AB'den Google'a Tarihi Ceza: 2.42 Milyar Euro

Geçenlerde aynı haber vardı.
Rekabetçi değil, tüm reklam sitelerini kendi reklam verenlerine yönlendiriyor diye.

Adamlar zaten arama motoru, sen bir ürün ararsan oda mantıken kendi reklam veren markasını ön plana çıkartır.
:D

Tabi ben google'ı savunmam adamlar artık tekel zaten.
O yüzden her seferinde yazıyorum rekabetçi siteler gelmesi lazım diye.
Artık abd dahil avrupa bile bıktı bu tekel komunundan.
Abd bile rahatsız google'ın bu kadar tekelleşmesinden.
O yüzden alttan alttan başka firmaları destekliyorlar ama nafile.
Face video işine girerse, az çomak sokar bu Yt'nin tekel konumuna.
Arama motorunda ise yahoo sağlam bir atak yaparsa belki az rekabet oluşabilir.
Yoksa tekele devam.

Google eskiden kesilen cezalar gibi bunuda ödemez.
Temyize felan gider orta yolu bulurlar en fazla ödese ödese 100-300 milyon birşey öder.
Oda zaten yıllık gerisinin bilmem kaç biri olur.

Alirsan sendende alirlar degilde ceza geldi diye yine yaparsa o kotu.

200 dolar parayı vermiyodun, bak ne oldu şimdi :D

alma garibanın ağını çıkar karşına kol böreği

---------- Spam Engelliyici 15:02 ---------- Önceki Mesaj 15:01 ----------

gerçi googleda haklı napsın herifin kendi tarayıcısı

Google cloud vpsden dailymotina bile girilmiyor. Artık dailmotion mu yasaklıyor google mi bilmiyorum. Kendi servislerine öncelik tanıdıgı kesin.

miss gibi olmuş ama 90gün süreleri varmış

2013 yılına kadar google dünya genelinde içerik barındırıcılarına ödediği bir yıllık toplam tutarı mail olarak atardı adsense hesaplarına. 2013 te içerik barındırıcılarına ödediği yıllık tutar 6 milyar dolar civarıydı. Aradan 4 yıl geçti bu rakam haliyle kat kat arttı.

Googlenin siz hiç ciddi anlamda hisse kaybı verdiğini gördünüzmü?
Bu tarz cezalarda tek üzülen olur, oda içerik barındırıcıları... Bu fatura google tarafından bir şekilde kılıfı uydurulurak içerik barındırıcılara kesilir. Yıllardır gördük yaşıyoruz bu durumu

2013 yılına kadar google dünya genelinde içerik barındırıcılarına ödediği bir yıllık toplam tutarı mail olarak atardı adsense hesaplarına. 2013 te içerik barındırıcılarına ödediği yıllık tutar 6 milyar dolar civarıydı. Aradan 4 yıl geçti bu rakam haliyle kat kat arttı.

Googlenin siz hiç ciddi anlamda hisse kaybı verdiğini gördünüzmü?
Bu tarz cezalarda tek üzülen olur, oda içerik barındırıcıları... Bu fatura google tarafından bir şekilde kılıfı uydurulurak içerik barındırıcılara kesilir. Yıllardır gördük yaşıyoruz bu durumu

Yıllardır Google den para kazanmalarına rağmen forum un büyük çoğunluğu hala bunu anlıyamadi hala iyi olmuş vs... Şeyler yaziolar..Allah akıl fikir versin

Yıllardır Google den para kazanmalarına rağmen forum un büyük çoğunluğu hala bunu anlıyamadi hala iyi olmuş vs... Şeyler yaziolar..Allah akıl fikir versin

Elenia pol iyi niyetli insansın. Fakat bu konuda senin gibi düşünmüyorum.

Yıllardır para kazanıyor olabiliriz. Fakat kazandığımız kadarda google kazanıyor misliyle ;)

Real hayat'da çalıştığım bir iş yerinde çalışıp kazandığın para el koymasına nasıl bir tepki ile bakarsın. Bana kalkıp spam şu bu deme.!!!

NEDEN Mİ ?
Konuda okuduğun gibi google 'de usulsüzlük yapabiliyor :)

Bir yerler google fatura keserken o faturayı bizim gibi usulsüz kazananlara kesiyor :D
.....................

İyi bir arkadaşsın polemik olsun diye yazmadım. İyi geceler :)

Son düzenleme:

30 yıl çalıştığın firma düşün.ve bu adamlar senin HAKKIN olan tazminatını ödemediler farzet.olsun ekmek yedik helal olsun mu dersin ? Neyse Allah akıl fikir versin hepimize ..

Elenia pol iyi niyetli insansın. Fakat bu konuda senin gibi düşünmüyorum.

Yıllardır para kazanıyor olabiliriz. Fakat kazandığımız kadarda google kazanıyor misliyle ;)

Real hayat'da çalıştığım bir iş yerinde çalışıp kazandığın para el koymasına nasıl bir tepki ile bakarsın. Bana kalkıp spam şu bu deme.!!!

NEDEN Mİ ?
Konuda okuduğun gibi google 'de usulsüzlük yapabiliyor :)

Bir yerler google fatura keserken o faturayı bizim gibi usulsüz kazananlara kesiyor :D
.....................

İyi bir arkadaşsın polemik olsun diye yazmadım. İyi geceler :)

30 yıl çalıştığın firma düşün.ve bu adamlar senin HAKKIN olan tazminatını ödemediler farzet.olsun ekmek yedik helal olsun mu dersin ? Neyse Allah akıl fikir versin hepimize ..

İkinizde hala anlayamamışsınız söyleneni :D :D :D

google'ı savunmuyo yukardaki 2 arkadaş da demek istiyorlar ki

"ohh iyi olmuş , beter olsun googıl , bize ödemezsen böyle sendende alırlar işte " tarzında söylemleriniz BOŞUNA.. Çünkü eğer google böyle bir ceza ödemek zorunda kalırsa dönüp senden benden bizim gibilere bunun faturasını keser ve hiç zararlı çıkmaz yine olan bize olur DEMEK İSTEMİŞLER..

Yapılan tespitin bu kadar çabuk kanıtlanmasına verdiğiniz emeklerinizden dolayı ikinizede teşekkür ederim :)

Aynı cümlenin altınada imzamı atıyorum :)

İkinizde hala anlayamamışsınız söyleneni :D :D :D

google'ı savunmuyo yukardaki 2 arkadaş da demek istiyorlar ki

"ohh iyi olmuş , beter olsun googıl , bize ödemezsen böyle sendende alırlar işte " tarzında söylemleriniz BOŞUNA.. Çünkü eğer google böyle bir ceza ödemek zorunda kalırsa dönüp senden benden bizim gibilere bunun faturasını keser ve hiç zararlı çıkmaz yine olan bize olur DEMEK İSTEMİŞLER..

Yapılan tespitin bu kadar çabuk kanıtlanmasına verdiğiniz emeklerinizden dolayı ikinizede teşekkür ederim :)

Aynı cümlenin altınada imzamı atıyorum :)

sende beni anlamamışsın :D

Bir yerler google fatura keserken o faturayı bizim gibi usulsüz kazananlara kesiyor.

Sonuç : Birilerininde onlara fatura kesebilmesi en azında sevindirici durum. istediği gibi at oynatamaması

sende beni anlamamışsın :D

Bir yerler google fatura keserken o faturayı bizim gibi usulsüz kazananlara kesiyor.

Sonuç : Birilerininde onlara fatura kesebilmesi en azında sevindirici durum. istediği gibi at oynatamaması

ben seni çok iyi anladım da sen hala ısrar ediyosun bu çarkın bize zarar vermesi olayına :)

en iyisi tane tane örnek veriyim ben :D

ETKİ : google'a ceza kestiler TEPKİ: oda bize kesti SONUÇ : biz zararlı çıktık

Sonra yine google'a ceza kestiler , BİZ sevindik ohh be en azından birileride google'a ceza kesti diye düşündük öyle istedikleri gibi at koşturamazlar dedik
sonra bi baktık yine google bize ödetti faturasını SONUÇ yine biz zararlı çıktık :)

Şimdi bu çark böyle döndükçe google her ceza yediğinde bizim sevinmemizin bi anlamı kalmıyo ki :D

SONUÇ : o yüzden google ceza aldıkça üzülmeliyiz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri