Aboneleri Kurnazca Kullanmak

• Kullanıcı BlackRam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

BlackRam

Yasaklanmış
Merhaba arkadaslar,

benim bir türkce 20k aboneli kanalim var. Ne yüklersem yükliyeyim 5-15k arasi garanti izleniyor ama türkce icerik oldugu icin cok az kazandiriyor. En son baktigimda 32k görüntüleme 9 dolar kazancti :S.. Bugün söyle birsey düsündüm;
acaba yabanci video yüklesem ve izlense yine 5-15k arasi, haliyle hitlenip üst siralara cikicak ve yabanci baslikla üst siraya ciktigi icin yabancilar devam izleyicek ve tbm artmis olucak. Sizce böyle birsey yapmali miyim? Uygulasam olur mu? Düsüncelerinizi almak istiyorum arkadaslar.

Kanala abone olan kişiler türkçe içerik için abone olmuştur hocam. Şimdi sen yabancı video paylaşsan 1 izlenir 2 izlenir 3.videodan abone kaybedersin bence.

türkce hic kazandırmıyomus o nasıl iş hocam benim full abd kanada hitli kanalım 17k ya 80 dolar bıraktı dün.partner oldugu icin belki biraz fazla ama adsense de olsa bu kadar düsük olmazdı.bence türkce videolarla 5 dk daha vakit öldürme.demek istediğine gelince bence mantıklı .zaten doğru dürüst kazandırmıyomuş bosver kaybet türk aboneleri yabancı videoların hitlensin

türkce hic kazandırmıyomus o nasıl iş hocam benim full abd kanada hitli kanalım 17k ya 80 dolar bıraktı dün.partner oldugu icin belki biraz fazla ama adsense de olsa bu kadar düsük olmazdı.bence türkce videolarla 5 dk daha vakit öldürme.demek istediğine gelince bence mantıklı .zaten doğru dürüst kazandırmıyomuş bosver kaybet türk aboneleri yabancı videoların hitlensin

O biraz kategoriyle ilgili hocam b akın abdden toplam 150k izlenim alan kanalım toplam 19 dolar bıraktı

Başlığı hem Türkçe hem İngilizce yazıp açıklama ve etiketleri ingilizce yazarsanız belki artış olabilir.

Merhaba arkadaslar,

benim bir türkce 20k aboneli kanalim var. Ne yüklersem yükliyeyim 5-15k arasi garanti izleniyor ama türkce icerik oldugu icin cok az kazandiriyor. En son baktigimda 32k görüntüleme 9 dolar kazancti :S.. Bugün söyle birsey düsündüm;
acaba yabanci video yüklesem ve izlense yine 5-15k arasi, haliyle hitlenip üst siralara cikicak ve yabanci baslikla üst siraya ciktigi icin yabancilar devam izleyicek ve tbm artmis olucak. Sizce böyle birsey yapmali miyim? Uygulasam olur mu? Düsüncelerinizi almak istiyorum arkadaslar.

başlangıçta kanalı adsenseye bağlarken şu dillerde yayın yapacağım Türkiye-Türkçe seçtiğin için ne yapsan nafile olacaktır diye düşünüyorum

abonenin arkasından sinsice yaklaşıp çakıcan tokatı enseye:D

Merhaba arkadaslar,

partner şirketleriyle çalışmalısınız bence forumdaki partnerlere bi danış istersen ..konuya yazmamışsın adsense olup olmadığını oyuzden böyle bir yorum ihtiacı hissettim izlenimlerin güzel çünkü abone de süper daha ne olsun

türkçe niche at ilginç bir başlıkla az izlensede karın yüksek olur

Hocam nicheden hic anlamiyorum. Bir ara inceledim konulari okudum, etiketlere niche tbm yüksek kelimeler girin diyorlardi ama kaynak bulamadim ve pek de inanmamistim acikcasi... bu konuda biraz yardimci olabilicek arkadas varsa dediklerini yaparim.

---------- Mesaj saat 17:22:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:18:32 civarında gönderildi. ----------

partner şirketleriyle çalışmalısınız bence forumdaki partnerlere bi danış istersen ..konuya yazmamışsın adsense olup olmadığını oyuzden böyle bir yorum ihtiacı hissettim izlenimlerin güzel çünkü abone de süper daha ne olsun

Zoomin TV Partneriyim, hatta zoomine gectikten sonra kazaclar dahada düstü gibi ama yanlis anlamayin partnerlige gectigim icin düstü demiyorum. Belki adsensede olsam bile düsücekti :S

150 bin türkçe içerik izlemeye 80 dolar veriyor awe çok az ben 20 bin yabancı içerik izlenmesine 400 dolar almıştım adsensede :S bence bi dene hocam baktın aboneleri kaybediyorsun durumu toparlarsın hemen

Yorumlariniz icin tesekkürler arkadaslar... ben bi deniyeyim bu isi.

150 bin türkçe içerik izlemeye 80 dolar veriyor awe çok az ben 20 bin yabancı içerik izlenmesine 400 dolar almıştım adsensede :S bence bi dene hocam baktın aboneleri kaybediyorsun durumu toparlarsın hemen

20 bin yabancı içerik izlenmesine 400 dolar almıştım adsensede

one ya :O
şu an günlük 30k hit alıyorum yabancı içerikli kanalıma awedeyim para kazanma kapalı gözükmüyor nedenini bilimoyırum :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri