evde olursun :)

Bu arada taktiği benimle paylaşmak istersen : [email protected]

Şakaydı kardeşim, tekrar hayırlı tezkereler dilerim.

Hayırlı teskereler yap kurtul.Kafan rahatlasın. Seneye bu zamanlar evdesin inşallah kısalmasıyla

Hayırlı tezkereler kardeşim .
Komandosun galiba Allah kolaylık versin ısparta acemi birliği çok zor olur abimde orda yapmıştı.

Usta birliğine de tahmini hakkari şırnak gelir galiba. Hayırlısı olsun :)

HAYIRLI TESKERELER kardşeim.....

hayırlı teskeler inşallah kardeşim ..vatan borcudur.12 ayada düştü zaten

ha bide youtube para kazanma tekniğine talibim :D tutunamıyorum kendı fıkırlerımle eğer paylaşmak istersen mesaj kutum boş :D

her neyse hayırlısıyla git gel kardeşim :) hepimiz gidicez bir gün bende tecil hakkımı kullandım 2sene bakalım gelecek sene hayırlısı ile bende gideceğim

Ben de bu gece 22:00'da otobüse biniyorum.
Acemilik Antalya/Merkez
Usta Birliği Hatay/İskenderun, kısa dönem gidiyorum. 6 ay sonra görüşmek dileğiyle

Evet arkadaslar abiler kardesler sonunda beklenen an geldi askere gidiyoz darısı bekleyenlerin basına :)

acemilik ISPARTA MERKEZ usta birligini Allah bilir.
bu gece 22:00 yola çıkıyorum yarın teslim

Tam youtube dan kazanma teknigini ögrendik askere gidiyoz bizde sans yok :) ama sorun deyil vatan saolsun biz yine kazanırız.

basta serkan abi olmak üzere forumda faydalı konu açıpta bi baskasının faydalanmasını saglayan ve üzerimde emegi olan herkese tşkrlerimi iletiyorum, egerki yanlıslıkla kalbini kırdıgım biri varsa özür dilerim forumdaki herkese hakkım helal olsun.

İnsallah hepiniz hakkettiginiz kazanca kavusursunuz.

Ne Mutlu Türküm Diyene

Ben de bu gece 22:00'da otobüse biniyorum.
Acemilik Antalya/Merkez
Usta Birliği Hatay/İskenderun, kısa dönem gidiyorum. 6 ay sonra görüşmek dileğiyle

Hayırlı Tezkereler.

Torun torun ötmez borun, öterse borun geceler uzun :) diye bi söz var bol bol duyarsın

Vay Aslan parçam benim. Varsa hakkım üstünde helal olsun kardeşim. Seviyorum seni.

Seni ararım birazdan.

hayırlı teskereler kardeşim..

hayırlısı olsun bizlerde nöbet tuttuk malum... hiç değilse askerlik kısaldı şanslızın....

ama unutma ki sen orda nöbet tutucaksın ki , bizler burada şort+tişort evimizde rahat rahat para kazanıcaz :D minnettarız sana... rahat rahat fosur fosur guvenle uyucaz sayenizde... günler gelip geçiyo... dert etme... üzerine yıllar geçecek ....

güzel bir asker çantası yap, araştır hemen.. en ince detaya kadar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri