ACİL | AB+ Kan İhtiyacı

ahmetrz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşımın dayısı için acil AB rh+ kana ihtiyaç var. Kan grubu uyan arkadaşlar dikkate alırsa sevinirim. Diğer arkadaşlarda en azından twitter hesabından rt'lerse daha çok insana ulaşma fırsatımız olur.

ACİL | Kartal Koşuyolu Y.İ.E ve Araştırma Hastanesinde kalp ameliyatı olacak olan dayım için ACİL AB RH(+) kan aranmaktadır.

İletişim: 0543 947 17 77

https://twitter.com/Furkanmalkoc/status/589145655257473024

Teşekkürler..

Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşımın dayısı için acil AB rh+ kana ihtiyaç var. Kan grubu uyan arkadaşlar dikkate alırsa sevinirim. Diğer arkadaşlarda en azından twitter hesabından rt'lerse daha çok insana ulaşma fırsatımız olur.

ACİL | Kartal Koşuyolu Y.İ.E ve Araştırma Hastanesinde kalp ameliyatı olacak olan dayım için ACİL AB RH(+) kan aranmaktadır.

İletişim: 0543 947 17 77

https://twitter.com/Furkanmalkoc/status/589145655257473024

Teşekkürler..

ultraslan,siyasiler, fatih portakal, enver aysever, ve daha cok takipcili hesaplara bu konu hakkında destek mesajı atınız.

eskişehirde olsa bağışı yapardım fakat ne yazıkki elden bişey gelmiyor.

Hemen şimdi bota ekliyorum Güncel hastaglere tweet atsın

Umarım bulunur. Ünlü hesaplara yollayın mutlaka retweet eden olacaktır duyarlı millet bu konuda.

Hocam [MENTION=20836]ahmetrz[/MENTION] ben sosyal medya hesabımdan paylaştım hocam benim kan gurubum uyuyor ben izmirdeyim ama yinede çok aciliyeti varsa ve bulunamaz ise bana yazın biraz şartları zorlarız gelirim bir şekilde

Hocam [MENTION=20836]ahmetrz[/MENTION] ben sosyal medya hesabımdan paylaştım hocam benim kan gurubum uyuyor ben izmirdeyim ama yinede çok aciliyeti varsa ve bulunamaz ise bana yazın biraz şartları zorlarız gelirim bir şekilde

Güncelleyelim arkadaşlar boş kalmasın bende paylaştım, bir işe yarar umarım bu arada [MENTION=10539]By.Solver[/MENTION] adamın hasısın :)

Hemen şimdi bota ekliyorum Güncel hastaglere tweet atsın

Umarım bulunur. Ünlü hesaplara yollayın mutlaka retweet eden olacaktır duyarlı millet bu konuda.

Güncelleyelim arkadaşlar boş kalmasın bende paylaştım, bir işe yarar umarım bu arada @By.Solver adamın hasısın :)

Teşekkürler arkadaşlar

Hocam @ahmetrz ben sosyal medya hesabımdan paylaştım hocam benim kan gurubum uyuyor ben izmirdeyim ama yinede çok aciliyeti varsa ve bulunamaz ise bana yazın biraz şartları zorlarız gelirim bir şekilde

Saolasın hocam, yarın belli olur durum haberdar ederim ama o kadar zorlamaya gerek kalmadan bulunur inşallah

eğer bulunmazsa haber verin hocam geleyim

İlgilenen arkadaşlara teşekkürler, kan bulunmuş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri