Açtığım konu kilitlendi hesabını kim verecek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nickini değiştir bence sana lazım olan para değil akıl :D

Daha düne kadar yasaklı olduğum için bugün yazdım. Her fırsatta 10 gün yada benzeri cezalarla karşılaşıyorum. Adaleti nerde arayacağız ?
http://www.ytpara.com/sikayetim-var/23381-ytkoray-beni-her-firsatta-banliyor.html#post273523

Kimse hesap vermez size.Vermek zorunda da degil. Sizin amacinizi ben bir anlasam . Gerekeni yapacagim ama yok . Ben sizi anlamiyorum. Amacinizi cozemedim. Bu forumun amaci icinde tek bir gayenizi goremiyorum. Son mesajlarinizin %95i ortaligi karistirmak huzur bozmak icin yazilmis yazilar.

Siz ne istiyorsunuz , amaciniz ne once onu belirtin .

Süresiz uzaklaştırma yok mu [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

Arkadas sen ne istiyorsun ytkoraydan yahu :D Bi taktin ytkorayda ytkoray. Daha konu kitli dahi degil ki sen niye tekrar konu actin? Diger konuna yazaydin ya.

Kimse hesap vermez size.Vermek zorunda da degil. Sizin amacinizi ben bir anlasam . Gerekeni yapacagim ama yok . Ben sizi anlamiyorum. Amacinizi cozemedim. Bu forumun amaci icinde tek bir gayenizi goremiyorum. Son mesajlarinizin %95i ortaligi karistirmak huzur bozmak icin yazilmis yazilar.

Siz ne istiyorsunuz , amaciniz ne once onu belirtin .

Sen yetkili bir arkadaşsın tipimle dalga geçiyorlar. Kilitli konuda aynı şekilde sebepsiz yere banlıyorlar 10 ar 10 ar.
Yahu söylermisiniz bana hırsızın hiçmi suçu yok. Artık el atın konuya

Sen yetkili bir arkadaşsın tipimle dalga geçiyorlar. Kilitli konuda aynı şekilde sebepsiz yere banlıyorlar 10 ar 10 ar.

asdhasdh öldüm la hacı abi sen ne içiyosun cidden

yav arkadaş sen bu fotografta ki adamısın eğer öyleysen kanıtla at fotolarını yoksa hakketen çocuksun

Sen yetkili bir arkadaşsın tipinde dalga geçiyorlar. Kilitli konuda aynı şekilde sebepsiz yere banlıyorlar 10 ar 10 ar.

Dis gorunusunuz profil fotosundaki resminiz ve dalga gecildi ise bildirin gerekeni yapacagim.

Aldiginiz cezalara bakiyorum haksiz durum yok. Hatta bu kadar olumsuz davranisa gore az bile ceza vermisler bence. Ben modlari , yetkilileri korumuyorum bunu da belirteyim. Kotu niyetli bir mod arkadasi gorsek mudahale ederiz direk.

Son ceza aldiginiz mesajlarda bence hitap tarzi ve art niyetiniz ile alakali. Bir insan ayni tur mesajlari yaziyor, hala yetkili arkadaslar uzaklastirma suresini kisa tutuyor ise bu onlarin iyi niyeti bence. Mudahale etmiyoruz ama inanin ben sizin mesajlarinizi okuyunca sinirleniyorum. Cunku iyi niyetli tek bir mesajiniz yok. Mod arkadaslar mudahale ettigi icinde ben karismak istemiyorum. Ama inanin bana artik kabak tadi vermeye basladi.

Bu forumda kalmak istiyor iseniz, hitap tarzlariniz, yazim sekilleriniz , niyetinizi bence duzeltmeye calisin.

Bence fenomen olmaya çalışıyor. Son bir uyarı ve devamında süresiz uzaklaştırma verilmeli.

çoluk çocukla uğraşmayın ne gereksiz konular varsa mesaj rekoru kırıyor. daha fazla mesaj atıpta konuyu üstlere çekmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri