ABD Adsense Ödeme Alma & Vergi Bilgileri Girme & Web Adsense Satın Alma

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Kısaca anlatıyorum, umarım işinize yarar.

Amerika lokasyonlu adsense vergi bilgilerini şöyle girmeniz mümkün. Kişisel görüşüm ve deneyimim adsense banları ülkelerle alakasız. Vergi için aşağıdaki ayarları yapın. Bu şekilde ödeme alınıyor, yasal bir sıkıntı doğuracağını sanmıyorum; ancak yine de herkesin sorumluluğu kendinde. Pini kimlik ile onaylayabilirsiniz direk, adres kafanıza göre. Ödeme almak için zaten payoneer kullanabiliyorsunuz. Kartlı olursa direk dolar çekersiniz, kartsız olursa daha iyi, kartlı olanlar kapanıyor kısa sürede Google'dan ödeme geldikten sonra. Hesap bağlayın payooner açın gerekirse kimlik vs. gönderin. Sonrasında US Payment System kısmında verdikleri bilgileri alın girin. Doğrulama ya da ödeme problemsiz gelecektir. Hadi kolay gelsin ;)

Alacaklı Profili
Tax information
Choosing your tax form directly
IRS Form W-8 BEN

1.İsminiz
2.Türkiye
3.Individual
4 ve 5. daha önce girmiş olduğunuz adresleri
6 boş
7 tc kimlik numarası (random)
8 boş
9 a tikli, boşluğa Turkey yaz diğerleri boş
10 boş
11 tikli
part 4'teki signature ve capacity'e de kimin adınaysa ismi aynen yazın geçin.

Doğrulama yapılana kadar 2-3 ödeme alınıyor. Ardından doğrulama sonrası, doğrulama yapılamadığı için ödemeniz blokelenebiliyor. Öyle olursa aynılarını tekrar gönderiyorsunuz. Ödeme otomatik yola çıkıyor, yine 2-3 ödeme alınıyor. Tekrar aynısını yapıyorsunuz. Google girdiğiniz vergi bilgilerinin doğru olduğunu varsayıyor, kalanı sizinle ABD devleti arasında yani.

ABD Web Adsense Satın Almak İçin Önerim: https://www.fiverr.com/sssuhadeep/give-fully-approved-non-hosted-adsense-account bu arkadaşa Türkiye dışında nerdeyse tüm ülkelerde web adsense açabiliyor 2 gün içerisinde size teslim ediyor. Yani web adsense olmadığı için web işleriyle uğraşamıyorsanız bu arkadaştan 25 dolar karşılığı 1 web adsense alabilirsiniz. İsim soyisim ve adres bilgisini gönderiyorsunuz (ya da random olsun diye mesaj atıyorsunuz) parayı ödedikten sonra, 2 gün içerisinde web adsense'iniz hazır. 3er 4er kere ödeme aldım web adsense'lerden (web çalışarak, youtube değil) hiçbir problem olmadı.

Şunu ekleyim yeni açanlar için de 1 haftada pinin gelmesini istiyorsaniz. Amerikan adresi satın alin 10$ a. Oraya geliyormuş pin. Size taratip mail atabiliyorlarmis.

zaten usa adsensenini açmanın tek mantıklı yani pinin hemen gelmesi

[MENTION=46192]Hepter1453[/MENTION] hocam nasıl alınıyor Amerikan adresi hemen el atalım olaya :)

Ayrıca hazır paylaşıyorken:

ABD Web Adsense Satın Almak İçin Önerim: https://www.fiverr.com/sssuhadeep/give-fully-approved-non-hosted-adsense-account bu arkadaşa Türkiye dışında nerdeyse tüm ülkelerde web adsense açabiliyor 2 gün içerisinde size teslim ediyor. Yani web adsense olmadığı için web işleriyle uğraşamıyorsanız bu arkadaştan 25 dolar karşılığı 1 web adsense alabilirsiniz. İsim soyisim ve adres bilgisini gönderiyorsunuz (ya da random olsun diye mesaj atıyorsunuz) parayı ödedikten sonra, 2 gün içerisinde web adsense'iniz hazır. 3er 4er kere ödeme aldım web adsense'lerden (web çalışarak, youtube değil) hiçbir problem olmadı.

Kimlik no'ya gerek yok bence.Web adsenseyi hiç sitesiz açanlar var.

web adsense onaylı olarak mı alıyoruz bu arkadaştan hocam ?

Kimlik no'ya gerek yok bence.Web adsenseyi hiç sitesiz açanlar var.

Random zaten rastgele demek. Gerçek yazmanız gerekmez ama bir şeyler yazmanız gerekiyor.

Yöntem varsa paylaşın hocam, yoksa şuan için en iyi çalıştığım arkadaş 25 dolara hallediyor web adsense işini. :o

Hiç girmemeyi kastettim.Neyse bu yöntem zaten yeterli sorunları çözmek için teşekkür ederim.
Random zaten rastgele demek. Gerçek yazmanız gerekmez ama bir şeyler yazmanız gerekiyor.

Yöntem varsa paylaşın hocam, yoksa şuan için en iyi çalıştığım arkadaş 25 dolara hallediyor web adsense işini. :o

web adsense onaylı olarak mı alıyoruz bu arkadaştan hocam ?

Onaysız ama web siteleri için adsense olarak alınıyor aynen. 25 dolara Onaysız dediğim adres onayı ve ödeme onayı yok tabi ki. Ancak web siteleri için adsense açmış oluyorsunuz hocam. youtube için özel adsense değil yani normal açtığımız gibi. Sitelere eklenmiş, onaylanmış, sitelerde kullanılabilir adsense alınmış oluyor yani.

Admin ben bunu paylasacaktim ama ban yerim diye korktum. Adsense satanlar 1000 tl istiyor yazık günah. Max 100 tl ye alabiliyorsunuz. Tebrikler admin

---------- Spam Engelliyici 14:27 ---------- Önceki Mesaj 14:21 ----------

Onaysız ama web siteleri için adsense olarak alınıyor aynen. 25 dolara Onaysız dediğim adres onayı ve ödeme onayı yok tabi ki. Ancak web siteleri için adsense açmış oluyorsunuz hocam. youtube için özel adsense değil yani normal açtığımız gibi. Sitelere eklenmiş, onaylanmış, sitelerde kullanılabilir adsense alınmış oluyor yani.

Hocam onunda söyle bir çözümü var. Zaten adsense usa adsensesi olarak geliyor. 3 hafta para birikiyor hesapta 50-100 neyse artık. Daha sonra amerikan adresi satın alıyorsunuz. Adresi satın aldiginiz adres yapıyorsunuz adsensede. Pin oraya geliyor.

Admin ben bunu paylasacaktim ama ban yerim diye korktum. Adsense satanlar 1000 tl istiyor yazık günah. Max 100 tl ye alabiliyorsunuz. Tebrikler admin

---------- Spam Engelliyici 14:27 ---------- Önceki Mesaj 14:21 ----------

Hocam onunda söyle bir çözümü var. Zaten adsense usa adsensesi olarak geliyor. 3 hafta para birikiyor hesapta 50-100 neyse artık. Daha sonra amerikan adresi satın alıyorsunuz. Adresi satın aldiginiz adres yapıyorsunuz adsensede. Pin oraya geliyor.

Kimlik onayı candır, uğraşmayın adres almakla sonra başınıza iş açılır falan :D Sizi geri ne kadar az takip ederlerse o kadar iyi ;)

Bu kimlik no sadece abd adsense için mi geçerli başka ülke açsak sorar mı?

Peki tüm bu uğraşa değiyor mu Amerikan Adsense. Yani banlanmalara ilaç oluyor mu?? Amerikan Adsense ile Amerika bazlı bir VDS den açılan Adsende arasında banlanma açısından bir fark oluyor mu? Çünkü gördüğüm kadarıyla herkes Amerikan Adsense yi bir nevi Anti Ban olarak düşündüğü için uğraşıyor. Bir de bu Amerikan Adsense nasıl açılıyor? Bildiğimiz Yeni bir hesap oluştur diyerek G-mail alıp bunu Amerika kökenli alarak mı? Bu konuda çok fazla bilgim yok. En önemlisi de tüm bunlara değecek mi "Banlanma" konusunda??

Peki tüm bu uğraşa değiyor mu Amerikan Adsense. Yani banlanmalara ilaç oluyor mu?? Amerikan Adsense ile Amerika bazlı bir VDS den açılan Adsende arasında banlanma açısından bir fark oluyor mu? Çünkü gördüğüm kadarıyla herkes Amerikan Adsense yi bir nevi Anti Ban olarak düşündüğü için uğraşıyor. Bir de bu Amerikan Adsense nasıl açılıyor? Bildiğimiz Yeni bir hesap oluştur diyerek G-mail alıp bunu Amerika kökenli alarak mı? Bu konuda çok fazla bilgim yok. En önemlisi de tüm bunlara değecek mi "Banlanma" konusunda??

Hiç fark etmiyor bence :) Ben web adsense Türkiye'den almak uğraşmak onaylamak daha pahalıya geldiği için kullanıyorum. Denemiştim fark olmadığını gördüm Youtube işi için yani.

Benim bulduğum linkler hep usa adsensesi hocam. Sizin attığınız linkte tr adsensesi acarlar mi?

TR açmıyor hocam. Ama tüm ülkeleri açıyor geriye kalan nerdeyse. Bir de Çin falan açmıyorlar da gereksiz onlar zaten.

Bu kimlik no sadece abd adsense için mi geçerli başka ülke açsak sorar mı?

Vergi olayları sadece ABD için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri