beyler anlatın birşeyler konu uzayıp gitsin ben başlıyım 
1 senedir fransadayım istemeyerek geldik şuan fransızca bilmıyorum ve deli oluyorum futbola gıdıyorum mıllet fransızca konusuyor bende oyle takılıyom
fransa iyi halkına sahip çıkıyor çalışmayana para var okuyana para var ne istersen sen adam olduktan sonra devlet sana harbi harbi sahip çıkıyor ama çok pahalı yiyecek vs. martda randevum var dil kursu dil öğrenmek ve staj için staj ücretin 1 saati 9.53 euro sen düşün artık
burda trafik mahalle vs Türkiye gibi değil rahat yani herşey kuralı kuralına tek sıkıntı sokakda insan olmaması gerçi Türkiyedede bu yavaş yavaş yok oluyor Türkiyede olan şeyler burda hiçbirşeye değişilmez adanası olsun kebabı olsun insanı olsun
burda saat 7 dedin mi hayat bitmiştir dışarıda kimse olmaz disko vs. yerler hariç tabi
market filan onlar hiç açık değildir 7 den sonra otobüs yoktur bunun içinde birşey yapamassın. ama 18 euro bir kart alırsın 1 ay sadece kartı göster istedıgın otobüse ister on defa ister yirmi defa bin ne güzel demi Türkiyede bu sistem şuan yok sanırım gelmezde heralde bundan sonra
iyi olduya valla sıkıntım gitti beni dinleyenler inş sizi sıkmadım rahatladım ya 
kafaya göre daldım valla ordan girdim burdan çıktım ben zaten hiç kompozisyon yazamazdım
1 senedir fransadayım istemeyerek geldik şuan fransızca bilmıyorum ve deli oluyorum futbola gıdıyorum mıllet fransızca konusuyor bende oyle takılıyom
kafaya göre daldım valla ordan girdim burdan çıktım ben zaten hiç kompozisyon yazamazdım