Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ygs den alır herhangi bir puan türünden ygs 1 , 2 , 4 , 5 , 6
SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4 ve 2 yıllık açıköğretim ygs puanına göre alir4 yıllık mı hocam ?
kayıtlar nezaman başlıyor
Arkadaşlar hazır yeni konu açılmışken kayıtlar şimdi 31 inde başlıyor ya . İnternet ve Aöf bürosundan 2 şekilde kayıt olacakmış . Önce internetten sonra Aöf bürosundan , buraya kadar tamam bir sıkıntı yok . Fakat parayı bankaya ne zaman yatırıcaz acaba ? İnternet kaydından sonra mı yoksa büro işlemlerinden sonra mı ?
hocam meslek lisesi mezunuyum ygs lys sınavına girmeden açıköğretim okuyabilir miyiim
sınavız geçiş formunu doldurduysanız evet ama tercih zamanı geçmedi mi ki? ek tercihler için araştırın derim.
nasıl yapıcam bilgi verebilir misiniz.
Arkadaşlar hazır yeni konu açılmışken kayıtlar şimdi 31 inde başlıyor ya . İnternet ve Aöf bürosundan 2 şekilde kayıt olacakmış . Önce internetten sonra Aöf bürosundan , buraya kadar tamam bir sıkıntı yok . Fakat parayı bankaya ne zaman yatırıcaz acaba ? İnternet kaydından sonra mı yoksa büro işlemlerinden sonra mı ?
gecti o iş artık, heryıl yapılan ösym üniversiteye giriş sınavına başvuracaksın, direk geçiş hakkını kullanmak istiyorsan , direk geçiş hakkımı kullanmak istiyorum secenegini işaretleyecek sınavlara girmeden hakkını kullanacaksın ,
aöf okumak istiyorsanda ygs sınavına girip en az 1 puan türünden 140 üzeri bir puan alacak ve aöf bölümleri tercihi yapacaksın,
bu yıl girmiş olsanda artık yapamazsın, ek tercih süresi dün bitti, seneye artık.
Eylül 31'mi, bu ayın 31'imi?
---------- Spam Engelliyici 22:23 ---------- Önceki Mesaj 22:22 ----------
Avatar resmine ve yorumu okuyunca, sesli bir şekilde "teşekkürler hocam" dedim. Yapmayın![]()
Eylül 31'mi, bu ayın 31'imi?
---------- Spam Engelliyici 22:23 ---------- Önceki Mesaj 22:22 ----------
Avatar resmine ve yorumu okuyunca, sesli bir şekilde "teşekkürler hocam" dedim. Yapmayın![]()
gecti o iş artık, heryıl yapılan ösym üniversiteye giriş sınavına başvuracaksın, direk geçiş hakkını kullanmak istiyorsan , direk geçiş hakkımı kullanmak istiyorum secenegini işaretleyecek sınavlara girmeden hakkını kullanacaksın ,
aöf okumak istiyorsanda ygs sınavına girip en az 1 puan türünden 140 üzeri bir puan alacak ve aöf bölümleri tercihi yapacaksın,
bu yıl girmiş olsanda artık yapamazsın, ek tercih süresi dün bitti, seneye artık.
peki hocam 25-30 yaşında açıköğretim okuyanlar var onlarda mı ygs sınavına giriyor. ?
---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------
hocam aöf bölümlerine baktığımda puanlar hep 200+ . 140 puan yazmıyor. 140 puanla hangi bölümü tercih edeceğim bunun bi listesi var mı ?
hocam meslek lisesi mezunuyum ygs lys sınavına girmeden açıköğretim okuyabilir miyiim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.