Acemiliği ne zaman atarız :)

Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize cevaplarınız için. En önemlisi sabır anladığım kadarıyla.
Bugün bir kaç deneme daha yaptım. Kurcuklama aşamaları daha :) Birşey dikkatimi çekti, yeni konu açmak istemedim. Öncelikle;
1- Dün gece yaklaşık yanlış hatırlamıyorsam adsense e göre 47 izlenimde 5 tıklama aldım. Şu an 170 ve tık 6 oldu. Nedeni ne olabilir acaba.
2- Yeni 2 video attım. İkisinin toplam izlenimi yt views'e göre 200'den fazlayken ve de diğer videolarımdanda 3-5 gelirken bile adsense dediğim gibi 170lerde. Ve videolar attığim gibi ışık yaktı. Neden farklılık gösteriyor?

Başınızı ağrıtıyorum ama şimdiden teşekkürler cevaplayan arkadaşlara :)
1. Reklam tıklanma oranı farklılık gösterebilir yüzde 1 de olabilir yüzde 20 de olabilir ona bizim yapabileceğimiz bişiy yok malesef :)

2.Adsense sadece reklam gösterimlerini sayar yani adlock programı kullanıp videolarının izleyenlerde reklam çıkmaz vb değişik sorunlardan dolayı reklam çıkmaz her oynatmada yani iki durum da gayet normal.

1. Reklam tıklanma oranı farklılık gösterebilir yüzde 1 de olabilir yüzde 20 de olabilir ona bizim yapabileceğimiz bişiy yok malesef :)

2.Adsense sadece reklam gösterimlerini sayar yani adlock programı kullanıp videolarının izleyenlerde reklam çıkmaz vb değişik sorunlardan dolayı reklam çıkmaz her oynatmada yani iki durum da gayet normal.

Teşekkür ederim yanıtın için. Evet ilk durum için birşey yapamayız garibime gitti yani, ilk 3-4 saatte 5 tık alıp günün kalan saatlerinde 1 tık almak. :) Öğreniyoruz yavaştan, YTPara Ailesine teşekkürler çok :rolleyes:

Teşekkür ederim yanıtın için. Evet ilk durum için birşey yapamayız garibime gitti yani, ilk 3-4 saatte 5 tık alıp günün kalan saatlerinde 1 tık almak. :) Öğreniyoruz yavaştan, YTPara Ailesine teşekkürler çok :rolleyes:
Haklısın aynı şey benimde başıma geliyo hatta tıklanma oranım seninkinden kötü şu aralar :)

v8c23.png

Burdaki yorumlardan yola çıktım, dün gece bir tane daha kanal açtım. Ve şu an bu durumdayım. Tahmini olarak 1 TL'yi geçtim günlük hedefte. Sırada 5 TL var. İnsan mutlu oluyor görünce böyle ufak artışları :)
Teşekkürler bütün arkadaşlara :)

v8c23.png

Burdaki yorumlardan yola çıktım, dün gece bir tane daha kanal açtım. Ve şu an bu durumdayım. Tahmini olarak 1 TL'yi geçtim günlük hedefte. Sırada 5 TL var. İnsan mutlu oluyor görünce böyle ufak artışları :)
Teşekkürler bütün arkadaşlara :)
Daha iyiye gidiceksin çok kanal her zaman avantajdır ama kontrol edebilirsen yani videoları at köşeye kanala bakma bir daha yaparsan riskli olur günde en azından her kanala 2 kere bakmakta fayda var

Daha iyiye gidiceksin çok kanal her zaman avantajdır ama kontrol edebilirsen yani videoları at köşeye kanala bakma bir daha yaparsan riskli olur günde en azından her kanala 2 kere bakmakta fayda var

1-2 gün içinde uygun kategorimi bulduğumda yeni bir kanal daha açacağım hocam. Şu an 860 views, 20 tık. Kendi günlük rekorum. :p :p

Bir şey daha sormak istiyorum. Bu PIN'i nerden isteriz veya otomatik mi gönderiliyor acaba. Şu an biriken kazanç tahmini olarak 9-10 TL oldu. 10 TL'yi geçince mi yolluyorlar acaba.

1-2 gün içinde uygun kategorimi bulduğumda yeni bir kanal daha açacağım hocam. Şu an 860 views, 20 tık. Kendi günlük rekorum. :p :p

Bir şey daha sormak istiyorum. Bu PIN'i nerden isteriz veya otomatik mi gönderiliyor acaba. Şu an biriken kazanç tahmini olarak 9-10 TL oldu. 10 TL'yi geçince mi yolluyorlar acaba.
Her ayın 12 sinde kazançlar kesinleşir 20 tl yi geçersen pini adresine yollarlar 1 hafta içindede gelebilir 1 ay içindede :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri