Acil durum dolar yeşil olmuyor

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
son iki gündür dolar işareti bir türlü yeşil olmuyor
bunun bir çözümü yok mu ya
bugün yüklediğim videoların yüzde 90 ında dolar işareti yeşil olmadı
bu sorun nezamana kadar devam edecek böyle
yoksa artık ömür boyu böyle mi olacak

başlık etiket açıklama sildim yine olmadı
daha önce başlık etiket açıklama sildiğimde hemen oluyodu

lütfen arkadaşlar bunun bir çözümü yok mu
lütfen kim bu konda ne biliyorsa söylesin

Yeni bir sistem yapmışlar sanırım. Para kazanma aktif olsa bile sonradan yapılan en ufak bir değişiklik videonun incelemeye alınmasına sebep oluyor.

bendede aynı sorn var bugun bı ton vıdeo attım hıc bırı donmedı yesıle :S

herkeste olan bir durum yanılmıyorsam, bende de şuan böyle.

Benide yazın listeye özellikle aksam 9 dan sonra yanan hic bir sey görmedim

arkadaşlar şuan itibariyle ne yaptıysamda yeşil olmadı

benimde bugün uğraşıp hazırlaması saatlerce süren videolarımın hiç birinde dolar yeşil olmadı şuan yavaş yavaş izlenmeler geliyor ama bir getirisi yok :( buradaki bütün yöntemleri denedim hiçbiri işe yaramadı.

Bir kaç yeri dolastım en fazla üç gün bekelyin diyorlar.Youtube google formunda 14 gün sürer diyor.Napak akısına bırakcaz...

İlk yüklendiğinde oluyor ama etiket veya açıklama girince incelenmeye gidiyor otamatik

açıkcası beklemekten başka çare yok gibi :(

videolarda düzenle seçeneğinide aktif değil arkadaşlar,

Bu işlev şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

böyle bir hata veriyor

suncu hatasi bende de var duzenleyemiyor silamiyorum ay yapim ve muyap tarafindan eslesen bir video var silecem silemiyorum sorun youtubede kimsede degil :) bir arakads internette demisti dunde youtube hic acilmiyordu, arkasdaslar sunucu hatasi panik yapmayin, o degilde bizim su ay yapim ne olacak ihtar almasam bari :)

suncu hatasi bende de var duzenleyemiyor silamiyorum ay yapim ve muyap tarafindan eslesen bir video var silecem silemiyorum sorun youtubede kimsede degil :) bir arakads internette demisti dunde youtube hic acilmiyordu, arkasdaslar sunucu hatasi panik yapmayin, o degilde bizim su ay yapim ne olacak ihtar almasam bari :)

o konu belki sunucu hatasidir ama bu dolar işareti gerçekten kafalarda bir soru işareti oluşturdu?

o konu belki sunucu hatasidir ama bu dolar işareti gerçekten kafalarda bir soru işareti oluşturdu?

o durum oncedende vardi, sunucuyla alakasi yok evet.

Butun videolar aktif olacak diye bisey yok, yaptiginiz hareketlerde olma durumu incelemeye takilmiyor olmasi ileriye donuk yeniden pasiflesme durumu var o videolarin ayrica etik baslik aciklama vs bunlari yaptiginizda duzelmiyorsa zaten duzelmez, duzeltemezsiniz.

kisa bir vide ise videonun adini degistirin islenmeden onceki adini yeniden yukleyin hic birsey girmeyin ayar yapmayinorjinal adi ile yukleyin basta ona gore isim girin ki o sekilde islesin yukleme tamamlaninca o sekilde yapmayi deneyin ben kisa bir video uzerinde aktiflestirme uzerine calistim etiket baslik vs durumu olmadiginda bu yontem ile olmustu, forumda bundan bahseden kimse yok soyleyim dedim, uzun videolar vakit alicidir denemeye deymez

haber videosu hatta kendi orjinal videomuda attım gece hala yeşil yanmıyor,yani bir sorun yada bir çalışma vs var,dün gece itibariyle atılan hiç bir video da yeşil yanmıyor, düzelmesini bekliyoruz,

haber videosu hatta kendi orjinal videomuda attım gece hala yeşil yanmıyor,yani bir sorun yada bir çalışma vs var,dün gece itibariyle atılan hiç bir video da yeşil yanmıyor, düzelmesini bekliyoruz,

aynen dün yüklediğim 12 videoda toplam izlenim 8k yi bulmuş, fakat dolar yanmadiğindan .... Mani sifir :)

Bu dolar işaretinin yanmaması çok önemli bir konu ama kimse pek sallamıyor gibi, dolar yanmazsa nasıl para kazanacağız bu işten? Bence bu sorunu youtube'a falan mail atıp bir şekilde sormamız gerekiyor, eskiden ne güzel şıp diye yanıyordu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri