Acil kan araniyor !!! ( lütfen okuyun arkadaşlar )

• Kullanıcı wildwood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

wildwood

Kayıtlı Üye
SİTEMİZDE ÇOK SEVDİĞİMİZ KARDEŞİMİZ UMUT ( @Yeteneck) İÇİN, FACEBOOK, TWİTTER VE TÜM SOSYAL MEDYADA YAYALIM, TANIDIKLARIMIZA EŞİMİZE DOSTUMUZA SÖYLEYELİM LÜTFEN ...

Umut arkadaşımızın daha önce forumda açmış olduğu
Hepiniz hakkınızı helâl edin konusuna buradan ulaşabilirsiniz :

SADECE AB RH + KAN GRUBUNDAN OLANLAR KAN VEREBİLİYORMUŞ. ANKARA YAKINLARINDAKİ TANIDIKLARIMIZA DA HABER VERİRSEK İYİ OLUR.
DİĞER KAN GRUPLARIYLA UYUM SAĞLANMIYORMUŞ VE TAZE KAN GEREKTİĞİ İÇİN BİREBİR GİDİLİP VERİLMESİ GEREKİYORMUŞ.

Ankara Onkoloji (Abdurrahman Yurtarslan eğitim ve araştırma) hastanesinde yatmakta olan bir lösemi hastasi icin(Umut Taşdemir) tedavisi boyunca sürekli AB rh + kana ve trombosite ihtiyaç vardır.Kan verebilecek kişilerin aileyle irtibata geçmesi rica olunur.İrtibat no

Eren Tatlı : +90 534 488 3670
Lütfen yayalım.Ankara dışında bile olsak paylaşalım

@Yeteneck Umut kardeşim hangi tür kanlar işine yarar onu belirtirsen daha faydalı olabilir...

uzun süreli bir tedavi olacagından konuyu sabitliyorum.
sonunda sağlıklı dönmesi ümidiyle...

10k üzeri face ve twitter hesaplarımda paylaştım.Umarım ufakta olsa faydamız olabilir.

Ankara'daki tüm tanıdıklarımla telefonla irtibata geçtim, konuyu iletip Eren Tatlı : +90 534 488 3670 telefon numarasını tümüne verdim.Ellerinden geleni yapacaklar, destek veren tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.Acil şifalar dilerim Umut, Allah yardımcın olsun kardeşim.Saglığın için duacıyız...

ben de paylaşıyorum 2-3 kişi kesin gider benim tanıdıklardan

Öncelikle geçmiş olsun.Elimden geldiğince sosyal medyada yaymaya çalıştım.Umarım bulunur.

Tanıdık yüksek takipçili hesaptan paylaştım, Allah acil şifa versin dostum.

dostlar teşekkür ediyorum malesef ab+ dışındaki kanları çok mecbur kalmadıkça vermiyorlar tercih etmiyorlar çeşitli reaksiyonlar olabilir diye
ama veremeyen arkadaşlar ellerinden geldiğince paylaşırlarsa kan vermiş kadar olurlar..

5 yıldır aldığım kemoterapiler damarlarımı yaktığı için yarın bir port takılacak ve tedavim başlayacak bu yüzden artık çok nadir bakabilirim artık foruma ama desteğinizi hissedeceğim her daim...Allaha emanet olun

dostlar teşekkür ediyorum malesef ab+ dışındaki kanları çok mecbur kalmadıkça vermiyorlar tercih etmiyorlar çeşitli reaksiyonlar olabilir diye
ama veremeyen arkadaşlar ellerinden geldiğince paylaşırlarsa kan vermiş kadar olurlar..

5 yıldır aldığım kemoterapiler damarlarımı yaktığı için yarın bir port takılacak ve tedavim başlayacak bu yüzden artık çok nadir bakabilirim artık foruma ama desteğinizi hissedeceğim her daim...Allaha emanet olun

Kardesim konuya Ab + kan gerekmektedir (eğer bulunamazsa diger gruplar degerlendiriliyormus ) diye yazıyorum ...

Benim kan grubum 0+ galiba işe yaramıyo bu durumda Twitter facebook üzerinden arkadaşlarıma paylaştırdım kardeşim inşallah kısa zamanda bulunur.

Arkadaşlar ekşi sözlük ve benzeri sitelerde üyeliği olanlar oradan yazarsa daha çabuk bulunabilir o sitelerde daha hızlı yayılıyo böyle durumlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri