Acil Durum : Videolar İndex Almıyor !!

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaşlar öncelikle belirtmek istiyorum...
Sürekli video yükleyen birisi olarak söylüyorum bunu ..
Son 4-5 Gün gündür bu sorun devam ediyor ve halende devam etmekte..
Atılan videolarda izlenme olmuyor.
Bundan 1 hafta öncesine kadar atılan videolar ertesi gün bakıldığında izlenim alıyordu. Fakat son 4-5 gündür İzlenme Hep 0 Gösteriyor....

Eminim bu sorunu yaşayan sadece ben değilim ..
Aramızda muhakkak bu sorunu çözen arkadaşlarımız vardır.
Toplu olarak videolarımızı indexletmek için ne gibi çalışmalar yapmalıyız * ?

son bir haftadır bendede aynı bazı videolar 1 izlenme bile almıyor

yalnız değilsin

Listeye bizi de ekle. Ayrıca şöyle bir sorunda var. Tek bende mi bu bilmiyorum ama. Videoyu atıyorum 10 dakika içinde index alıyor 15 dakika aramalar da çıkıyor daha sonra bir bakıyorum komple gitmiş. Hiç çıkmıyor bir kaç gün geçse bile.

benimde izlenimler 2 gundur yukselişte garip.

izlenimler yükselişte olabilir yeni yüklediğiniz videoların izlenimlerini söyleyin?

Türkçe İçerik İzlenim (1 Saat Önce Yükleme Yapıldı )
t9z79.png

İngilizce İçerikli İzlenim ( 2, Saat Önce Yükleme Yapıldı)
t9z8p.png

Sadece Fikir Olması Açısından Paylaştım. Belki Bir Etkisi Vardır Diye Düşünmedim Değil..

Türkçe İçerik İzlenim (1 Saat Önce Yükleme Yapıldı )
t9z79.png

İngilizce İçerikli İzlenim ( 2, Saat Önce Yükleme Yapıldı)
t9z8p.png

Sadece Fikir Olması Açısından Paylaştım. Belki Bir Etkisi Vardır Diye Düşünmedim Değil..

dille ilgisi olduğunu sanmıyorum.ben full ingilizce çalışıyorum 3-4 gündür index problemim var.

eski kanallarda boyle bir sıkıntı yok benim ındex alıyo ama yeni açılan kanallarda sıkıntı var gibi tek tuk izlenim alıyo.

Çözüm beklemek.Youtube indexlemiyorsa zorla indexletemeyiz.Bu arada berkan hocam bütün videolarda index sorunu yok yüklenenlerin %50 si veya 60 ında index problemi oluyor.Diğerlerinde olmuyor.Genel bir sorun olabilir.Bu aralar problemler birikti.Beklemekten başka yapacak bir şey görünmüyor.
varmı bilgisi olan ? çözüm üretelim artık

Arkadaşlar bişey soracağım.Bu index alma muhabbeti nedir? yani videoyu yükledik para kazanmaya açık ve izleniyo indexe mi alacagız bide tam anlamadım.Biri aydınlatsın.

her gün 3 bin izlenim alıyordum bugun 10 bin oldu tıkta iki kat artarak 500 oldu :) tbm 0.04

Arkadaşlar bişey soracağım.Bu index alma muhabbeti nedir? yani videoyu yükledik para kazanmaya açık ve izleniyo indexe mi alacagız bide tam anlamadım.Biri aydınlatsın.

videoyu yükledikten sonra aslında yapmamız gereken pek birşey yok videonun otomatik olarak indexlenmesi yani internetin veritabanına işlenmesi gerekirdi.ancak son bir kaç gündür yüklediğimiz videolar indexlenmediği için yani veri tabanına işlenmediği için aramalar da çıkmıyor.izleyiciyle buluşmuyor.(veri tabanı diye belirttim ama başka adı vardır muhakkak işin özü yüklenen videonun aramalarda çıkmaması)

index almıyor videolar benimde öyle 2 gündür. ping siteleri ile vs. çıkıyor ama sonra tekrar aramalardan düşüyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri