Açılan Her Kanal Kapanıyor. Çözüm Nedir ?

Ümit Korkmaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba.

Bir çok arkadaşın şu anda böyle birsıkıntısı var. Açtığı kanalların hepsi kapanıyor.
Bazen video yklemeye başlayınca , bazen adsenseye bağlayınca hatta bazen boş hiç bir şey yapılmamış kanal bile kapanıyor.

Böyle bir durumdan kurtulmak için neler yapmak lazım.

Bu konu bir çok arkadaşı ilgilendiren bu konuda desteklerinizi bekliyoruz.

benim merak ettiğim sadece videoyap kanallarımı kapanıyor farklı sistemlerde kapanıyor mu ki kapanıyorsa api sistemi tarihe karışacak.

aynı dertten bende de var videoyap a bağlı ytkazana bağlı ve hiç kullanılmamış boş kanalların hepsi bir saat önce banlandı sıkıntı mac adresi olabilir mi diye düşünüyorum

benim merak ettiğim sadece videoyap kanallarımı kapanıyor farklı sistemlerde kapanıyor mu ki kapanıyorsa api sistemi tarihe karışacak.

Videoyap tan dolayı kapanmaya yakalanmış olabiliriz.

Benim derdim videoyap a bağlanmasakta artık kanalların hepsi kapanıyor.

Gerçi ben yeni pc yeni internet ve yeni adsense ile şimdilik sorunu aştım ama bir şekilde artık hiç kanal açamayan arkadaşlar var.

aynı dertten bende de var videoyap a bağlı ytkazana bağlı ve hiç kullanılmamış boş kanalların hepsi bir saat önce banlandı sıkıntı mac adresi olabilir mi diye düşünüyorum

Sorunun ne olduğunun artık bence bir önemi yok. Tekrar sıkıntısız temiz başlamak lazım.

Önemli olan temiz bir şekilde nasıl başlanır.

açıklamayı akşam yapacaktım ama size yardımcı olmaksa mesele yardımcı olayım arkadaşlar(çözümden %100 emin değilim arkadaşlar ama 2 gündür kapanma yaşamıyorum boş üyeliklerde)
Bir coğunuz benim kanal satışı yaptığımı ve bu işten para kazandığımı biliyor
ben işi prof olarak yapmak için çabalıyorum
1 haftadır gece mi ve gündüzümü vererek bu konu hakkında bir cok araştırma yaptım
Öncellikle basit bir açıklama yapıyorum biraz fikir edinmeniz amacıyla akşam inş konuyu açıp detaylı bilgi sahibi yapacağım sizi
Üyeliklerin kapanma sebebi olarak tek bir etken yok şöyle düşünün açtığın pcden ip den hatta koyduğunuz resim bile kapanmaya sebebiyet verebiliyor
şimdi bu sorunu çözmek için öncelikle modemizi resetleyin temiz bir ip sahibi olun
farklı yollarla kendinize bir işletim sistemi edinin(burayı akşam daha detaylı açıklayacağım)
üyelik açarken kadın isimleri ve kadın resimleri koymayın
farklı şeyler üretin isimler için resim koymayın bile hesabı bir iki gün bekletin sonra yükleme yapın ben zannetmiyorum az video yükle hesabın ayakda kalsın 300 video attığım hesaplarım var dün akşam şuan hala sağlam duruyorlar duracaklarmı meçhul ama durmamaları için sebep yok

Sorunun ne olduğunun artık bence bir önemi yok. Tekrar sıkıntısız temiz başlamak lazım.

Önemli olan temiz bir şekilde nasıl başlanır.
sorunu bilmeden başlayamıyoruz ki, zaten 4gün önce bütün kanallar kapanmıştı videoyaptan ötürü şimdi tam toparlamaya baslamısken tekrar hepsi kapandı

çok ilginç, dun akşam sadece bi kanal bağladım,videoyap baglı olmayan 3 kanal daha kapanmış (: gülüm mü aglayayım mı bilemedim şunu anladım neye el atsam o elimde kalıyo :D bilmiyorum nasıl çözüğm bulcaz

Ay sonu geliyor haziranı parasız geçiricez böyle giderse :D

3 gündür toplu kapanma yok zaten 3 gün içinde kanal açıpta kanallarım kapanmıyor sonucuna varmayın. 15 gün sonra kanallarınızın disabled olmayacağının garantisi yok. buyüzden millet kanal açmak istemiyor şuan. çözüm bulunmasını bekliyor herkes ama bence çözümü yok. yt spamı azalttı.

3 gündür toplu kapanma yok zaten 3 gün içinde kanal açıpta kanallarım kapanmıyor sonucuna varmayın. 15 gün sonra kanallarınızın disabled olmayacağının garantisi yok. buyüzden millet kanal açmak istemiyor şuan. çözüm bulunmasını bekliyor herkes ama bence çözümü yok. yt spamı azalttı.

Sorma çekicek kanal arıyordum kanal kalmamış ortada :D

valla arkadaslar ben kanalları arkadasın evindeki neti kullanarak açıyorum ve her 3 kanalda modeme rest atıyorum ama videoları yüklerken kullandığım kendi internetime reset atma sansım yok ve ne zaman yükleme yapsam 2 gün içinde boş kanallar da dahil hepsi kapanıyor sorun bundan kaynaklı olabilir mi?

valla arkadaslar ben kanalları arkadasın evindeki neti kullanarak açıyorum ve her 3 kanalda modeme rest atıyorum ama videoları yüklerken kullandığım kendi internetime reset atma sansım yok ve ne zaman yükleme yapsam 2 gün içinde boş kanallar da dahil hepsi kapanıyor sorun bundan kaynaklı olabilir mi?

alakası yok ben çalıştığım şirkette açıyorum, çalıştığım yerde bilgi işlemim modemi de resetliyorum, swici de resetliyorum, firewall da resetliyorum,mace değiştiriyorum kanal açıyorum eve gidiyorum bi bakıyım kanalıma diyorum hopaa güm :) ağlanacak halimize gülüyoruz hayırlısı..

alakası yok ben çalıştığım şirkette açıyorum, çalıştığım yerde bilgi işlemim modemi de resetliyorum, swici de resetliyorum, firewall da resetliyorum,mace değiştiriyorum kanal açıyorum eve gidiyorum bi bakıyım kanalıma diyorum hopaa güm :) ağlanacak halimize gülüyoruz hayırlısı..
hey allahım ya :( peki senin evindeki internet ile benim video yüklediğim internetin mimlenme olasılığı nedir?

Arkadaşlar boş kanallarınız da mı kapanıyor? Bunu yaşayan kaç kişi var? Boş kanalların kapanmaması gerekir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri