Acun reizden önemli cümleler

Alex

Kayıtlı Üye
* İnsanın işi bazen çok rast gider benim de açıkçası öyle oldu.
* Tv benim için yaratılmış bir kutu adeta girdiğim günden beri kendimi kutuya bir attım bir daha da çıkamadım.
* İşi çok sevdiğim ve çok çalıştığım için başarılı olduğumu düşünüyorum.
* İnsan bazen çok şey bildiğinde başarılı olucam sanar ama bilgi bir motor gibidir tekerin dönmesi için arada başka araçlar olmalıdır.
* İnsanın biraz geniş bakması lazım olaylara.
* Bilgili olmak hayatta başarıyı getirmez, tecrübe gerekir ve insan doğruyu hatalarından kaynaklanan problemleri çözerek bulursa başarılı olur.
* İlk başladığım zamanda bildiğiniz 0 dım, hayalim falan yoktu sıradan bir muhabirdim araba hayalim vardı sadece o arabaya da 5 sene çalışsam param yetmezdi.
* Acun medya kendi kendine kuruldu öyle medya kurayım atılım yapayım diye bir hedefim yoktu herşey kendi kendine büyüdü.
* Ben size açık söyliyim mi? Ben hayatta hiçbir şeyi planlamadım. Hiç bir yere de planlayarak gelmedim ben sadece sevdiğim işi yaptım sonra olaylar kendi kendine yolunu buldu.
* Hayatımın dönüm noktası kot dükkanımın iflas etmesiydi. İyi anlamda dönüm noktası oldu bu çünkü kot dükkanı sevdiğimi iş değildi.
* 2002 dünya kupasına gitmek istedim basın kartım olmadığı için beni göndermediler o an sinirlendim kendi programımı yaparım o zaman deyip acun firardaya başladım.
* Hayatta hiçbir zaman köşeyi döneyim mantığında olmamak lazım çünkü köşeyi dönmeye çok konsantre olursanız emin olun köşeyi dönemezsiniz. Toplumda herkes köşeyi dönmek ister bu köşeyi dönme konsantrasyonuyla olmaz doğru işi bulup mutlu olacağı işle uğraşırsa insan zaten bir anda üst üste köşeler geliyor.
* Sevdiğiniz işin peşinden koşun sevmediğiniz işte bir yere varamazsınız. Bir işi sevmiyorsanız zorlamayın abi. Daha az parayla daha çok mutlu olursunuz sevmediğiniz işi yapmayın. Gönlünüzün peşinde koşun.
* Para için birşey yapmayın bırakın para sizi bulsun.
* Her zaman uzun vadeli bakın işinize. 4-5 sene sonrayı düşünün.

nefret ediyorum şu heriften.dini imanı para.tv8 i aldıktan sonra bazı çalışanların işine son vermiş.

nefret ediyorum şu heriften.dini imanı para.tv8 i aldıktan sonra bazı çalışanların işine son vermiş.

Bence öyle bir adam değil şirketin sahibi olursam tabiki de istediğim kişiyle çalışırım ayrıca hepsini acun medyaya davet edip mülakat yapmış önce

Ayrıca Telegol safsatasını da yayından kaldırması yerinde bir davranış

Acun reyiz haklı da bunu senin anlaman yetmiyo çevrendeki insanların da anlayıp sana destek olması gerekiyor sen ne dersin aksini söyleyen insanlarla dolu bir ortamda pek de kolay olmuyor ne yazık ki

Acun reyiz haklı da bunu senin anlaman yetmiyo çevrendeki insanların da anlayıp sana destek olması gerekiyor sen ne dersin aksini söyleyen insanlarla dolu bir ortamda pek de kolay olmuyor ne yazık ki

İnsan ilişkilerinin iyi olduğunu ve insanların güvenini kazandığını söylüyor

Niye nefret ediyorsun ki dostum? Çok kazandığı için mi yoksa tüm Türkiye'nin izlediği başarılı programlara imza attığı için mi?

Adam her türlü işini yapıyor. Hakederek te kazanıyor abi. Bir çok insana ekmek kapısı açtı açmayada devam ediyor. Bir sürü insan bu adam sayesinde meşhur oldu. Kıskanmak yerine onunda dediği gibi para önemli değil, önemli olan sevdiğin işi yapıp hayatta mutlu olmayı denemek lazım. Adam hem sevdiği işi yapıyor hem de kazanıyor. Kutlamak lazım..

Bu arada çok doğru sözler söylemiş.

Sanki kendi mi biryerlere geldide öğüt veriyor.. Neyse izlemeye devam edin...

:) Allahını seversen bu adam bir yerde değil mi şuan? Bu adamdan çok kazanan var mı? Bırakın kardeşim kıskanmayı. Adam başarılı ve zengin. Medya elinde. Belki bir çok insanada yardımcı oluyor ve bunu hiç medyaya yansıtmıyor.

Ölü tv8'i ancak canlandırırsa acun canlandırır. Bence acun işini biliyor. Belki türkiye deki televisyonculuk anlayışını (büyük alt yazılar, sürekli bağıran çirkin adam sesi ) biraz olsun değiştirmiş olur.

Alışılmışın dışında yeni bir kanal ortaya çıkacak ve hepiniz izleyeceksiniz. Acunu ben severim.

Çekememezlik seziyorum :) Tv 8'i aldı diye başarısız elemanları ölene kadar çalıştıracak diye bir şey yok.
Sen ne yapmaya çalışıyorsan adamda aynısını yapmaya çalışıyor burda boşa durmuyosun herhalde para kazanmak için bu forumdasın oda para kazanmak için kendi işiyle uğraşıyor.At gözlüklerini çıkarın...

Kimse durduk yere destek olmadan acunun geldiği yere gelemez bu bir gerçek o desteğide nerden aldığını bastıra bastıra gösterdi zaten

İki cümle sanki çelişiyor biraz :D

Ben size açık söyliyim mi? Ben hayatta hiçbir şeyi planlamadım. Hiç bir yere de planlayarak gelmedim ben sadece sevdiğim işi yaptım sonra olaylar kendi kendine yolunu buldu.

Her zaman uzun vadeli bakın işinize. 4-5 sene sonrayı düşünün. demiş

Acun Ilıcalı başarılıdır ve bizimle aynı mantık beyler Youtube işiyle örtüştürün işte.

Adam avrupadan formatları satın alıp Türkiyeye uyguladı ve başarılı oldu bence önemli bir atılımdı bu.

Ben size açık söyliyim mi? Ben hayatta hiçbir şeyi planlamadım. Hiç bir yere de planlayarak gelmedim ben sadece sevdiğim işi yaptım sonra olaylar kendi kendine yolunu buldu.

Düşünmek ayrı şey planlamak ayrı şey ;)

Adam güzel şeyler yapıyor. İnsanları zaman geçirmesini sağlıyor. Yaptığı programlarda yüzlerce insan kazanıyor. Bir dizi çekiminde 40 kişi çalışıyorsa Acun'un yaptığı programlarda kaç kişi çalışıyordur.

Bu durumlarda şahsa bakmamak lazım yaptığı işlere bakmak lazım.

Olaylara geniş bakın diyor yani bence çelişki değil.Yani olaylar nereye gidecek sezin diyor.

İyi tespit. :) Valla ne olursa olsun ben bu adamı severim. Başarılı adam. Belki çok iyi bir konuşmacı değil ama şanslı ve çalışkan adam..

Sanki kendi mi biryerlere geldi de öğüt veriyor.. Neyse izlemeye devam edin...

:) Allahını seversen bu adam bir yerde değil mi şuan? Bu adamdan çok kazanan var mı? Bırakın kardeşim kıskanmayı. Adam başarılı ve zengin. Medya elinde. Belki bir çok insanada yardımcı oluyor ve bunu hiç medyaya yansıtmıyor.

Kalın mı yazalım illa anlaşılsın diye ? Kusura bakma belli gerçekleri bilmiyorsan senin eksiğin.Kendini geliştirebilirsin ama önce televizyondan uzaklaşman lazım. ;) Ha bu arada yalnış anlama ama Acun eskiden apartman komşumdu, emin ol senden daha iyi tanırım..

Kalın mı yazalım illa anlaşılsın diye ? Kusura bakma belli gerçekleri bilmiyorsan senin eksiğin.Kendini geliştirebilirsin ama önce televizyondan uzaklaşman lazım. ;) Ha bu arada yalnış anlama ama Acun eskiden apartman komşumdu, emin ol senden daha iyi tanırım..

Tartışmaya gerek yok kardeş. Ben milattan önceki komşusuna değil gördüğüme inanırım. Yanlış anlaşılmasın. :)

Tartışmaya gerek yok kardeş. Ben milattan önceki komşusuna değil gördüğüme inanırım. Yanlış anlaşılmasın. :)

Aynen, tartışmaya hiç gerek yok ;)

A9WTfR_CYAAnjx7.jpg:large

Beyler boşverin Acun u zaten olayları kişiselleştirme huyumuzdan dolayı başarılı olamıyoruz çoğu zaman.

Benim burda vurgulamak istediğim Acun a imrenmek değil, sadece Acunun başarıya giderken attığı doğru adımları vurgulamak istedim ve söyledikleri çok hoşuma gitti

Cidden para kazanmaya çok konsantre olunca kazanılmıyor bu büyük yanlış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri