Acayip sinirlendim arkadaşlar

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
biraz önce şu olayı yaşadım
acaip kafam bozuldu ya çileden çıktım resmen çok sinirlendim arkadaşlar

kaç haftadır şu bilgisayarı almayı hedefliyorum
hatta forumda konusunu bile açtım bu bilgisayar sizce nasıldır diye
daha 15 dakika önce baktım ve bir aydır bakıyorum 800 TL gözüküyor
15 dakika önce baktım 800 TL di şimdi alıyım dedim 15 dakika sonra 948 TL olmuş 15 dakika içinde 800 den 948 e yükseldi
resmen soka girdim
adamlara ticket açtım fiyatı eski haline çevirirmisiniz diye sizce çevirirler mi daha cevap gelmedi

http://www.hepsiburada.com/liste/le...Details.aspx?productId=bd600138&categoryId=98

Belki daha farkli siteden daha ucuza bulabilirsin strese girmene gerek yok.Ozelliklerini yazarsan hem ben hemde konuyu yeni goren arkadaslar vakti varsa bir arastirma yapabilirler.Belki farkli ve dah uygun fiyata bulunabilir.

Çevirmezler hocam olur mu öyle şey.Geçmiş olsun bilgisayar mı kalmadı bulursunuz.

Nasip kısmet işi bu . Daha uygun fiyatada bulursun , Paran cebinde sonuçta , böyle siteleri takip et , vatancomputer vs , bi kampanya yaparlar hemen alırsın acele etme :)

Belki daha farkli siteden daha ucuza bulabilirsin strese girmene gerek yok.Ozelliklerini yazarsan hem ben hemde konuyu yeni goren arkadaslar vakti varsa bir arastirma yapabilirler.Belki farkli ve dah uygun fiyata bulunabilir.

ilginiz için tşkler konuya linki koydum

dolar arttı diye sevinenler vardı :) neyse düşer 1 2 hafta içinde bende pc almadan pc depodan bakıyordum her gün en az 100 $ dolar ya düşüyordu yada yükseliyordu.

dostum o hepsiburadanın taktiği senin gördüğün o fiyat kdvye dahil olmayan kdv+kargo filan bi bindiriyorlar satın alırken şaşırıyorsun :D

Hocam KDV dahil fiyatı mı 800 liraydı ki, belki orada bir yanlışlık olmuştur? Şuanki fiyatında bile güzel bilgisayar ben kullanmıştım Asus'tan sonraki terchim lenovo. (teknik servisi sıkıntıydı sanırım)

Hocam KDV dahil fiyatı mı 800 liraydı ki, belki orada bir yanlışlık olmuştur? Şuanki fiyatında bile güzel bilgisayar ben kullanmıştım Asus'tan sonraki terchim lenovo. (teknik servisi sıkıntıydı sanırım)

asusa bulaşmasın bence kimse fanlar o kadar yetersizki kışın sizi ısıtabilir ama yazın yakabilir :D

asusa bulaşmasın bence kimse fanlar o kadar yetersizki kışın sizi ısıtabilir ama yazın yakabilir :D

Hocam bir de elektrik bağlantısı, kablo ucu sıkıntılı ama iyi ya seviyorum teknik servis olayı çözüyor bir şekilde kolay da sistem. Neyse konuyu dağıtmayalım, öhöm öhöm..

hayır arkadaşlar fiyat 699 du kdv dahil 800 dü

Buraya bakabilirsin gidip elden satış da alabilirsin nerede oturuyorsun ? bunlar free dos fiyatları o yüzden düşük. Diğer Hepsi burada daki core dua yolladığım linkdeki i3 işlemci.

LENOVO IdeaPad G580 59-372942 Kahverengi Core i3-2348M 4GB 320GB 1GB Vga GT610M 15.6'' Free Dos - Ürün Kategorileri

istanbul avcılarda

cok sinirlenmeye gerek yok ciledende cıkmaya hic gerek yok. biraz sağlığını düşün. kanalın kapanırsa acaba ozaman nasılsın hic düşünmek bile istemiyorum .

Ayni bilgisayarin 1 Tb hdd lisini buldum oda 960 Tl ye tekabul ediyor.

Eger istedigin fiyata alamazsan asagidaki verdigim siteyi bir incele.Eger uygun fiyatli yada hosuna giden bir urun varsa aliriz sorun olmaz.Sende sanirim istanbuldasin bu sayede haftaya bende istanbulda olacagim icin Allah izin verirse getirebilirim.

Ordinateur Portable - Achat/Vente Ordinateur Portable - RueDuCommerce

Buda istedigin bilgisayar sanirim 860 Tl ye geliyor.bir incele.

http://www.rueducommerce.fr/Ordinat...M-4-Go-AMD-Radeon-HD-7310M-Windows-8-Noir.htm
Saygilarimla

Eger istedigin fiyata alamazsan asagidaki verdigim siteyi bir incele.Eger uygun fiyatli yada hosuna giden bir urun varsa aliriz sorun olmaz.Sende sanirim istanbuldasin bu sayede haftaya bende istanbulda olacagim icin Allah izin verirse getirebilirim.

Saygilarimla

Abi senin online süreni günde 24 saate çıkarmamız lazım. Her konuya profesyonel ve en iyi çözümü buluyorsun bir şekilde. Daha çok yararlanmak lazım senden :D

Abi senin online süreni günde 24 saate çıkarmamız lazım. Her konuya profesyonel ve en iyi çözümü buluyorsun bir şekilde. Daha çok yararlanmak lazım senden :D
Sorun yok sureyi cikartabilirizde aslinda,bunun karsiliginda biraz dayak yemem sozkonusu o zaman hanimdan bu yuzden boyle iyi :) :)

Buda istedigin bilgisayar sanirim 860 Tl ye geliyor.bir incele.

LENOVO ideapad G585 rduction de 20 Noir - Achat/Vente LENOVO ideapad G585 rduction de 20 Noir - RueDuCommerce
Saygilarimla

Serkan abi gerçkten canı gönülden ilgi alakan ve anlayışın için çok tşk ediyorum Allah seni başımızdan eksik etmesin

abi bi düşüniyim dönücem sana tekrardan teşekkürler saygılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri