Acil yemeksepeti kodu alınır

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, acil yemeksepeti kodu arıyorum. Tanesini 1.5 TL'den alabilirim. Bir kaç satan arkadaşa ulaştım ama geri dönüş alamadım henüz.

Satan varsa pm atabilir mi?

beyler bu kodlardan hangileri lazım? Ben hiç anlamıyorum bu kod mevzularından var mıdır bi yönlendirecek arkadaş. 6 TL ye burger king menü falan diolar , bizim yiğenlere göndereyim

beyler bu kodlardan hangileri lazım? Ben hiç anlamıyorum bu kod mevzularından var mıdır bi yönlendirecek arkadaş. 6 TL ye burger king menü falan diolar , bizim yiğenlere göndereyim

Valla hocam o menüleri ben de tam bilmiyorum da bu kod genelde CC ile başlıyor 9-10 haneli bir kod. 20 TL ve üstü siparişe 10 TL indirim sağlıyor. Yani 20 TL'lik yemeği 10 TL'ye yiyebiliyorsun.

Hocam Türk Telekom hatlı Selfy üyeleri kişiler BURGERKING yazıp 5062'ye ücretsiz SMS gönderiyorlar şifre geliyor. Yemek sepeti Burgerking'de selfy menü adlı bir menü var Normal fiyatı 32 TL. Bu selfy şifresini giriyoruz 16 TL'ye düşüyor. Bir de 10 TL satılan indirim kodları var hemen arkasından 10 tl indirim kodunu giriyoruz 6 TL'ye düşüyor.Online ödemelerde geçerli

Hocam Türk Telekom hatlı Selfy üyeleri kişiler BURGERKING yazıp 5062'ye ücretsiz SMS gönderiyorlar şifre geliyor. Yemek sepeti Burgerking'de selfy menü adlı bir menü var Normal fiyatı 32 TL. Bu selfy şifreni giriyoruz 16 TL'ye düşüyor. Bir de 10 TL satılan indirim kodları var hemen arkasından 10 tl indirim kodunu giriyoruz 6 TL'ye düşüyor.Online ödemelerde geçerli

vodafone kampanyasından 20 tl ye tamamlasın diye bastım ekstraları demekki asıl fiyatdan görüyor kodu ?

yemeksepeti kod ile takas olur:) selfy kodu verebilirim

vodafone kampanyasından 20 tl ye tamamlasın diye bastım ekstraları demekki asıl fiyatdan görüyor kodu ?

20/10 indirim kodunu diyorsan evet hocam.Tam anlamadım dediğini ama :D ben vodafone kampayasındaki ürünlerden sipariş ettiğimde 20 tl ye tamamlamak için ekstra tatlı vb. şeyler ekliyorum dediğin gibi.Çünkü 10 TL indirim kodu 20 tl ve üstü için genel olarak.

normalde selfy kod ile bır baska promosyon kullanılmaz yazıyor ama açık var demek:D ama geçenlerde bir resim paylaşıldı 30 küsür yemeğe 0 tl ödedi promosyonlar ile onu çözemedik:D

[MENTION=65613]baran4721[/MENTION] satıyor alabilirsiniz

Dün taner arkadaşımla takas ettin selfy kod ile yemeksepeyi kdunu bugün burger kingden alışveriş yaptım kod ile 16 tl düştü 10 tl yemeksepeti kullandım 6 kaldı vodafone kod kullanıyım dedim geçen kullanmışım kabul etmedi olsun 6 tl ile akşam yemeği

[MENTION=11784]Hamanji[/MENTION] vodafone kodu nasıl alınıyo

---------- Spam Engelliyici 20:49 ---------- Önceki Mesaj 20:47 ----------

avantaj cepteden mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri