A-101'e Gelecek Laptop

• Kullanıcı ersan145
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları

ersan145

Yasaklanmış
A101 Acer ES1-511-C8GU notebook incelemesi | Kampanyabul.org

yarın a-101 e bu laptop geliyor.Almayı düşündüm fakat oyun oynamayı düşünenler hiç almasın demişler.Oyun oynamayıda istiyorum açıkçası fakat çok para verecek durumumda yok bilgisayara.Kasa olarak alsam ucuza daha iyi performans elde edilecek bilgisayarlar bulurum fakat laptop lazım.Diyorum ki max 800-900 tl arasında iyi diyebileceğimiz oyunları (en azından futbolda fifa 14-15,macerada gta4 gibi oyunları kaldırabilecek) bir laptop varmıdır?

İşlemcisi celeron çok bişey beklememek gerek.
Oyun oynamak için 500tl ye ps3 almak daha mantıklı bence.

İntel Celeron oyun için işe yaramaz. Bu işlemcili laptoplar genellikle internet için. Hatta bu özelliklere bu fiyat yüksek bence

Şu an bütün youtube işlerini celeron işlemcili gariban bir bilgisayardan yürütüyorum ve hiç bir sıkıntı çekmedim. Hem çok kolay taşınıyor 11.6 inch olduğu için. Canım sıkılınca gidip bir cafede çalışmaya devam ediyorum. Yani amacınız youtube işlerini dışarıda da yürütebileceğiniz bir bilsayar ise gönül rahatlığı ile alabilirsiniz sıkıntı olmaz.

edit: sistem gücüolarak işinizi görecektir ancak 15.6" olduğunu farkedemedim yani hantal taşıması zor

Öneri ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Almamakta fayda var o halde.ps3 veya xbox'u bende düşündüm ama onu alırsam eğer bu yıl yeniden ygs-lys ye hazırlanacağım,yine kazanamam gibi :) ps3 almayı marttan sonra düşünüyorum eğer ygs ile okul öncesi öğretmenliğine felan yerleşmeyi garanti edersem.Gerçi ps3 tede kırdırma sorunu var direk xbox360 almakta fayda var ama ayrıyetten laptopta almam lazım.O yüzden ikisini bir arada götüreyim diyordum

---------- Spam Engelliyici 21:42 ---------- Önceki Mesaj 21:41 ----------

Şu an bütün youtube işlerini celeron işlemcili gariban bir bilgisayardan yürütüyorum ve hiç bir sıkıntı çekmedim. Hem çok kolay taşınıyor 11.6 inch olduğu için. Canım sıkılınca gidip bir cafede çalışmaya devam ediyorum. Yani amacınız youtube işlerini dışarıda da yürütebileceğiniz bir bilsayar ise gönül rahatlığı ile alabilirsiniz sıkıntı olmaz.

Youtube işini bıraktım sadece abimle birlikte özgün video çekiyoruz arada onu yüklüyoruz bakalım emeğimizin karşılığını alabilecekmiyiz kanalı 1-2 ay sonra forumda paylaşıcam şimdi paylaşmıyorum henüz yeni olduğu için bi 10-15 video olsun kanal hakkındada yorumlar isticem sizden :)

geçende lenovo g505 geldi 700 tl ye satılmadı

gta 4 dediğin oyunu oynamak için enaz i5 2 nesil işlemci 8gb ram ve 1 gb 128bit ekran kartı ister daha altıylada oyunu açarsın ama kasar sürekli

Celeron devri kalmadı hocam. Boş verin başka alternatiflere yönelin bence.
O değilde a4Tech'in mausu güzelmiş. Alayım ondan bi dal ihtiyacım var şu sıralar. :)

Vazgeçtim öneriler için teşekkürler ciddi ciddi gidip alıcaktım yarın vallahi

kardesim bende casper nirvana var 2 sene once 1200 e aldim fifa da gta da kaldirior cod bile oynadim biraz arastir fiyatinin dustugunu ogrendim

679 liralık bir pc için iyi özellikleri o fiyatlari laptoplar da genelde 2 gb ram oluyor. Gta 4 gibi oyunları tabiki oynatmaz ama pes ve fifa da grafik ayarlarını düşüğe alırsan açar diye düşünüyorum

kardesim bende casper nirvana var 2 sene once 1200 e aldim fifa da gta da kaldirior cod bile oynadim biraz arastir fiyatinin dustugunu ogrendim

Casper Nirvananın tam modelini atabilirmisin,birde hangi cod'un hangi oyunlarını kaldırıyor?

gta 4 dediğin oyunu oynamak için enaz i5 2 nesil işlemci 8gb ram ve 1 gb 128bit ekran kartı ister daha altıylada oyunu açarsın ama kasar sürekli

Hocam yapmayın oyun iyi sistem istiyorda o kadar değil i3 işlemci 4 gb ram ortalama bir ekran kartı ile son ayarlarda oynanabilecek bir oyun tüm güncellemeleri kurulduğu taktirde

Hocam yapmayın oyun iyi sistem istiyorda o kadar değil i3 işlemci 4 gb ram ortalama bir ekran kartı ile son ayarlarda oynanabilecek bir oyun tüm güncellemeleri kurulduğu taktirde
hayal görüyorsun son ayarda dediğim sistem dahi kaldırmaz yani donar benim kullandığım laptop 8gb ram i5 4. nesil (çoğu i7 üstüdür saat hızı sayesinde) 2gb 128bit ekran kartı var son ayarda bende bile dondu

hayal görüyorsun son ayarda dediğim sistem dahi kaldırmaz yani donar benim kullandığım laptop 8gb ram i5 4. nesil (çoğu i7 üstüdür saat hızı sayesinde) 2gb 128bit ekran kartı var son ayarda bende bile dondu

Hocam laptoplarda ekran kartı genelde düşük olur o yüzden donmuş olabilir 2 gb olması pek önemli bir etken değil tam modeli nedir ya da oyun korsansa tüm patchleri kurulmadığı zamanda donma yapıyor.Yoksa o söylediğiniz sistemde kesinlikle donma yapmaması lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri