Merhaba arkadaşlar. Doğru yerdemi konu açtım bilmiyorum ilk kez konu açıyorum. Öncelikle şunu belirteyim şu mubarek gecede benim durumumu Rabbim kimseye yaşatmasın.
Uzatmak istemiyorum şu anda ekmek alabilecek param yok. Son 2 ayda yaşadıklarım beni gerçekten çok yordu. 2 aydır internet faturamı ödeyemiyorum ve artık ödeyemiyecek durumdayım. İnternetin borcundan dolayı kapanmasını bekliyorum. Geçen cuma aklıma ttnet'in cihaz kampanyası geldi. ttnet hattımın üzerine bir tane laptop alayım dedim bunu satar biraz rahatlarım 24 taksitle veriyorlar ttnet faturasına yansıyor. Ancak cihazı alabilmem için ttnet'e olan borcumu ödemek zorundaydım. Çevremde borç alacak kimse kalmadı ama bilgisayarı satıp ödeyeceğimi söyleyince birinden borç alabildim faturamı ödeyip cihazı aldım. Özelliklerini aşağıda belirteceğim bilgisayarı 1920 tl ye aldım. Ben 1400 tl ye satıcam. Henüz ambalajında daha açmadım. Eğer laptop bilgisayar almayı düşünen arkadaşlar varsa bana ulaşabilirlermi?
Bilgisayarın özellikleri
Satılık sıfır ambalajında Laptop Fiyat 1400 TL Marka & Model Casper CN.TTD4200 (Metal Kasa)
İşlemci Intel® Core i5-4200M işlemci
(İşlemci hızı 2.50 Ghz, Intel® Turbo Boost ile 3.10 Ghz'e kadar Intel® Akıllı Bellek)
İşletim Sistemi Windows 8.1
Ekran 15.6 WXGA (1366x768) HD LED
Chipset Intel® HM86 Chipset
Bellek 4 GB DDR3
Sabit Disk 500 GB SATA
Ekran Kartı 3 GB DDR3 NVIDIA® GeForce® 840M (2 GB Ayrılmış Bellek)
Optik Sürücü DVD±RW DUAL
Kablosuz Ağ 802.11 b/g/n
Ethernet 10/100/1000 (Gigabit LAN)
Web Cam 1 MP HD
Portlar 2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, 1xVGA, 1xHDMI, Bluetooth, Kart Okuyucu
Batarya 6 Cell Batarya
Ağırlık 2,50 Kg İLETİŞİM: 5076272116
Uzatmak istemiyorum şu anda ekmek alabilecek param yok. Son 2 ayda yaşadıklarım beni gerçekten çok yordu. 2 aydır internet faturamı ödeyemiyorum ve artık ödeyemiyecek durumdayım. İnternetin borcundan dolayı kapanmasını bekliyorum. Geçen cuma aklıma ttnet'in cihaz kampanyası geldi. ttnet hattımın üzerine bir tane laptop alayım dedim bunu satar biraz rahatlarım 24 taksitle veriyorlar ttnet faturasına yansıyor. Ancak cihazı alabilmem için ttnet'e olan borcumu ödemek zorundaydım. Çevremde borç alacak kimse kalmadı ama bilgisayarı satıp ödeyeceğimi söyleyince birinden borç alabildim faturamı ödeyip cihazı aldım. Özelliklerini aşağıda belirteceğim bilgisayarı 1920 tl ye aldım. Ben 1400 tl ye satıcam. Henüz ambalajında daha açmadım. Eğer laptop bilgisayar almayı düşünen arkadaşlar varsa bana ulaşabilirlermi?
Bilgisayarın özellikleri
Satılık sıfır ambalajında Laptop Fiyat 1400 TL Marka & Model Casper CN.TTD4200 (Metal Kasa)
İşlemci Intel® Core i5-4200M işlemci
(İşlemci hızı 2.50 Ghz, Intel® Turbo Boost ile 3.10 Ghz'e kadar Intel® Akıllı Bellek)
İşletim Sistemi Windows 8.1
Ekran 15.6 WXGA (1366x768) HD LED
Chipset Intel® HM86 Chipset
Bellek 4 GB DDR3
Sabit Disk 500 GB SATA
Ekran Kartı 3 GB DDR3 NVIDIA® GeForce® 840M (2 GB Ayrılmış Bellek)
Optik Sürücü DVD±RW DUAL
Kablosuz Ağ 802.11 b/g/n
Ethernet 10/100/1000 (Gigabit LAN)
Web Cam 1 MP HD
Portlar 2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, 1xVGA, 1xHDMI, Bluetooth, Kart Okuyucu
Batarya 6 Cell Batarya
Ağırlık 2,50 Kg İLETİŞİM: 5076272116