Acun, Adriana Lima'yla aşk mı yaşıyor?

• Kullanıcı TranceRave
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları

TranceRave

Kayıtlı Üye
Acun Ilıcalı'nın Brezilyalı Top Model Adriana Lima ile aşk yaşadığı ve bu aşk için 11 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı'dan boşanmaya hazırlandığı iddia ediliyor.
fft81_mf2750204.Jpeg

Millet Gazetesi'nden Başak Çokan'ın haberine göre; adı farklı isimlerle anılan Acun Ilıcalı Brezilyalı Top Model Adriana Lima ile aşk yaşıyor. Lima’ya olan hayranlığını hiç saklamayan ve onu sık sık Türkiye ’de ağırlayan Ilıcalı, bu yakın ilişkiyi aşka dönüştüğü iddia ediliyor. Hatta bu aşk için şu an nikahlı olduğu eşi Zeynep Ilıcalı'dan da ayrılmaya karar vermiş.

BOŞANMA PROTOKOLÜ

Ilıcalı’nın eşiyle şimdilerde gizli bir boşanma protokolü yapmaya çalıştığı, tazminat olarak 50 milyon lira vereceği de konuşuluyor. Adriana Lima da geçtiğimiz aylarda NBA’in yıldız basketbolcularından olan eşi Marco Jaric’den ayrılmıştı. 11 yıldır eşi Zeynep Hanım’la evli olan Ilıcalı, dört yıl önce de Şeyma Subaşı ile ilişkisi nedeniyle boşanmanın eşiğine geldi. Boşanma gerçekleşmedi, ama Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’dan bir bebek dünyaya getirdi.

Kaynak.

Umudumuzsun acun demek istiyorum ama bir yandan da 11 yıllık eşine yazık
her ne kadar yapılanı yanlış bulsamda Adriana Lima abi :D

eşinin yerinde olsam donuna kadar alırdım.evlendikten sonra ne mallar edindi adam.
adam kısmı lafın gelişi...kariyer çıkışını,programlarını takdir etsemde sevmem

"her ne kadar yapılanı yanlış bulsamda Adriana Lima abi"

Kardeşim duygularıma tercüman olmuşun kadının zarifliğine bakar mısın :D

Forumda acun icin sikayet konusu acmayi planliyorum olmaz boyle sey :D

Tip yok hiç bir şey yok Adriana Lima geliyor bununla sevgili oluyor saçmalığa bak anasını satayım.Para var sadece işte rezil herifin teki zaten.Karısı sağlam tazminat,nafaka alır.

sosyal medyada gördüm para için acunla ilişki yaşıyor diyen var kafasız adriana limayı dilenci acunu milyarder sanıyor ben pek inanmıyorum bu olaya gerçi eski kocası inanılmaz çirkindi acun ondan daha sempatik ve olgun duruyor

---------- Spam Engelliyici 14:59 ---------- Önceki Mesaj 14:58 ----------

Tip yok hiç bir şey yok Adriana Lima geliyor bununla sevgili oluyor saçmalığa bak anasını satayım.Para var sadece işte rezil herifin teki zaten.Karısı sağlam tazminat,nafaka alır.
http://im.htspor.com/2013/12/20/905123_620x310.jpg?1387550579
sence şu adamdan dahamı çirkin acun

Adriana Lima bu adama bakmaz. Kesin bilgidir, yayalim :)

adana limanı olmasın o yanlışlık falan vardır

adriana lima bu adama bakmaz diyenler adriana limanın eski şaşı sevgilisini gördümü acaba :D

adriana lima bu adama bakmaz diyenler adriana limanın eski şaşı sevgilisini gördümü acaba :D

onu gördüğümde kendime şans verdim ama bi yandan da isyan ettim

liveimagesgzelimadriana.jpg

Resmi görünce ben :

Allah'ım bi bana bak bi şuna bak, bide bana verdiğine bak bi ona verdiğine bak. Ama yine de sen bilirsin :(

:D :D

Adriana Limanın bundan oncaki eşine bakın bakmaz diyenler. Bide acunn zaten eşinden boşanmamışmıydı? başka biriyle evlenmişti hatta %50 nafaka ödemişti diye hatırlıyorum eski olmasın haber?

Ayrıca acunn u beğenmeyenlere hayret ediyorum adam acun firardadan beri harika projeler yapıyor akıllı yatırımlar yaptı buralara geldi.

Adriana Limanın bundan oncaki eşine bakın bakmaz diyenler. Bide acunn zaten eşinden boşanmamışmıydı? başka biriyle evlenmişti hatta %50 nafaka ödemişti diye hatırlıyorum eski olmasın haber?

Ayrıca acunn u beğenmeyenlere hayret ediyorum adam acun firardadan beri harika projeler yapıyor akıllı yatırımlar yaptı buralara geldi.

Adamın yaptığı orjinal ne var ki hocam ? Başka ülkeden al formatı daya burda :D

Acunun zaten sarışın birtane sevgili olması gerekiyor güzel birşey. Adriana Lima haberi tam bir yalan bana göre. Sıkı arkadaşlar onu biliyorum ama sanmıyorum (Surivor zamanlarında içimden geçmişti acun bununla sevgili olabilir felan diye ama :D)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri