Aaa!!Vergisiz Youtube Mümkün mü ??

foleaster

Onaysız Kullanıcı
adam demişki ;

1)ingiltere de adsense hesap açıp pin numaramı kolayca doğrularım.
2)ingiltere içinde bir sanal bankada(payooner,wise vb.) birinde hesap açarım.
3)adsense paramı oraya(pay.,wise vs.) gönderdikten sonra türkiye ye gönderirim.
türk banka hesabına gelen ödemedeki açıklamada google LLC olmadığı için
payooner wise gibi sitelerden transfer olarak gelen paranın
vergi takibine girmeyecek olduğunu , girse de para göndermenin yasal olması ve vergiye tabi olamayacağını belirtmektedir. ayrıca türkiyedeki kurumların payoneer wise gibi bankaları incelemesi mümkün olamayacağını belirtmiştir.
türkiyede ise ödemenin ör(youtube)kanal ismiyle bağımsız bir bankada başkasının hesabına gelecek olması takip gibi durumları yaşatmayacağını vurgulamaktadır ve sonuç olarak transfer vergisi kesmesi yasal olmadığından vergisiz paramı bu surette alabilirim" demiş.

Ne düşünüyorsunuz ?:cool:

Benim Sorum şu ;

1-payooner wise gibi şirketler vergiye tabi mi değil mi ? olsa ne fark eder ?
2-ödemelerin geleceği hesaplarda isim aynı olma şartı yok mu
mesela Youtube dan >> Adsense hesabına >> pay wise hesabına >> türk başka banka hesabına >> ve istenilen hesaba .

adam demişki ;

1)ingiltere de adsense hesap açıp pin numaramı kolayca doğrularım.
2)ingiltere içinde bir sanal bankada(payooner,wise vb.) birinde hesap açarım.
3)adsense paramı oraya(pay.,wise vs.) gönderdikten sonra türkiye ye gönderirim.
türk banka hesabına gelen ödemedeki açıklamada google LLC olmadığı için
payooner wise gibi sitelerden transfer olarak gelen paranın
vergi takibine girmeyecek olduğunu , girse de para göndermenin yasal olması ve vergiye tabi olamayacağını belirtmektedir. ayrıca türkiyedeki kurumların payoneer wise gibi bankaları incelemesi mümkün olamayacağını belirtmiştir.
türkiyede ise ödemenin ör(youtube)kanal ismiyle bağımsız bir bankada başkasının hesabına gelecek olması takip gibi durumları yaşatmayacağını vurgulamaktadır ve sonuç olarak transfer vergisi kesmesi yasal olmadığından vergisiz paramı bu surette alabilirim" demiş.

Ne düşünüyorsunuz ?:cool:

Benim Sorum şu ;

1-payooner wise gibi şirketler vergiye tabi mi değil mi ? olsa ne fark eder ?
2-ödemelerin geleceği hesaplarda isim aynı olma şartı yok mu
mesela Youtube dan >> Adsense hesabına >> pay wise hesabına >> türk başka banka hesabına >> ve istenilen hesaba .

hocam youtube vergı davasını kazanmıs bırı olarak soyluyorum bankaya yatan webmoney paypal payoner odemelerımı zamanında transfer ettıklerımı vergı raporundada davasındada vergı kurumu ınceleyemedıgı ıcın vergıden muaf tutturdum ki, söyle bırsey var boyle bı konuda gelir vergisine tutulsun dıyelım şahıs bu ulkede 3 5 senede bır varlık barışı dıye bırsey gelıyor ona başvurursun %1 odersın mıktarın cıkarsın vergı konusundan bu kadar basit.

Bunu yapacağım diye 5-6 tane Uk adsense hesabım banlandı ve kanallarım çöp oldu. Ben hiç uğraşmıyorum o yüzden artı Tr adsense çalışıyorum. Bunu dikkate alın yapcaksanız adsense ban riski var.

Almanya adsense, almanya banka hesabı, atm den nakit çekiş...

varlık barışı ile de istediğiniz gibi yasallaştırabilirsiniz...

Bunu yapacağım diye 5-6 tane Uk adsense hesabım banlandı ve kanallarım çöp oldu. Ben hiç uğraşmıyorum o yüzden artı Tr adsense çalışıyorum. Bunu dikkate alın yapcaksanız adsense ban riski var.

sahte kımlıkle onaylattıgın ıcınmı reıs vergı bolumu acılıyordu amerıkan adsenselerde o yuzdenmı ban oldu

siz herşeyi 4*4 lük yapsanızda adsense ban riski var :D adsense ilk açıldıgı günlerden itibaren kullanıyorum,o kadar saçma banlamalar gördüm ki...adsense ile çalışıyorsanız,ne yaparsanız yapın ban ihtimali/riski hep var yani bunu kabul etmek gerek baştan.

nereden yatarsa yatsin turkiyedeki banka hesabiniza yatan her paranin hesabi soruluyor, ornegin en kolay kazanciniz gozuyle bakilip GELIR vergisi ve KDV odemesi isteniyor ileride ve ustune bir o kadar daha CEZA cikartiliyor... 18 yildir bu islerin icerisindeyim hepsini gordum...
Para varsa vergide var...

Birde sunu hep unutuyorsunuz google'un yatirdigi odemeyi alan ilk ulke ornegin orneginizde ingiltereden bahsetmissiniz, o ulkede vergi cezasi cikariyor ! bunu bilin.

Kesin cozum ne mi ?

Amerikada verginin 0 a yakin oldugu yerler var ornegin, delaware,wyoming... vb. buralarda LLC sirket acin sonra start-up olan bir suru online amerikan bankasi var ornegin mercury gibi, burada banka hesabi acip parayi buraya alin... 0 kesinti ile... sonra bankadan kart isteyin karti elinize alin ve harcama yapin veya paramatiklerden/bankamatiklerden USD cekin harcayin...

=yatirim tavsiyesi degildir=

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri