Abone Scripti Yazıyorum

Sacit Alizade

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.animasyonal.com
GÜNCELLEME (30.09.2016 - 04:33 )
Scriptte son aşamaya gelindi, test sürecinde bana destek olacak arkadaşlara ihtiyacım var, online olanlar skype haydarglc ekleyebilirler, Destek olan arkadaşlara 100 kredi hediye edilecek..

Merhabalar arkadaşlar, bundan yaklaşık 4 ay önce bu forumda da üyeliği bulunan php, youtube api bildiğini iddia eden birisiyle anlaşmaya vardım. Sözleşmemize göre ben ücreti 3 taksit halinde ödeyecektim, 2. taksit ödenmeden proje teslim edilecekti.
Fakat 2-3 ay oyaladı, sürekli "az kaldı hocam, bitti bitecek hocam" diyerek geçiştirdi ve sonra da ne telefonuna ne başka bir hesabına ulaşamadım.

Scriptin bir çok örneği var, Youtube ile giriş yapılıyor, bir miktar kredi kazanılıyor, krediler ile istenilen kanala abone çekilebiliyor..

Basit gibi görünsede Youtube Apileri, php ve mysql in kullanımı beni oldukça yordu, ama 1,5 aylık uğraşlarım meyvesini vermeye başladı..
Şu anda Youtube ile giriş, abone ekleme vb özellikleri bitirdim. Kredi sistemi ve tekrar etmeyen abone gibi özellikleri de ekleyip ve güzel bir bootstrap css giydirip siteyi açmayı düşünüyorum.

YtPara üyelerinden böyle bir scriptte olmasını istediğiniz başka özellikler, kriterler varsa duymak isterim..

Son düzenleme:
diğer kanallara abone olma işlemi otomatik olabilir,
bi kullanıcı birden fazla youtube hesabı ekleyebilir,
abone çekerken günlük limit ayarlanması yapılabilir,

ne kadar mümkünler bilmiyorum ama olursa güzel olur :)

diğer kanallara abone olma işlemi otomatik olabilir,
bi kullanıcı birden fazla youtube hesabı ekleyebilir,
abone çekerken günlük limit ayarlanması yapılabilir,

ne kadar mümkünler bilmiyorum ama olursa güzel olur :)

İlki kolay, ikinci olarak dediğiniz birden fazla youtube hesabı giriş yapmak için mi yoksa farklı kanallara abone çekmek için mi tam anlamadım?

kredi olduğu sürece günlük istediğiniz kadar çekim yapabilirsiniz elbette, tamamen sizin kontrolünüzde..

İlki kolay, ikinci olarak dediğiniz birden fazla youtube hesabı giriş yapmak için mi yoksa farklı kanallara abone çekmek için mi tam anlamadım?

kredi olduğu sürece günlük istediğiniz kadar çekim yapabilirsiniz elbette, tamamen sizin kontrolünüzde..

farklı kanallara abone çekmek için değil daha fazla kredi toplamak için, örnek; 10 tane kanal ekleyip sürekli otomatik olarak abone olacak diğer kanallara.

videoyap kullandıysanız onun mantığını düşünün tüm kanalları bağlıyor ya hani ?

öyle bağladıktan sonra o kanalların o api yetkileriyle otomatik abone olarak kredi kasma işini yapsın.

farklı kanallara abone çekmek için değil daha fazla kredi toplamak için, örnek; 10 tane kanal ekleyip sürekli otomatik olarak abone olacak diğer kanallara.

Tekrar tekrar giriş yaparak, farklı kanallarla girilebilir ve kredi kazanılabilir elbette..

Hocam o bireysel apilerle uğraşıyorum evet.

Bu arada Bootstrap giydirilmesi, mysql bağlantıları tamanlandı..

94099c7519d045fe9f7c8693321463b0.png

Scriptte son aşamaya gelindi, test sürecinde bana destek olacak arkadaşlara ihtiyacım var, online olanlar skype haydarglc ekleyebilirler, Destek olan arkadaşlara 100 kredi hediye edilecek..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri