ABD Adsense kesintiden sonraki kesinti

Disturbed

Kayıtlı Üye
Evet tuhaf ama böyle oldu.. 2 adet abd adsenseme tax ayarı yaptırmıştım 2 ay kadar önce, sonrasında kesinleşmeleri bekledim ve normal bir şekilde de kesinleşmeler oldu fakat ödemeler işleme girdiğinde stopaj adı altında ciddi kesintiler oldu belki sonraki ödemelerde olmaz dedim ama yine oldu :( forumda bunu yaşayan arkadaşlarda olmuş sanırım çözüm önerilerinizi en acilinden beklemekteyim :(

Örnek resim:
G0oBR2.jpg

Yuzde kac kesti?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

niye olduğu belli işte girilen vergi türüne göre stopaj vermen gerekiyor. vergi ayarını kime yaptırdıysan ona sorman lazım

niye olduğu belli işte girilen vergi türüne göre stopaj vermen gerekiyor. vergi ayarını kime yaptırdıysan ona sorman lazım

nasıl girdigimi hatırlamıyorum ama benim web sitem için aldıgım amerikan adsense hesabından 1 kuruş dahi kesinti olmuyor.geçen yıl ytdeki videolardan izleyerek yapmıştım yani seninde söyledigin gibi vergi türüne göre kesinti oluyor sonuçda abd adsenselerde...

nasıl girdigimi hatırlamıyorum ama benim web sitem için aldıgım amerikan adsense hesabından 1 kuruş dahi kesinti olmuyor.geçen yıl ytdeki videolardan izleyerek yapmıştım yani seninde söyledigin gibi vergi türüne göre kesinti oluyor sonuçda abd adsenselerde...

şimdi girilen tax numarasında bireysel bir tax numarasıdır sende o yüzden kesinti olmuyordur. ama gidipte bir kurumsal tax girince vergileri kesiliyordur. bence en temizi amerika adsense den uzak durmak.

Yuzde kac kesti?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

%28 ek kesinti

---------- Spam Engelliyici 20:41 ---------- Önceki Mesaj 20:41 ----------

Yaptırdığım kişiyi hiç hatırlamıyorum, ayarlamalar hakkında bilgi verebilme imkanınız varmı?

%28 ek kesinti

---------- Spam Engelliyici 20:41 ---------- Önceki Mesaj 20:41 ----------

Yaptırdığım kişiyi hiç hatırlamıyorum, ayarlamalar hakkında bilgi verebilme imkanınız varmı?

Hocam abd adsense hiç çalışmadım çalışmam da dolayısıyla net ayarlama bilmiyorum Ama görünüşe göre kurumsal bir tax girmişsiniz , oraya tax bilgisini girdiğiniz kişi/firma yüzünden bile ilerde başınız ağrıyabilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri