✓ Aboneli İzlenimli Telifli Kanallar Alınır.

• Kullanıcı Hemedo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

Hemedo

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

Aboneli İzlenimli Telifli Topluluk ihtarlı Kanallar Alınır.

Aboneli ve izlenimli kanallara ihtiyacım var.
250- 1000 arası aboneli ve aynı oranda izlenimli para kazandırmayan kanallarınız varsa teklifleri bekliyorum.Alttaki şablona göre yorum veya öm atabilirsiniz.

Kanal Abonesi:
İzlenim Sayısı:
Teklif:

Not: Kazançlı kanal istemiyorum.
Not: Eşleşen gelip silinen veya ve dünya engeli alan videoların izlenimleri silindiğinden dolayı analyticst de yazan sayı değil kontrol panelinde veya hakkında kısmında yazan sayı geçerlidir.

Dip not elimde eskiden kalma birçok facebook sayfası var ilgilenmiyorum takas düşünen olursa sayfa kanal takasıda yapılabilir.

WS multi konu : Aboneli İzlenimli Kanallar Alınır.

İletişim:
ytpara: öm
WS: Webmaster Forumu - Profil bilgileri: hemedo

KONU DAİMA GÜNCEL

Son düzenleme:
Elimde bu ozellıklere uyan bır kanal var ama telıflı ne yazık ki
İstiyorsan pm atabılırsın.

Her dediğine uyuyor ama kanal Awe ye bağlı

Kanal Abonesi: 8 bine yaklaşıyor
Abonelerin ülkesi: abd vs ülkeler(Azıl kitle ingilizce)
İzlenim Sayısı:4.104.339
Url alındımı: .alınmadı
Kazanç: 0
Bakiye:0
Teklif: 2 bin TL cik :D

Aslında ölesine aklıma geldi hemedo bende bu kanalı bekletiyorum özgün için abonesi 20 olur diye tahmin ediyorum iki aya o zamana kadar da pc toplayacak para bulurum diye tahmin etrtim

şimdi söle [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] 2 bin tlcik vericekmisin :D

hayırlı satıslar kanal var lakin senın istediğin kanal özelliklerini taşımıyor :)

saolasın lazım oldukça senden alıyorum zaten hepsi sağlam duruyor :)

Her dediğine uyuyor ama kanal Awe ye bağlı

konuda yazdığım gibi Awesomenes, music, freedom, forella ve tüm yerli networklere bağlı kanalları bedava olsada almıyorum hocam bağınızı koparabilirseniz beklerim

Kanal Abonesi: 8 bine yaklaşıyor
Abonelerin ülkesi: abd vs ülkeler(Azıl kitle ingilizce)
İzlenim Sayısı:4.104.339
Url alındımı: .alınmadı
Kazanç: 0
Bakiye:0
Teklif: 2 bin TL cik :D

Aslında ölesine aklıma geldi hemedo bende bu kanalı bekletiyorum özgün için abonesi 20 olur diye tahmin ediyorum iki aya o zamana kadar da pc toplayacak para bulurum diye tahmin etrtim

şimdi söle [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] 2 bin tlcik vericekmisin :D

naptın bro bir sıfır fazla atmışsın heralde :D onun 2000 etmesi için kazançlı olması lazım sonuçta boş kanal bunu alıp kullanmak risktir elde patlayabilir deneme amaçlı alıyorum zaten bukadar bütçe ayırmadım :)

niye değerlendirmiyosun boşa bekletiyosun kanalını böyle kanal beklemeye gelmez :)

1.5 M izlenimli 4k aboneli günlük kazancı yüksek olan kanal vardır.Düşünürsen pm.

Var 1 tane herşeyi uygun ama 6 ay beklemen gerekiyo mn ile arasındaki sözleşme bitsin satarım sana :D

Kanal Abonesi: 3bin
İzlenim Sayısı:40 bin
Kazanç: 5$
Bakiye:-
Teklif: 250 tl
not: kanal telif yemesin diye videoları silinmiştir içindeki videolar izlenim almıyor
kanal 1 seneyi aştı ve zoom.in e bağlı

Var 1 tane herşeyi uygun ama 6 ay beklemen gerekiyo mn ile arasındaki sözleşme bitsin satarım sana :D

beklerizde sözleşme bitsede sen koparamazssın kanalı ordan :D

Kanal Abonesi: 3bin
İzlenim Sayısı:40 bin
Kazanç: 5$
Bakiye:-
Teklif: 250 tl
not: kanal telif yemesin diye videoları silinmiştir içindeki videolar izlenim almıyor
kanal 1 seneyi aştı ve zoom.in e bağlı

zommin ödemede sıkıntı çıkarıyor hocam benim içeriğim onlara ters zaten birde izlenimli olması lazım videolar silinince oda siliniyor

ödemede br sıkıntı çıkarmadılar bana eğer alıcı olursa pazarlık yaparız

Varsa bende alayım sağlam kanal .
Bulmak baya zor oluyor bu ara inşallah istediği eline geçer..

Merhaba Arkadaşlar

Aboneli ve izlenimli kanallara ihtiyacım var.
+1k Abone ve +1M İzlenimli kanallarınıza talibim

Elinizde yüksek aboneli izlenimli para kazandırmayan kanallarınız varsa teklifleri bekliyorum.Alttaki şablona göre yorum veya öm atabilirsiniz.

Kanal Abonesi:
Abonelerin ülkesi:
İzlenim Sayısı:
Url alındımı:
Kazanç:
Bakiye:
Teklif: Teklif verin teklif istemeyin :D

Not: Kazançlı kanal istemiyorum.
Not: eşleşen gelip silinen veya ve dünya engeli alan videoların izlenimleri silindiğinden dolayı analyticst de yazan sayı değil kontrol panelinde veya hakkında kısmında yazan sayı geçerlidir.
Not: Adsense hesabım yok bu yüzden telifli ve topluluk ihtarı olan kanal alamıyorum

Not: Awesomenes, music, freedom, forella ve tüm yerli networklere bağlı kanalları bedava olsada almıyorum

skype ekledim zk.graphics eklerseniz görüşelim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri