Acil birine telif atmam lazım yardım edin

gecekusu12

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar geçen hafta bir abim kaza yaptı motorla. Kask kamerası ile olan videosunu biri youtube yüklemiş haber kanallarına satmış.

Bu youtubedeki videoya nasıl telif atabiliriz? Adamın kolu koptu ******** rant peşinde..

Videonun orjinali bende mevcut kanıt isterse neler yapmam gerek. Karşı taraf video benim derse?

Merhaba arkadaşlar geçen hafta bir abim kaza yaptı motorla. Kask kamerası ile olan videosunu biri youtube yüklemiş haber kanallarına satmış.

Bu youtubedeki videoya nasıl telif atabiliriz? Adamın kolu koptu ******** rant peşinde..

Videonun orjinali bende mevcut kanıt isterse neler yapmam gerek. Karşı taraf video benim derse?
video zaten karşı tarafın.sanmam videonun orijinali sizde mi onlarda mı.adam yoksa kendisini mi çekti videoyu spamladı mı ?

video zaten karşı tarafın.sanmam videonun orijinali sizde mi onlarda mı.adam yoksa kendisini mi çekti videoyu spamladı mı ?

Hocam video kask kamerasından çekilen video abim zaten şuan hastanede.. Video bende var orjinaliyle ben telif atsam nasıl ispat ederim onu soruyorum?

Hocam video kask kamerasından çekilen video abim zaten şuan hastanede.. Video bende var orjinaliyle ben telif atsam nasıl ispat ederim onu soruyorum?
brşey ypamazsınız.videoyu çken siz değilsiniz ki.sadece uzaktan kazayı çekmiş anladığım kadarıyla

brşey ypamazsınız.videoyu çken siz değilsiniz ki.sadece uzaktan kazayı çekmiş anladığım kadarıyla

Uzaktan değil ya depo üstü kamaeradan kazayı yapan abim çekiyor. Video elden ele geçerken ********in biride youtube yüklüyor.

Haber kanallarına falan satıyor

Uzaktan değil ya depo üstü kamaeradan kazayı yapan abim çekiyor. Video elden ele geçerken ********in biride youtube yüklüyor.

Haber kanallarına falan satıyor
yapacak birşey yok.elden ele dağıtılmasaydı.adam belki gitti şuan noterden tastiklettirdi.yapacak birşeyiniz yok gibi

yapacak birşey yok.elden ele dağıtılmasaydı.adam belki gitti şuan noterden tastiklettirdi.yapacak birşeyiniz yok gibi

Ne kadar boş bir sistem umarım videoyu yükleyin tüm uzuvları kopar bir daha bir şey yapamaz hale gelir..

Video size ait olan kask kamerasından çalınmış ve orjinal video sizde orjinal videoyu kanıt göstererek diğer kanalı kapattırabilirsin diye biliyorum. Detaylı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.Çok geçmiş olsun acil şifalar olsun dostum.

Video size ait olan kask kamerasından çalınmış ve orjinal video sizde orjinal videoyu kanıt göstererek diğer kanalı kapattırabilirsin diye biliyorum. Detaylı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.Çok geçmiş olsun acil şifalar olsun dostum.

Geçmiş olsun
Orjinali sizde ise videoyuyu kaldırtırsınız
videoda geçen kişi sadece videonun kendisine ait olduğunu ispatlasın yeterli

Geçmiş olsun
Orjinali sizde ise videoyuyu kaldırtırsınız
videoda geçen kişi sadece videonun kendisine ait olduğunu ispatlasın yeterli

Çok sağ olun hocam.
Tam uzun hali var hocam bende onda sadece kaza anı var dün attım telif daha kalkmadı video bekliyorum :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri