Acaba Google bizim sırtımızdan ne kadar para kazanıyor

bu olanlardan sonra hala kazanabiliyormusun 1000 tl?!

Google senin parana mı kaldı iki gözüm asıl sen googlenın sırtından ne kadar kazanıyorsun ona bak öyle yada böyle kazanamayacağın kolay paraları kazandırıyor adamlar geçen seneye kadar burs diye kapı kapı dolaşanlar google'la özel üniye gidiyor ama milletin dilinde hep google paramızın üstüne yattı paramızı kesiyor hesabımızı banlıyor vs... Yok öyle bir dünya teşekkür etmeyi bilin -Google Ceo'su

valla nediyim Allah arttırsın kardes pekı yt to yt cımısın yoksa harbı harbı videoları kesıp bıcıp özgunmu calısıyorsun?

Google senin parana mı kaldı iki gözüm asıl sen googlenın sırtından ne kadar kazanıyorsun ona bak öyle yada böyle kazanamayacağın kolay paraları kazandırıyor adamlar geçen seneye kadar burs diye kapı kapı dolaşanlar google'la özel üniye gidiyor ama milletin dilinde hep google paramızın üstüne yattı paramızı kesiyor hesabımızı banlıyor vs... Yok öyle bir dünya teşekkür etmeyi bilin -Google Ceo'su

İki gözüm Google tabi benim parama kaldı. Sen bu işi yapmasan ben bu işi yapmasam Google kime reklam tıklatacak tatlım

İki gözüm Google tabi benim parama kaldı. Sen bu işi yapmasan ben bu işi yapmasam Google kime reklam tıklatacak tatlım

Bebeğim gözümün nuru google dediğin firmanın milyonlarca aktif kullanıcısı var sen ben olmassak ne yazar benim demek istediğim üzümünü ye bağını sorma sana verdiğinin 100 katını kazansa senin için ne değişecek ?

Adamların hakkını verelim internetten hiçbir şekilde bu kadar kolay para kazanılmaz ama herkeste bir afra tafra bir eleştiri bir suçlama bu nedir abi ya

yt yt mi ozgunmu kardes onu merak etmıstım

Ne güzel diyalog kuruyorsunuz siz öyle bebeim tatlım felan hay allah biraz ciddiyet gençler ;)

adsense hesabında 68% yayıncı gelir payı gibi bir ibare vardır. Yani 100TL' nin 68' ini sana veriyor. onun haricinde sırtından kazanma gibi bir durum yok, sen google' a "tık" satıyorsun o da sana %68 komisyon veriyor. daha yüksek bir komisyon veren varsa orayala da çalışabilirsin

Bebeğim gözümün nuru google dediğin firmanın milyonlarca aktif kullanıcısı var sen ben olmassak ne yazar benim demek istediğim üzümünü ye bağını sorma sana verdiğinin 100 katını kazansa senin için ne değişecek ?

Adamların hakkını verelim internetten hiçbir şekilde bu kadar kolay para kazanılmaz ama herkeste bir afra tafra bir eleştiri bir suçlama bu nedir abi ya

Tşklerr kelebeğim

Google'ın kazanç hesabını basitçe burada yapayım:
Bir reklam veren adwords'e 100 TL yatırsın.
Eğer bu reklam veren'in parayı yatırdığı ülkede "google vergi ödemiyorsa" (örneğin Türkiye'de vergi ödemiyor). Google bu 100 TL'nin vergisini ödemez.
100 TL'lik reklam yayınını Adsense yayıncılarına yaptırır ve google'a %33'ü kalır. (%67 reklam verene gider).

Eğer google bulunduğu ülkede vergi ödüyorsa:
örneğin ödediği tutar %20 olsun.
Google'a kalan: 80 TL'dir.
Bunun %33'ü yani 26.5 TL'si google'a kalır, 53.5 TL'si yayıncılara dağıtılır.

Varın geri kalan hesabı siz yapın...

Boş ver fazla takma kafana sen ekmeğine bak. Ama dediğin gibi sen ben olmazsak Google de bir hiç.

Bu arada sen ben olmasak kelimesi tüm Google kullanıcılarını geçiriyor. Yoksa bizim forumu ele alırsak tabi ki de google için bir hiç olur. Ama genel anlamda sen, ben, o uğraşmazsa Google amca da bu reklamdan alır.....

2011 yılında yapılan arastırmaya göre google saniyede 1M TL para kazandıgı açıklandı

sen ben olmasak google bir hiç..

düzenleme: Allah google'u basımızdan eksik etmesin =)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri