Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
72k Aboneli yarı özgün kanalım kapandı bundan öncede 400 aboneli kapanmıştı 1 ay sonra açtılar.Youtube'a telefonla ulaşabileceğim bir numara var mı ?
72k Aboneli yarı özgün kanalım kapandı bundan öncede 400 aboneli kapanmıştı 1 ay sonra açtılar.Youtube'a telefonla ulaşabileceğim bir numara var mı ?
https://support.google.com/youtube/answer/3545535 bu linke gir ve kapanan hesabın e-mail adresiyle oturum aç.
Sağ üst köşede sırasıyla: "Destek Ekibine Ulaşın > İçerik oluşturucusu destek ekibine ulaşın > politika ve topluluk kuralları > e-posta" tıkla ve açılan formu kendine göre doldur ve gönder. Ortalama 1-2 güne cevap gelir.
Ekleme: sayfanın altından dili ingilizce yapıp formu ingilizce doldurursan hem hızlı cevap gelir hemde kanalın açılma ihtimali daha da yükselir.Eğer bariz şekilde politika ve topluluk kuralları aykırı birşey yapmadıysan kanalın açılacaktır. Tecrübeyle sabit.
https://support.google.com/youtube/answer/3545535 bu linke gir ve kapanan hesabın e-mail adresiyle oturum aç.
Sağ üst köşede sırasıyla: "Destek Ekibine Ulaşın > İçerik oluşturucusu destek ekibine ulaşın > politika ve topluluk kuralları > e-posta" tıkla ve açılan formu kendine göre doldur ve gönder. Ortalama 1-2 güne cevap gelir.
Ekleme: sayfanın altından dili ingilizce yapıp formu ingilizce doldurursan hem hızlı cevap gelir hemde kanalın açılma ihtimali daha da yükselir.Eğer bariz şekilde politika ve topluluk kuralları aykırı birşey yapmadıysan kanalın açılacaktır. Tecrübeyle sabit.
deneyin bakalım
Türkiye 00800-4488-25333 - Yalnızca sabit hatlardan aranabilir, ücretsizdir
444 56 71 - Cep telefonundan aranabilir, sağlayıcıya bağlı olarak standart ücretler uygulanabilir 10:00 - 18:00 EEST Pazartesi - Cuma arası
içerik oluşturucusu destek ekibine ulaşın deyince Diğer kullanıcılarla bağlantı kurup onlardan yeni şeyler öğrenmek için Yardım kanalımızı ziyaret edin. diyor yönlendirme yapmıyor
hocam benim kanalım kapandı dün sizin verdiğiniz linkten itirazda bulundum fakat bugün e posta yollama kısmı açılmıyor neden olabilir?
Oturum açıpta denediğinden eminmisin? Eğer oturum açıpta denediğiniz halde çıkmıyorsa kanalınızın e-mail desteği omadığı için çıkmıyordur. Birde altta verdiğim linkten deneyin...
https://support.google.com/youtube/...tner_email_3&cfnti=escalationflow.email&cft=3
Kapanan kanalın emaili oturum açıpta denediğinden eminmisin?
evet hocam kapanan kanalın maili ile giriyorum ilk denememde yolladım bu kısımdan daha yollanmıyor. üstteki link ilede denedim olmadı. başka yolu yokmudur açılmazmı kanal?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.