Açtığım bütün kanallarımın para kazanması devre dışı oluyor bıktım

VeniVidiVici

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar, böyle başlıklardan bıkmışsınızdır farkındayım, özür dileyek konuya geçiyorum.

Beyaz show videoları yüklediğim bir kanalım vardı güncel videoalr yüklüyordum para kazanması devre dışı oldu. ardından diğer youtube kanallarımında para kazanması devre dışı olmaya başladı neyse dedim hepsini bir kenara bırakıp yeni youtube kanalları açtım bu olayların ardından 3 tane daha youtube hesabı açtım uğraştım videolar yükledim 1 hafta sonra yine bunlarda kapandı. en son açtıgım kanalımda bugun kapanmış zaten 3 4 aydır ara vermiştim youtubeye bunlar oluncada uzaklaşmaya karar veriyordum ki son kez denemek istedim. yardımlarınızı bekliyorum gelen mail aşşağıda. bu arada kapanan beyaz show hesabının bağlı olduğu adsenseye ekliyordum beyaz showu kaldırdıgım halde kapanıyor neden böyle nasıl düzeltebilirim? umarım anlatabilmişimdir yardımlarınızı bekliyorum bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?

mailde hangi kanaldan bahsediyorsa o kanalı silmelisiniz silmezseniz adsenseye bağlayacağınız her kanal kapanır isterseniz hiç video yüklemeyin.

İyi akşamlar, böyle başlıklardan bıkmışsınızdır farkındayım, özür dileyek konuya geçiyorum.

Beyaz show videoları yüklediğim bir kanalım vardı güncel videoalr yüklüyordum para kazanması devre dışı oldu. ardından diğer youtube kanallarımında para kazanması devre dışı olmaya başladı neyse dedim hepsini bir kenara bırakıp yeni youtube kanalları açtım bu olayların ardından 3 tane daha youtube hesabı açtım uğraştım videolar yükledim 1 hafta sonra yine bunlarda kapandı. en son açtıgım kanalımda bugun kapanmış zaten 3 4 aydır ara vermiştim youtubeye bunlar oluncada uzaklaşmaya karar veriyordum ki son kez denemek istedim. yardımlarınızı bekliyorum gelen mail aşşağıda. bu arada kapanan beyaz show hesabının bağlı olduğu adsenseye ekliyordum beyaz showu kaldırdıgım halde kapanıyor neden böyle nasıl düzeltebilirim? umarım anlatabilmişimdir yardımlarınızı bekliyorum bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?

evde kullandığın ipden acıyorsan ki öyle, ip numaran sakıncalılar listesine girmiş bence :confused: vds kullanmanı öneririm.

Evet evde kullanıyorum vds olayından falan anlamıyorum para kazanması kapatılan hiçbir kanalı silmedim silmem mi gerekiyordu? bu arada gelen maili paylaşmamışım şimdi ekliyorum bir bakarsanız

Büyük bi ihtimalle Adsense Hesabın kara listeye alınmış , O Adsenseye bağlanan kanalların para kazanması devredışı oluyordur ... diye düşünüyorum .

Tabiki bundan emin olmak için farklı bi ip'den dene . Öyle bağla adsenseni kendi pc'inde hiç bi işlem yapmadan bide öyle dene , Bu sefer devredışı olmazsa İP'de sıkıntı vardır . Ama yine buna ragmen devredışı kalıyorsa adsensede sıkıntı vardır . Onun içinde tek çözüm yeni bir adsense ile devam etmek .

вαттυѕαу;193008' Alıntı:
Büyük bi ihtimalle Adsense Hesabın kara listeye alınmış , O Adsenseye bağlanan kanalların para kazanması devredışı oluyordur ... diye düşünüyorum .

Tabiki bundan emin olmak için farklı bi ip'den dene . Öyle bağla adsenseni kendi pc'inde hiç bi işlem yapmadan bide öyle dene , Bu sefer devredışı olmazsa İP'de sıkıntı vardır . Ama yine buna ragmen devredışı kalıyorsa adsensede sıkıntı vardır . Onun içinde tek çözüm yeni bir adsense ile devam etmek .

teşekkür ederim, internet cafeye gidip deneyeyim o zaman bu dediğinizi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri