Acil Satılık Pinli Adsense

Dante

Kayıtlı Üye
Satılık içinde 108TL kesinleşmiş,83TL kesinleşmemiş tutar olan pinli adsense acil satılıktır.12 kanal baglı ve hiçbirinde sıkıntı yok.Fiyat 400TL'dir.Ciddi olanlar ulaşsın.

---------- Mesaj saat 01:55:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:24:35 civarında gönderildi. ----------

Güncel Beyler

yılbaşı nedeni ile erken yapmış olabilirler

yılbaşı nedeni ile erken yapmış olabilirler

öncelikle konu sahibinden kendi adıma özür diliyorum,konuyu dagıtmak istemezdim ama o konuya açıklık getirmek istedim sadece.kendi adıma cevap vereyim;ödeme çok önce kesinleşti ama ben pin girmedigim için daha önce ödeme almadım.bu ay paralar kesinleştiginde ben pini girmiştim ve 12 aralıkda ödeme aldım.arkadaşda pini geç girmiştir,banka hesabını geç girmiştir ki 12 aralıkda almış parasını o da.

hayırlı satışlar

öncelikle konu sahibinden kendi adıma özür diliyorum,konuyu dagıtmak istemezdim ama o konuya açıklık getirmek istedim sadece.kendi adıma cevap vereyim;ödeme çok önce kesinleşti ama ben pin girmedigim için daha önce ödeme almadım.bu ay paralar kesinleştiginde ben pini girmiştim ve 12 aralıkda ödeme aldım.arkadaşda pini geç girmiştir,banka hesabını geç girmiştir ki 12 aralıkda almış parasını o da.

hayırlı satışlar

Aynen öyle artık parayı almak için ödeme tarihini beklemek gerekmiyor PİN'i girildiği tarihten itibaren ödeme işleme giriyor hocam.Konu sahibini arkadaşa da hayırlı satışlar diliyorum.

hayırlı satışlar

Estf. ne özürü :) Aynen öyle oldu geç girdim ondan ödeme yapıldı.

---------- Mesaj saat 12:56:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:55:35 civarında gönderildi. ----------

Bu arada satış devam ediyo

bu youtube üzerindenmi alınmış bana site için lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri