Abone kasmak isteyenler için kategori :)

• Kullanıcı jakabvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

jakabvo

Kayıtlı Üye
Foruma geri döndüm ,faydalı bir konu açayım dedim :)

En hızlı abone kasabileceğiniz ülke Brezilya arkadaşlar..Adamlar yt ye o kadar bağımlı ki,her türlü kategoriye hızlı bir şekilde abone oluyorlar..

Bildiğiniz üzere brezilya nın dili portekizce,bu dilde atacağınız popüler kategoriler hızlı bir şekilde abone toplayacaktır..

Ben genel olarak portekizce film kategorisi çalışıyordum örneğin,bu dilde atacağınız bir film ile çok hızlı abone kasabilirsiniz :)

Herkese bol kazançlar :)

oooo kimler gelmiş 46 olmuşsun abi :D bu nickle tanıyamazsın kim bu deme :D

Hoş geldin [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] mutlu oldum eskilerden birini görünce

Bilgi için teşekkürler üstad. Aslında doğru ama bende biraz şu açıdan bakıyorum; ağır spam çalıştığım zamanları hatırlıyorumda bir içerikte 70k abone kasmıştım (benzersiz içerikti, milyon izlenim alıyordu) ve latin ülkelerinden geliyordu aboneler genellikle, yani bu yolla genel latin diller ağırlıklı çalışmak - denemeler yapmak mantıklı olabilir.

Bilgi için teşekkürler üstad. Aslında doğru ama bende biraz şu açıdan bakıyorum; ağır spam çalıştığım zamanları hatırlıyorumda bir içerikte 70k abone kasmıştım (benzersiz içerikti, milyon izlenim alıyordu) ve latin ülkelerinden geliyordu aboneler genellikle, yani bu yolla genel latin diller ağırlıklı çalışmak - denemeler yapmak mantıklı olabilir.

Aynen con waynen :)

merhaba öncelikle hocam forum eskilerindensiniz anlaşılan tekrar hoş geldiniz deyim

benim söyle bir isteğim olacaktı fazla vaktiniz çalmak istemiyorum bir kedi kanalım var ve özgün evimizdeki kedilerimizle ilgili video çekip atıyorum ama spam kendi kanalıma yönlendirme yapmak istiyorum bir türlü yapamıyorum cok izlenen video bulamıyorum ve sacma sapan uğraşlar içine giriyorum lütfen bana bu konuda yardımcı olun şimdiden teşekkürler

eminim bir çok kişi şuan size mesaj atıyordur

kanal link https://www.youtube.com/channel/UCKwf074hE_CF1yo9B8jUorw

özel dolu dönüs yaparsanız sevinirim hocam

Adam yöntemi vermiş hocam portekizce kedili cümleleri geliştirmek sana kalmış.

Merhaba açıklamaya yazmak yeterli olur mu başlığa yazılmalı mı acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri