Aç gözlülük bu olsa gerek :d

• Kullanıcı cash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Bence adamları tebrik etmek gerek. Acaba böyle kaç tane daha kanalları var acaba benim 3 pk açık kanal var bir tanesine zor video çekiyorum. Acaba editörleri mi var. Hayret doğrusu :)

Geçen gün youtube çalışırken TAKLİT OLMANIN FAYDALARI diye yorum belirtmiştim, işte ona bir örnek de bu şahıslar. Tamamen yabancı içerikleri taklit ederek köşeyi döndüler :)

Lakin COPPA yasasının bunlar için ciddi bir olumsuz etkileri olacağını da düşünüyorum, henüz tam olarak işlendiği söylenemez o yasanın, nitekim youtube bunların yerini alacak bir kitle tutmak zorunda, çocuk kategorisi youtube'nin yarısıdır :D

kanallarını çocuk kanalı olarak işaretlememişler biri kapanırsa birinden devam ederiz diyorlar her halde :)

pk açık kanalları bu forum dan bile satın alıyor olabilirler

Geçen gün youtube çalışırken TAKLİT OLMANIN FAYDALARI diye yorum belirtmiştim, işte ona bir örnek de bu şahıslar. Tamamen yabancı içerikleri taklit ederek köşeyi döndüler :)

Lakin COPPA yasasının bunlar için ciddi bir olumsuz etkileri olacağını da düşünüyorum, henüz tam olarak işlendiği söylenemez o yasanın, nitekim youtube bunların yerini alacak bir kitle tutmak zorunda, çocuk kategorisi youtube'nin yarısıdır :D

kanka coppa yasası gelse ne olur adamlar yine açar yine kazanır bunlar başka bir dünyadalar

Kapansın diyen arkadaşlar sizene milletin kanalından. Çocukların kullanılması vb. onlar ayrı bir konu ama isterse bin kanalları olur sizene.
Şimdi azalsa da zamanında forumda her içeriğin spamı yapılmıyor muydu binlerce kanalla?

Acicak tabiki , ac gozlulukle ne alakasi var? Bu adamlarin calistigi firma nasilsa trafigi gonderiyor , onlara da sadece icerik uretip , para saymak kaliyor geriye , helal olsun.

O değil de Salih reis nerede denk gelmedi hiç

çok saçma sapan yorumlar bunlar karnınız niye almadı adamı onu anlamadım size ne adam bulmuş yolunu kazanıyor. zamanında spam yaygınken serkan abi döneminde 500 tane kanalım var hepsi de aktif takip ediyorum diyen insanlar vardı herkesde imreniyordu bende yapabilsem keşke banada öğret abi diyordu. yapabilen varsa youtube orda sistem orda.

Kedicikler toplanmış ciğere bakıyor, siz bu art niyetle daha çok o adamın kazandığı paralar için hayaller kurarsınız.

Biz seo diye kafa patlatalım adamlar bir tane bile etiket girmemişler videolara.Bizdemi girmesek habire anahtar kelime arıyoruz

spamı sonradan çözdüler ama iyi spam yapıyolar :)

Bunlar Sülalecek bu işteler.
ayşe yıldız
salih reis

hepsi akraba.

Bir yolunu tutturmuş gidiyorlar ona lafım yok. Acaba vergiciler bunların peşine düştü mü? Ben onu merak ediyorum sadece.

Bunlar Sülalecek bu işteler.
ayşe yıldız
salih reis

hepsi akraba.

Bir yolunu tutturmuş gidiyorlar ona lafım yok. Acaba vergiciler bunların peşine düştü mü? Ben onu merak ediyorum sadece.

Hakikaten bende merak ediyorum. Belkide yurt dışından yapıyorlar bu işi. Yalnız ciddi paralar kaldırıyorlar o kesin. Aile boş durmuyor maşallah günde kaç tane video çekiyorlar böyle. Bir o kanala bir diğerine..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri