Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Türkçe ile alıp veremediğin ne ? PlsssssSevgili ytpara sakinleri acil videoyap'a ihtiyacım var bütcem 30-40tl arası acil feedback PLSS
ay hev e dırim van dey oll çildrın in dı wörld jast sey ay dont "kınov"
Keşke cezayı verenler de, ceza alanlar kadar güzel Türkçemize sahip çıksalar, hangi "-da,-de" ekinin bulunma hali olduğu için kelimeye ekleneceğini, hangi "da,de" ekinin de iyelik eki olduğu için kelime ile bitişik yazılamayacağının bilincinde olsalar.
Türkçe öğretmenlerinin de bu konuda çaresiz olduklarını hissediyorum adeta.
Hayır süpriz yumurtadan çıkmadım .Olur türkçe hocama söylerim.Saygılar...[MENTION=15483]Raggaem[/MENTION] Kinder Sürpriz Yumurtadan mı çıktın 05:30 da 1-2 gün dinlenmelisin.
Türkçe öğretmenine ytpara ailesi olarak üzüldüğümüzü ve nerede yanlış yaptığını sorgulamasını söylersende ayrıca seviniriz.
Hayır süpriz yumurtadan çıkmadım .Olur türkçe hocama söylerim.Saygılar...
nokta cümlenin sonuna konur başına değilHayır süpriz yumurtadan çıkmadım .Olur türkçe hocama söylerim.Saygılar...
[MENTION=15483]Raggaem[/MENTION] Kinder Sürpriz Yumurtadan mı çıktın 05:30 da 1-2 gün dinlenmelisin.
Türkçe öğretmenine ytpara ailesi olarak üzüldüğümüzü ve nerede yanlış yaptığını sorgulamasını söylersende ayrıca seviniriz.
nokta cümlenin sonuna konur başına değil![]()
3 günlük dünya yapmayın etmeyin, hayat üzülmek için çok kısa
Sen böyle yazınca kendimi kötü hissettimüzdüklerim bir de beni üzenler geldi aklıma yapmamak lazım ama yapıyoruz işte
3 günlük dünya yapmayın etmeyin, hayat üzülmek için çok kısa
ne alakafeedback PLSS
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.